Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komandā ir dažādu līmeņu sērfotājas, kas ir radījušas peldkostīmu pieredzējušām braucējām sērfošanai visu veidu viļņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Stingri turēsies arī viļņos, kas augstāki par vienu metru.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūs esat profesionāla sērfotāja.

Jūs sērfojat bieži. Tas ir jūsu mīļākais sporta veids.Sērfošanas laikā jūs sērfojat dziļā ūdenī un, atkarībā no dēļa izmēra, protat ienirt vai pagulties zem dēļa, lai pārlaistu vilni.Jūs pārliecinoši sērfojat stipros viļņos, kas augstāki par metru.Jums ir svarīgi, lai kustoties peldkostīms stingri turētos arī stipros viļņos.Mēs esam radījuši plašu apģērbu kolekciju ikdienas sporta aktivitātēm dažādām ķermeņa formām.

Ķermeņa forma.

Sērfojot viļņos, kas augstāki par metru, stingrs peldkostīms ir īpaši svarīgs.Jūs varēsiet koncentrēties tikai uz vilni, neuztraucoties par vaļīgu peldkostīmu.Tāpēc mēs radījām šo pilnībā regulējamo viendaļīgo peldkostīmu “Elise”.Pateicoties tā plakanajām lencītēm un savienojumiem, tas lieliski pieskaņosies sērfotājas ķermenim.Ūdens cirkulēs ap atverēm, un peldkostīms nekritīs nost.

Viļņos paliek savā vietā:pārbaude.

Lai nodrošinātu perfektu saderību ūdenī, svarīgi izvēlēties pareizo izmēru, kad esat sausa. Nokļūstot ūdenī, peldkostīmi kļūst vaļīgāki.Tāpēc iesakām nopirkt pareizo izmēru.Pielaikošanas kabīnē peldkostīmam cieši jāpieguļ ķermenim, jums jājūtas atbalstītai.Noteiktās detaļās izmantotais elastāns mūsu izstrādātajos peldkostīmos ūdenī kļūst maigāks un brīvāks.

Vai vēlaties samainīt savu peldkostīmu?

Izmērs vai modelis nav jums piemērots?Vai vēlaties to samainīt savā “Decathlon” veikalā?Nav problēmu, tikai pārliecinieties, ka nenogriezāt peldkostīma preču zīmi gadījumā, ja gribat to samainīt.

“Olaian” – “Decathlon” sērfošanas zīmols.

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols, atrodas Hendajā, Dienvidrietumu Francijā. “Olaian” ir “Decathlon” jaunais sērfošanas zīmols.Mūsu birojos, pašā ūdens malā, varam izstrādāt peldkostīmu un tajā pašā dienā to izmēģināt tieši jūrā, lai pārbaudītu, vai viļņos tas paliek savā vietā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams regulārai lietošanai hlorētā vidē.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts ir praktiski pārbaudīts Hendajā un pakļauts neskaitāmām laboratorijas pārbaudēm, lai garantētu lietošanas kvalitāti, kādai tas izstrādāts:pārbaudes auduma elastībai un izturībai, krāsas noturībai berzējot, mazgājot, pakļaujot jūras ūdenim, hlorētam ūdenim un gaismai, kā arī pārbaudes produkta kopējam stāvoklim pēc atkārtotas mazgāšanas.

Garantija

2 Gadi