Filtri 0
Filtri 0
OXELO

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA / MELNA / PELĒKA
  • BORDO / MELNA / SMILŠKRĀSA
Nav pieejams tiešsaistē
Lai gan tās var izskatīties kā sporta apavi ar riteņiem, šīs retro stila rollerskrituļslidas ir lieliski piemērotas slidošanas apguvei vai atsākšanai.

PRIEKŠROCĪBAS

Griezuma komforts

Ieliktnis ar putu polsterējumu nodrošina izcilu komfortu slidojot.

Slīdēšanas kvalitāte

Poliuretāna riteņi vienmērīgākai slīdēšanai. ABEC 5 gultņi.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kam ir paredzētas šīs pieaugušo rollerskrituļslidas?

Termini rollerskrituļslidas un divrindu skrituļslidas apzīmē vienu un to pašu.



Fitnesa rollerskrituļslidas Quad 100 ir lieliski piemērotas, lai apgūtu no jauna vai atcerētos piemirstās skrituļslidošanas prasmes, kā arī tās ir labs sabiedrotais regulāros treniņos. Dizaina izstrādes laikā komforts ir pirmajā vietā.

Šo apavu ar riteņiem retro stils ir kā sveiciens 80. gadu rollerskrituļslidām. Nav labākai veida kā atcerēties laikus ar zobu breketēm un jaunības modi. Tā ir īsta dāvana.

Kāda ir atšķirība starp fitnesa rollerskrituļslidām un mākslinieciskās dejas slidām?

Nevarat izvēlēties starp šo modeli un mākslinieciskās dejas slidām ar papēdi?

Mēs varam palīdzēt. Mākslinieciskās dejas rollerskrituļslidas vai deju slidas ir konstruētas atšķirīgi. Tās ir augstākas, ar nelielu papēdi un bremzes ir tuvāk grīdai. To konstrukcija ir paredzēta mākslinieciskās dejas skrituļslidošanas sportam. Fitnesa rollerskrituļslidas ir universālas slidas, kas piemērotas braucieniem pa pilsētu, skrituļslidošanas disko un retai deju reizei. Kā ērti sporta apavi ar riteņiem.

Kāds aizsargaprīkojums ir nepieciešams, sākot braukt ar skrituļslidām?

Visos slidošanas sporta veidos kritieni ir daļa no mācību procesa (pat pieredzējušiem slidotājiem). Maksimālai aizsardzībai mēs iesakām valkāt ceļgalu aizsargus, plaukstu locītavu aizsargus un ķiveri, kā pašu nepieciešamāko. Elkoņu aizsargi, tāpat kā polsterēti šorti arī var būt noderīgi, it īpaši tad, ja vēl neesat ieguvis stabilitāti. Pat ja tas neizskatās īpaši stilīgi, locītavas būs jums pateicīgas.

Apkope un remonts

Nomainiet daļas vai remontējiet skrituļslidas, izmantojot rezerves daļas, kas pieejamas tiešsaistē, vietējā Decathlon veikala riteņu sporta nodaļā vai darbnīcā.

Pēc skrituļošanas ūdenī, putekļos vai smiltīs noņemiet riteņus, nožāvējiet un attaukojiet gultņus, izmantojot sausu lupatiņu. Ieteicams regulāri pagriezt riteņus, lai tie nodiltu vienmērīgi.

Skatiet visus apkopes ieteikumus Oxelo kanālā pakalpojumā YouTube.

Svars

39. izmēra slidas sver 2 kg, 43,5. izmēra — 2,3 kg.

Juridiski paziņojumi

Rollerskrituļslidas ir sertificētas atbilstoši EN 13899 prasībām (pieaugušie ar maksimālo svaru 100 kg).

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā. Ļaujiet nožūt istabas temperatūrā, sargājot no tiešiem siltuma avotiem. Regulāri pārbaudiet, vai platformas ir stingri pieskrūvētas.

Lietošanas ierobežojumi

Nav paredzētas lietošanai skrituļošanas parkos vai rollerderbijā

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

2 gadi, izņemot nodilstošas daļas (riteņus, gultņus, bremzes).