Filtri 0
Filtri 0
TARMAK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu basketbola produktu dizaina speciālisti izstrādāja šos šortus vidēja līmeņa spēlētājiem valkāšanai iesildīšanās un treniņu laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Sintētiskais audums absorbē mitrumu un novirza to uz ārējo virsmu.

Viegls

Izgatavots no viegla materiāla, lai spēles laikā nodrošinātu komfortu.

Kustības brīvība

Īpašais basketbola griezums spēles laikā nodrošina kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc izvēlēties šos basketbola šortus?

Šie basketbola šorti sniedz patiesu komfortu spēles laikā, pateicoties vieglajam, elpojošajam audumam. Tāpēc muguras lejasdaļā tie ir izgatavoti no vēl vieglāka materiāla. Šo šortu L izmēra svars ir tikai 133 g.

Sintētiskais audums (100% poliesteris) nodrošina labu sviedru uzsūkšanos (4 zvaigznes no 5 saskaņā ar laboratorijas standartu), izvairoties no sviedru paliekām uz ādas virsmas.

Izcila kustību brīvība: jūtieties ērti!

Šie šorti ir īpaši izstrādāti basketbola spēlēšanai, nodrošinot lielisku kustību brīvību spēles laikā.

Kas izstrādā Tarmak basketbola preces?

Tarmak ir dedzīgu basketbolistu komanda, kas izstrādā preces tieši basketbola spēlēšanai. Viss mūsu apģērbu klāsts ir veidots tā, lai atbilstu visprasīgāko basketbola spēlētāju vajadzībām un lai jūs varētu pilnībā izbaudīt treniņus.

Vai zinājāt, ka visas Tarmak preces tiek pārbaudītas reālos spēles apstākļos?

Tarmak produktu izstrādes komanda atrodas Kipstadium, Ziemeļfrancijā. Tā nemitīgi tiecas padarīt basketbolu par patīkamāku pieredzi. Visi mūsu produkti ir izstrādāti no materiāliem, kuru kvalitāte ir pārbaudīta attiecībā uz mitruma pārvaldību, izturību u. c. Basketbolisti vairākas nedēļas reālās situācijās pārbauda katru produktu, un, ņemot vērā jūsu atsauksmes, tie tiek mainīti.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Ieteicams glabāt šo preci sausā vietā. Pēc lietošanas izņemiet no sporta somas, lai izmazgātu un izžāvētu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts ir testēts attiecībā uz mazgāšanu un žāvēšanu. Šīs pārbaudes ļauj nodrošināt mūsu kvalitātes prasību izpildi.

Garantija

2 Gadi