Filtri 0
Filtri 0
OXELO Kods. 8614734 4214872

Vīriešu skrituļslidas “Fit100”, melnas/sudraba

55,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Ja jūs vēlaties nodarboties ar skrituļslidošanu vai doties nelielā izbraucienā, tad jūs esat atradis īstās skrituļslidas. Droši apgūstiet slidošanu, pagriezienus un bremzēšanu.

PRIEKŠROCĪBAS

Elastīgums

Ar 80 mm riteņiem saderīgs plastmasas rāmis. Kreisajai pēdai pielāgojamas bremzes.

Griezuma komforts

Pēdām tās patiks: vidēji mīksti ieliktņi ar 3D tīkliņu un ērts putu materiāls.

Griezums

Stingrs, augsts stulms, auklu stiprinājums, mikrometriska sprādze, pacēluma siksna.

Slīdēšanas kvalitāte

76 mm/80A riteņi un ABEC 5 gultņi skrituļslidošanas prasmju uzlabošanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kam tās paredzētas?

Ja esat skrituļslidošanas iesācējs vai skrituļojat neregulāri un vēlaties ērtas, drošas slidas par labu cenu, esam radījuši jūsu ģimenes izbraucieniem piemērotās slidas Fit100.

Kas padara tās ērtas un cieši pieguļošas?

Vidēji mīkstais zābaks ar 3D tīkliņu ir ērts un neļauj mitrumam uzkrāties skrituļslidas iekšpusē. Jaunais, ērtais putu materiāls un papēža amortizācija nodrošina papildu ērtības.

Stulms (zābaka daļa, kas nosedz kāju) ir stingrs un pietiekami augsts, lai noturētu potīti nekustīgu. Kopā ar trīskāršo stiprinājumu sistēmu (auklām, mikrometrisko sprādzi un siksnu) tas cieši apņem potīti.

Vai jāizvēlas starp slīdēšanas kvalitāti un lietošanas ērtumu?

Nē, ne ar Oxelo. Vienrindas skrituļslidas Fit100 nodrošina iesācējiem piemērotu slīdēšanas efektivitāti, pateicoties 76 mm riteņiem un ABEC 5 gultņiem. Plastmasas rāmis kopā ar salīdzinoši mīkstajiem gumijas riteņiem (80A) nodrošina teicamu kompromisu starp amortizāciju un toleranci.

Rāmim var piestiprināt arī 80 mm riteņus.

Kā apkopt/remontēt skrituļslidas?

Varat nomainīt daļas vai remontēt skrituļslidas, izmantojot veikalā, tiešsaistē un vietējā Decathlon darbnīcā pieejamās rezerves daļas.

Maināmās daļas ir 76 mm vai 80 mm riteņi, ABEC 5 gultņi (vai augstākas klases, ja vēlaties labāku slīdēšanas kvalitāti). Bremžu klučus var izmantot gan kreisajai, gan labajai pēdai.

Kā paildzināt skrituļslidu darbmūžu?

Riteņus var apgriezt otrādi, jo tie nodilst nevienmērīgi. Kādēļ? Uzsākot braukšanu un pagriežoties, mēs nereti skrituļojam, turot pēdas nedaudz uz iekšu.

Ja vēlaties apturēt riteņu nodilšanu, apgrieziet tos otrādi (pa pāriem).

Kāda ir šo Oxelo vienrindas skrituļslidu Fit100 maksimālā slodze?

Šīs pieaugušajiem paredzētās skrituļslidas atbilst EN 13843 A klases standarta prasībām (pieaugušo vienrindas skrituļslidu standarts). Šis standarts attiecas uz “skrituļrīku sporta aprīkojumu — vienrindas skrituļslidām”, kas izstrādātas personai ar svaru 20–100 kg. Šis Eiropas standarts definē drošības prasības un specifikācijas testēšanas metodēm, marķējumam un ražotāja sniegtajai informācijai ar mērķi samazināt traumu rašanās risku.

Cik sver Oxelo skrituļslidas Fit100?

43. izmēra skrituļslidas sver 2,5 kg.

Kā tiek testēti mūsu izstrādājumi?

Visas mūsu skrituļslidas ir testētas laboratorijā. Šajos testos tiek pārbaudīta atbilstība Eiropas standartu prasībām attiecībā uz skrituļslidām, kā arī to noturība pret nodilumu.

Papildus laboratorijas testiem mēs veicam arī lauka testus — daži tiek mērīti, bet citi novērtēti subjektīvi, vadoties pēc testa dalībnieku viedokļiem —, lai ar produktu izmēģinātu visu, ko tas spēj.

Rezultāts ir testēts produkts, kura efektivitāte ir pierādīta.

sastāvs

sastāvs

ILS zābaki: 100.0% Polipropilēns; ILS aproce: 100.0% Polipropilēns; Bez virsmas: 5.0% Poliuretāns, 95.0% Poliesteris; ILS riteņi: 50.0% Poliuretāns, 50.0% Polipropilēns; Iekšzole: 100.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Termoplastisks poliuretāns; Sprādzes: 40.0% Termoplastisks poliuretāns, 50.0% Poliamīds, 10.0% Nerūsējošais tērauds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Iesakām glabāt vienrindas skrituļslidas sausā, vēsā vietā.Pēc lietošanas nežāvējiet atklātas liesmas tuvumā vai tiešā saskarē ar siltuma avotu.

Lietošanas ierobežojumi

Neder skrituļslidu hokejam vai agresīvai skrituļslidošanai.

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

2 gadi, izņemot nodilstošas daļas (bremžu klučus, riteņus un gultņus).

Videoklipi