Filtri 0
Filtri 0
WATKO

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SARKANA
  • ZILA
  • ZILA / TIRKĪZA / SARKANA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Izstrādātas vidēji pieredzējušiem ūdenspolo spēlētājiem, kam nepieciešams izturīgs peldēšanas apģērbs ikdienas lietošanai.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Lieliskas, pateicoties konstrukcijai, kas ļauj jums viegli kustināt kājas.

Aizsardzība pret hloru

Vairāk nekā 200 lietošanas stundu: ieteicams regulārai lietošanai.

Bremzēšanas pretestība

Peldbikses no dubulta biezuma materiāla optimālai pretestībai

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jauni izmēri

Jauni izmēri: ieklausoties klientu atsauksmēs, mūsu komandas veica izmaiņas, mainot peldēšanas apģērba izmērus. Mūsu jaunais modelis ir lielāks par iepriekšējo, tādējādi padarot to piemērotu plašākam klientu lokam.

Materiāls

Mūsu inženieri ir izstrādājuši poliestera bāzes materiālu, kura sastāvā ir 55 % PES (poliētersulfons) un 45 % PBT (polibutilēntereftalāts). PBT ir šķiedra, kas aizvieto pret hlora iedarbību pārāk jutīgo elastāna šķiedru un nodrošina peldēšanas apģērbam pietiekamu elastību, padarot to ērtu. Peldbikses ir izgatavotas no 2 materiāla slāņiem, tādējādi palielinot to stiepes izturību, salīdzinot ar standarta peldbiksēm.

“Aquaresist” tehnoloģija

Produktiem, kam piešķirts “Aquaresist” marķējums, tiek garantēta noturība pret hlora iedarbību visā to kalpošanas laikā. Tie saglabās savu elastību un ir noturīgi pret UV starojumu. Šo iemeslu dēļ tie ir ieteicami regulārai vai intensīvai lietošanai baseinā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc izmantošanas rūpīgi izžāvējiet peldbikses un uzglabājiet tās sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi