Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • TIRKĪZA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas radīja šos šortus 4–15 gadus veciem sērfotājiem iesācēju līmenī.

PRIEKŠROCĪBAS

Samazināta berze

Berzi mazinošs audums.

Ātri žūstošs

Ūdeni atgrūdošs audums veicina ātru šortu izžūšanu un neļauj ūdenim uzsūkties.

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Pilnībā elastīga josta un savelkamas auklas aizdare.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols.

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos.Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt sērfošanas šortus un tajā pašā dienā tos izmēģināt sērfojot, lai pārbaudītu, vai tie paliek savā vietā arī viļņos un ir pietiekami ērti un izturīgi.

Krāsu klāsts vai krāsu izvēle.

Pieejami četrās krāsās:tumši zili, gaiši zili, zaļi un sarkani.

Izmēru tabula.

Pieejams bērniem (tirkīza) 4/5 gadu, 5/6 gadu, 7/8 gadu vecumā.

Pieejams jauniešu (zilā un tumši zilā krāsā) 7/8 gadu, 8/9 gadu, 10/11 gadu, 12/13 gadu un 14/15 gadu vecumā.

Iekšpusē iestrādātas apakšbikses.

Šo pludmales šortu iekšpusē iestrādātajām apakšbiksēm ir gan atbalsta, gan higiēniska nozīme.Tās izgatavotas no 100% poliestera un sastāv no smalka tīkliņauduma un novadīšanas atverēm, kas ļauj izkļūt ūdenim un smiltīm, pasargājot bērnu no lieka riska.

Ātra žūšana.

Lai nodrošinātu komfortu, bērniem ir jānožūst ātri.Tāpēc šie sērfošanas šorti ir izstrādāti, lai nodrošinātu ātru ūdens novadīšanu (cilpiņa sānu kabatā, novadīšanas atveres iekšējās apakšbiksēs).Audums ir apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu līdzekli, kas novērš auduma piesūkšanos ar ūdeni un palīdz to novadīt.Šo īpašību, kas pēc atkārtotas mazgāšanas var samazināties, var atjaunot jebkurā laikā, izžāvējot apģērbu veļas žāvētājā.

Anatomiska konstrukcija.

Šo sērfošanas šortu elastīgā josta ļauj šortus precīzi pielāgot bērna jostasvietai.Savelkamā aukla neļaus peldēšanas šortiem noslīdēt, tāpēc Jūsu bērns varēs izklaidēties viļņos bez liekām rūpēm.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi