Filtri 0
Filtri 0
TARMAK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SARKANA / DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dedzīgā basketbola izstrādes komanda izstrādāja šos apavus augstas intensitātes spēlētājiem, kuri meklē atlēcienu un virzītājspēku.

PRIEKŠROCĪBAS

Enerģijas atgriešana

TMK zoles tehnoloģija: Zole ar TPU ieliktni kustību uzlabošanai

Saķere

Gumijas zole ar daudzvirzienu rakstu optimālai saķerei.

Amortizācija

Dubulta blīvuma EVA zole:Papēža ieliktnis ar augstu absorbcijas spēju

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Basketbola apavu izvēle

Lai izvēlētos basketbola apavus, jums vispirms:

- jānosaka savs prasmju līmenis un spēlēšanas biežums,

- pēc tam jānosaka savs spēles stils (kustībā vai postenī),

- visbeidzot, pareizi jāizvēlas augšdaļas augstums, kas balstīs potīti (augsts, vidējs vai zems).

Apavu izmēra izvēle

Izvēlieties apavus par izmēru lielākus, nekā valkājat parasti, lai jūsu pēda apavos noteikti justos ērti.

Starp pirkstgaliem un apavu galu jābūt 1 cm, jo treniņu laikā pēdas mēdz pietūkt. Izvēlieties basketbola zeķes, kas novērš tulznu veidošanos, pateicoties īpašiem materiāliem, kas stratēģiski izvietoti vietās, kur ir nosliece uz berzi.

Kas izstrādā Tarmak basketbola apavus?

Tarmak ir dedzīgu basketbola spēlētāju komanda, kas izstrādā preces tieši basketbola spēlēšanai. Viss apavu klāsts ir veidots tā, lai atbilstu visprasīgāko basketbola spēlētāju vajadzībām, lai spēļu un treniņu laikā jūs varētu sasniegt vislabākos rezultātus.

Vai zinājāt, ka visas Tarmak preces tiek pārbaudītas reālos spēles apstākļos?

Tarmak produktu izstrādes komanda atrodas Kipstadium, Ziemeļfrancijā.Tās pastāvīgā misija ir nodrošināt basketbola spēlētājiem komfortu spēles laikā. Visi mūsu produkti ir izstrādāti no materiāliem, kuru kvalitāte ir pārbaudīta attiecībā uz mitruma valdību, izturību utt.Katru apavu modeli basketbolisti vairākas nedēļas testē reālās situācijās, un, pamatojoties uz lietotāju atsauksmēm, tiek veiktas izmaiņas.

Saņemiet visus mūsu sporta padomus par treniņiem un pareizā basketbola aprīkojuma izvēli.

Tarmak atbalsta jūs, kad spēlējat basketbolu, vienalga, vai esat iesācējs, regulārs vai pieredzējis spēlētājs.

Iepazīstieties ar mūsu padomiem, kā trenēties, nokomplektēt nepieciešamo vai izklaidēties vienatnē vai grupā.

TARMAK sadarbība ar NBA.

Decathlon basketbola zīmols Tarmak tagad sadarbojas ar NBA. Sadarbojoties ar Nacionālo Basketbola asociāciju, ir izveidots NBA X Tarmak kopzīmols ar labāko NBA franšīzu krāsām un logotipiem uz produktiem, piemēram, apaviem, aizsarginventāra (elkoņu un ceļgalu aizsargi), apakšapģērba, ortozēm un kompresijas precēm.

NBA preces ir pieejamas Decathlon veikalā.

Iegādājieties preces ar populārāko NBA komandu, piemēram, Losandželosas Lakers, Goldensteitas Warriors, Hjūstonas Rockets, Ņujorkas Knicks, Losandželosas Clippers, Bostonas Celtics, Majami Heat un Bruklinas Nets logotipiem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc katras lietošanas reizes ieteicams izņemt apavus no sporta somas un uzglabāt tos sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Nemazgāt veļas mašīnā. Nežāvēt veļas žāvētājā

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Katrā izstrādes posmā mūsu basketbola apaviem ir veiktas rūpīgas reālo apstākļu un laboratorijas pārbaudes, lai nodrošinātu optimālu kvalitāti un uzticamību.Spēlētāji visu mūsu apavu komfortu ir pārbaudījuši reālās dzīves apstākļos, kas ir identiski apstākļiem ar kādiem jūs saskartos sacensību laikā.Mērķis ir pārbaudīt, uzlabot un apstiprināt preci pēc iespējas objektīvāk, lai jūs varētu mierīgi spēlēt.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Uzņēmumā Tarmak mēs esam dedzīgi visu prasmju līmeņu spēlētāji. Katru dienu mēs izmēģinām savus produktus, lai tos pārbaudītu un uzlabotu. Pēc tam tās pārbauda, valkā un apstiprina laboratorijā, un to veic mūsu labākie vēstnieki un tehniskie partneri. Šie apavi garantē lielāku virzītājspēku un eksplozivitāti laukumā.