Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI
  • ROZĀ
  • MELNA
  • HAKI
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Kā visu sagatavotības līmeņu sērfotājas, mēs esam izstrādājušas šo peldkostīmu sērfošanas iesācējām, sērfošanai lūstošos viļņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Izstrādāta, lai nenoslīdētu pavisam mazos viļņos (lūstošajos viļņos)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūs esat iesācēja sērfotāja

Jūs mācāties sērfot vai sērfojat tikai dažas reizes gadā, atvaļinājuma vai sērfošanas izbrauciena laikā. Jūs uzturaties tur, kur varat pieskarties dibenam, nelielos viļņos vai lūstošos viļņos. Jūs sērfojat, lai gūtu prieku atrasties ūdenī un izbaudītu sajūtas, ko tā sniedz. Sesiju laikā jūs bieži krītat, bet jūs krītat viļņos, kas nav ļoti spēcīgi. Mēs esam izstrādājuši plašu peldkostīmu klāstu, kas piemērots jūsu neregulārajai praksei un jūsu ķermeņa formai.

Aktīva atpūta pludmalē.

Neatkarīgi no tā, vai esat sērfotāja, vai vienkārši izbaudāt peldēšanos jūrā, jūs noteikti nevēlaties pazaudēt savu peldkostīmu. Tādēļ mēs veicam visu mūsu peldkostīmu testēšanu viļņos. Visi modeļi ir izstrādāti sērfošanai un ir lieliski piemēroti arī citiem ūdenssporta veidiem: supošanai, burāšanai, kaitsērfingam, peldēšanai utt.

Ķermeņa forma

Ideāli piemēroti, lai mācītos sērfot uz lūstošiem viļņiem, supošanai vai snorkelēšanai. Sērfošanas šorti “Tini” ir nedaudz brīva piegriezuma un ar zemu vidukli, tāpēc tie ir piemēroti visām ķermeņa formām. Samērā īsais garums vizuāli “nešķērso” kāju un veido jauku figūru. To savelkamā aukla garantē lielisku noturību lietošanas laikā.

Nenoslīd arī viļņos: testēšana

Mēs izstrādājam peldkostīmus, kas viļņos nenoslīd. To testēšanai esam pieaicinājuši sieviešu sērfotāju komandu – sievietes ar atšķirīgām ķermeņa formām; šī komanda izpilda testa protokolu mūsu produktu izstrādes biroja baseinā, Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Šī protokola mērķis ir imitēt sajūtas, ko izjūt sērfotāji, nokrītot viļņos sērfošanas laikā. Ja testēšanas rezultāts ir apmierinošs, mēs dodamies sērfot jūrā, lai pārbaudītu mūsu peldēšanas apģērbu reālos lietošanas apstākļos.

Vai vēlaties samainīt savu peldkostīmu?

Izvēlētais izmērs vai modelis nav jums piemērots? Vai vēlaties to samainīt savā “Decathlon” veikalā? Nekādu problēmu, tikai pārliecinieties, ka nenogriezāt peldēšanas apģērba etiķeti gadījumam, ja vēlēsieties to samainīt.

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas produktu zīmols

“Olaian” ir “Decathlon” jaunais sērfošanas un bodibordinga produktu zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt peldēšanas apģērbu un tajā pašā dienā to izmēģināt tieši jūrā, lai pārliecinātos, ka tas paliek savā vietā arī viļņos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicama regulāra lietošana hlorētā vidē.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šim produktam ir veikta testēšana reālos lietošanas apstākļos Hendajā, turklāt tam ir veiktas arī vairākas laboratoriskas pārbaudes, lai garantētu produkta kvalitāti lietojumos, kādiem tas izstrādāts: auduma elastības un stabilitātes pārbaude, krāsu noturības testēšana, pakļaujot audumu berzei, atkārtotai mazgāšanai, sālsūdens un hlorēta ūdens iedarbībai, kā arī gaismas ietekmei, un produkta vispārējās veiktspējas rādītāju pārbaude pēc vairākām mazgāšanas reizēm.

Garantija

2 Gadi