Filtri 0
Filtri 0
OXELO

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Neatkarīgi no tā, vai vēlaties uzlabot tehniku vai izpētīt teritoriju, jūs esat nokļuvis īstajā vietā.Izbaudiet braucienus ar šīm ērtajām slidām no visas sirds.

PRIEKŠROCĪBAS

Elastīgums

Ar 84 mm riteņiem saderīga alumīn. plāksne Kreisajai pēdai pielāgojamas bremzes.

Griezuma komforts

Vidēji mīksts ieliktnis ar 3D tīkliņu, ērti putu paliktņi un polsteris papēžiem.

Griezums

Stingrs, augsts stulms, auklu stiprin., mikrometriska sprādze, pacēluma siksna.

Slīdēšanas kvalitāte

80 mm riteņi, 80A cietība un ABEC 7 gultņi komfortam un efektīvai slīdēšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas padara tās ērtas un cieši pieguļošas?

Vidēji mīkstais zābaks ar 3D tīkliņu ir ērts un neļauj mitrumam uzkrāties skrituļslidas iekšpusē. Jaunais, ērtais putu materiāls un papēža amortizācija nodrošina papildu ērtības.

Stulms (zābaka daļa, kas nosedz kāju) ir stingrs un pietiekami augsts, lai noturētu potīti nekustīgu. Kopā ar trīskāršo stiprinājumu sistēmu (auklām, mikrometrisko sprādzi un siksnu) tas cieši apņem potīti.

Vai jāizvēlas starp slīdēšanas kvalitāti un lietošanas ērtumu?

Nē, ne ar Oxelo. Decathlon vienrindas skrituļslidas “Fit 500” slīd vienmērīgi, pateicoties alumīnija rāmim (tas ir stingrāks par plastmasas rāmi un izcili pārveido slidotāja enerģiju), ABEC 7 gultņiem un jauniem 80 mm gumijas riteņiem (80 A cietība nodrošina uzlabotu saķeri un komfortu).

Alumīnija rāmja un 80 mm gumijas riteņu kombinācija nodrošina ērtu braukšanas uzsākšanu un teicamu slīdēšanas kvalitāti.

Rāmim var piestiprināt arī 84 mm riteņus.

Kā apkopt/remontēt skrituļslidas?

Varat nomainīt daļas vai remontēt skrituļslidas, izmantojot veikalā, tiešsaistē un vietējā Decathlon darbnīcā pieejamās rezerves daļas.

Maināmās daļas ir 80 mm 80A vai 80 mm 84A riteņi, kā arī ABEC 7 vai ABEC 9 gultņi. Bremzes balsts ir pielāgojams gan labajai, gan kreisajai skrituļslidai.

Kā paildzināt skrituļslidu darbmūžu?

Lai paildzinātu skrituļslidu darbmūžu, pēc skrituļošanas ūdenī, putekļos vai smiltīs noņemiet riteņus, nožāvējiet un attaukojiet gultņus, izmantojot sausu lupatiņu.

Skatiet ieteikumus un mācību materiālus mūsu kanālā pakalpojumā YouTube: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Kā paildzināt riteņu darbmūžu?

Riteņus var apgriezt otrādi, jo tie nodilst nevienmērīgi. Kādēļ? Uzsākot braukšanu un pagriežoties, mēs nereti skrituļojam, turot pēdas nedaudz uz iekšu.

Ja vēlaties apturēt riteņu nodilšanu, apgrieziet tos otrādi (pa pāriem).

Kāds ir Oxelo skrituļslidu “Fit 500” maksimālais svars?

Šīs pieaugušajiem paredzētās skrituļslidas atbilst EN 13843 A klases standarta prasībām (pieaugušo vienrindas skrituļslidu standarts). Šis standarts attiecas uz “skrituļrīku sporta aprīkojumu — vienrindas skrituļslidām”, kas izstrādātas personai ar svaru 20–100 kg. Šis Eiropas standarts definē drošības prasības un specifikācijas testēšanas metodēm, marķējumam un ražotāja sniegtajai informācijai ar mērķi samazināt traumu rašanās risku.

Cik sver Oxelo skrituļslidas “Fit 500”?

43. izmēra skrituļslidas sver 2,8 kg.

Kā tiek testēti mūsu izstrādājumi?

Visas mūsu skrituļslidas ir testētas laboratorijā. Šajos testos tiek pārbaudīta atbilstība Eiropas standartu prasībām attiecībā uz skrituļslidām, kā arī to noturība pret nodilumu.

Mēs veicam testēšanu ne tikai laboratorijā, bet arī laukā (gan veicot mērījumus, gan ņemot vērā testētāju viedokli), lai pārbaudītu produktu no visiem aspektiem. Rezultāts ir testēts produkts, kura efektivitāte ir pierādīta.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Iesakām glabāt vienrindas skrituļslidas sausā, vēsā vietā.Pēc lietošanas nežāvējiet atklātas liesmas tuvumā vai tiešā saskarē ar siltuma avotu.

Lietošanas ierobežojumi

Neder skrituļslidu hokejam vai agresīvai skrituļslidošanai.

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

2 gadi, izņemot nodilstošas daļas (bremžu klučus, riteņus un gultņus).