Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • TIRKĪZA / BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi sērfošanas šortus, kas ir lieliski piemēroti sērfošanai siltā ūdenī, sesijām, kas ilgst līdz 1 stundai.

Īsi sērfošanas šorti ar 2 sānu kabatām, iekšējām apakšbiksēm, kas mazina berzi, un elastīgu jostu, kas pieguļ visām ķermeņa formām, nodrošinot labāku kustību brīvību.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Īss stils ērtai kustībai lietošanas laikā.

Samazināta berze

Tīkliņauduma oderējums, kas palīdz novērst berzi.

Ātri žūstošs

Ūdeni atgrūdošs audums veicina ātru šortu izžūšanu un neļauj ūdenim uzsūkties.

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Elastīga josta un savelkama aukla anatomiskam dizainam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir sērfošanas šorti?

Sērfošanas šorti ir peldšorti, kurus lielākoties valkā vīrieši; pēdējā laikā tos iecienījušas arī sievietes.Tie tika radīti 1950. gados īpaši sērfošanai.Pēdējo gadu laikā tie ir kļuvuši par iecienītu peldbikšu veidu.Nosaukums “sērfošanas šorti” radies no to izmantošanas ūdenssportos, kuros izmanto dēli, piemēram, sērfošanā.Tos galvenokārt izmanto, lai ierobežotu berzi, ko rada dēlis.

Kā izvēlēties sērfošanas šortus.

Sērfošanas sesijām, kuru ilgums nepārsniedz 1 stundu

Ja sērfojat mazāk nekā vienu stundu, Jums ir nepieciešams vīriešu peldtērps, kas nenoslīd katru reizi, kad iegrimstat zem ūdens.Īsi sērfošanas šorti var nodrošināt kustību brīvību, tos ieteicams valkāt nodarbojoties ar bodibordingu.Lai smiltis nepieliptu pie Jūsu sērfošanas šortiem, ļoti svarīgs ir ātrs izžūšanas process.

Kā izvēlēties piemērota izmēra sērfošanas šortus?

Attiecībā uz izmēra izvēli aicinām apmeklēt izmēru ceļvedi, kas pieejams sērfošanas šortu produktu datnē.

Modeļa “100” sērfošanas šorti ir pieejami S, M, L, XL un XXL izmēros.Arī Jūsu formas var ietekmēt Jūsu izvēli.Šeit ir daži padomi, kas varētu Jums palīdzēt.Ja Jums ir vairāk muskulatūras rumpī un kājās, tad izvēlieties īsu pāri, kas izcels Jūsu figūru.

Ja Jūs esat slaidāks un tievāks, tad izvēlieties garākus sērfošanas šortus.

Sērfošanas šortu izvēle pēc jostasvietas veida.

Elastīga josta

Palīdz pielāgot šortus dažādiem ķermeņa tipiem.Daļēji elastīga josta

Nodrošina labu noturību un pielāgojas dažādiem ķermeņa tipiem.

Plakanas konstrukcijas josta

Nodrošina labu sērfošanas šortu noturību, sērfotājam iekrītot viļņos.

Noturība viļņos.

Sērfošanas laikā, neatkarīgi no tā, vai esat ieniris zem ūdens, vai viļņos nokritis no dēļa, no sēžamvietas noslīdējušu šortu sakārtošana var radīt sarežģījumus un diskomfortu... Tādēļ ir būtiski izvēlēties atbilstošas konstrukcijas jostu.Vēlams elastīga vai daļēji elastīga josta ar savelkamu aukliņu vai plakana josta, lai labāk turētos.

Samazināts noberzums.

Tas viennozīmīgi ir visbūtiskākais kritērijs.Sērfošanas šorti vai to vīles nereti izraisa noberzumus.Mūsu sērfošanas šortu modeļi ir īpaši izstrādāti (gan no silueta, gan no konstrukcijas viedokļa), lai maksimāli ierobežotu berzēšanos treniņu laikā.

Kustību brīvība.

Sērfošanā, bodibordingā un bodisērfingā īpaša nozīme ir kāju kustībām, tāpēc apģērbs nedrīkst nekādā veidā ierobežot kustības, ieliecoties ceļos vai peldot.Īsa forma nodrošina labāku kustību brīvību.

Ātra žūšana.

Ir diezgan nepatīkami sajust, ka pie sērfošanas šortiem līp smiltis, jo tie vēl arvien ir piesūkušies ar ūdeni.Tādēļ iesakām izvēlēties šortus no elastīga auduma, kas nodrošina daudz ātrāku ūdens novadīšanu.

Garums.

Tas, vai izvēlēties garos sērfošanas šortus, patiesi ir atkarīgs tikai no Jūsu vēlmēm.Tomēr Jums vajadzētu ņemt vērā to, ka jo īsāki ir šorti, jo lielāku kustību brīvību tie nodrošina.14 collu garums atbilst 35,5 centimetriem (standarta L izmērs).

Kabatas.

Īsajiem sērfošanas šortiem “100” ir divas kabatas sānos.Kabatas ir izklātas ar tīkliņauduma oderējumu, lai efektīvi novadītu ūdeni un smiltis.

Josta.

Sērfošanas šortiem “100” ir elastīga jostasvieta un anatomiska konstrukciju, kas droši notur tos vietā, krītot viļņos jūrā.

Iestrādātas apakšbikses.

Sērfošanas šortiem “100” ir iestrādātas elastīga tīkliņauduma “Bossis” apakšbikses vēl labākam piegulumam un mazākam noberzumam.

Aizsardzība pret sauli:nepieciešamais aprīkojums sērfošanas šortiem.

Vasarā, kad ir karsts laiks, bet ūdenī ir vēss, sērfotāji mēdz pagarināt sērfošanas sesijas, nemainot savu aprīkojumu.Tāpēc saules apdegumu risks ir daudz lielāks.Vai zinājāt?10% līdz 15% UV starojuma atstarojas no ūdens virsmas, kas nozīmē, ka 40% līdz 95% iekļūst līdz pat 25 cm zem ūdens.Tāpēc sērfošanai siltajos ūdeņos par neatņemamu aprīkojumu kļūst sērfošanas šorti apvienojumā ar saules aizsarglīdzekļiem (UV T krekls u.c.).Atklājiet mūsu saules aizsarglīdzekļu klāstu.

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols.

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos.Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt sērfošanas šortus un tajā pašā dienā tos izmēģināt reālos lietošanas apstākļos.Atrodiet zīmolu “Olaian” vietnē https://www.olaian.fr/

Padomi uzglabāšanai un apkopei

MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA 70 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA 70 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no karstuma avotiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi mūsu produkti ir pārbaudīti reālos lietošanas apstākļos.

Garantija

2 Gadi