Filtri 0
Filtri 0
WATKO Kods. 8733735 4482698

Vīriešu ūdenspolo peldbikses, zaļas, ar haizivs apdruku

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / TIRKĪZA / ZAĻA
  • ZILA / TIRKĪZA / ZAĻA
  • ZILA
  • PELĒKA / MELNA / SARKANA
  • ZILA / ORANŽA
  • ZILA
  • DAUDZKRĀSAINA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Izstrādātas vidēji pieredzējušiem ūdenspolo spēlētājiem, kam nepieciešams izturīgs peldēšanas apģērbs ikdienas lietošanai.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Lieliskas, pateicoties formai, kas ļauj jums viegli kustināt kājas.

Aizsardzība pret hloru

Vairāk nekā 200 lietošanas stundu: ieteicams regulārai lietošanai.

Bremzēšanas pretestība

Peldbikses no dubulta biezuma materiāla optimālai pretestībai

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jauni izmēri

Jauni izmēri: ieklausoties klientu atsauksmēs, mūsu komandas veica izmaiņas, mainot peldēšanas apģērba izmērus. Mūsu jaunais modelis ir lielāks par iepriekšējo, tādējādi padarot to piemērotu plašākam klientu lokam.

Pircēja ceļvedis: lai peldbikses cieši piegulētu, mēs iesakām vidēji pieredzējušiem ūdenspolo spēlētājiem izvēlēties peldbikses, kas ir par izmēru mazākas, nekā ierastās bikses vai iepriekšējā modeļa peldbikses. Piemēram, ja iepriekš valkājāt 44. izmēra peldbikses, tagad izvēlieties 42. izmēru.

Materiāls

Mūsu inženieri ir izstrādājuši poliestera bāzes materiālu, kura sastāvā ir 55% PES (poliētersulfons) un 45% PBT (polibutilēntereftalāts). PBT ir šķiedra, kas aizvieto pret hlora iedarbību pārāk jutīgo elastāna šķiedru un nodrošina peldēšanas apģērbam pietiekamu elastību, padarot to ērtu. Peldbikses ir izgatavotas no 2 materiāla slāņiem, tādējādi palielinot to stiepes izturību, salīdzinot ar standarta peldbiksēm.

“Aquaresist” tehnoloģija

Produktiem, kuriem piešķirts “Aquaresist” sertifikāts, tiek garantēta noturība pret hlora iedarbību visā to kalpošanas laikā. Tie saglabā savu elastību un ir noturīgi pret UV starojuma iedarbību. Šo iemeslu dēļ tie ir ieteicami regulārai vai intensīvai lietošanai baseinā.

sastāvs

sastāvs

Oderējums: 100.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet peldēšanas apģērbu sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi