Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
  • DAUDZKRĀSAINA
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komanda izstrādājusi šo divdaļīgo peldkostīmu, lai meitenes varētu iepazīt sērfošanas priekus.

PRIEKŠROCĪBAS

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Sērfojot nelielos viļņos, peldkostīms nenoslīdēs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sērfošanas iesācējs.

Jūsu meita ir sākusi sērfot ļoti mazos viļņos.Viņa paliek vietā, kur var aizsniegt pamatu un ir uzraudzīta.Viņa vēlas gūt prieku no viļņiem un piedzīvot ko jaunu.Apgūstot sērfošanu, viņa dosies viļņos, kas nepavisam nav spēcīgi.Mēs esam izstrādājuši peldkostīmus, lai tie atbilstu jauno sērfotāju ķermeņa formai, lai nodrošinātu drošu noturību viļņos.

Ķermeņa forma.

Šis divdaļīgais meiteņu peldkostīms “Boni” ir radīts jaunām sērfotājām, kuras vēlas iepazīt šī sporta veida jautrību.Viņai vasarā patīk sērfot peldkostīmā, tāpēc ir svarīgi, lai tas viļņos stingri turētos.Saīsinātais tops ar X-formas aizmuguri ļaus sērfot, nesatraucoties par peldkostīmu, kas var nokrist.X-formas aizmugure nodrošina pilnīgu kustību brīvību.

Viļņos paliek savā vietā:pārbaude.

Mēs izstrādājam peldkostīmus, kas viļņos paliks savā vietā.Lai tos pārbaudītu, mēs izmantojam vismaz 12 sieviešu sērfotājas ar dažādām ķermeņa formām, kuras izpilda testa protokolu baseinā mūsu izstrādes birojos Hendajā.Protokols ir izstrādāts, lai atdarinātu sērfotāju sajūtu pieredzi, kad vilnis viņas apmet apkārt.Ja pārbaude ir pārliecinoša, mēs dodamies sērfot jūrā, lai mūsu peldkostīmu pārbaudītu reālos apstākļos.

Meiteņu peldkostīmu izmēri.

“Decathlon” peldkostīmus jaunākajiem sērfotājiem izstrādā ņemot vērā viņu augošos organismus.Tāpēc mēs sistemātiski sasaistām bērna garumu ar izmēru, jo vecums nav pietiekams, lai garantētu pareizo izmēru.Divām 10 gadus vecām meitenēm var būt pilnīgi atšķirīgs garums, svars un forma un dažādi mērījumi.Ja iespējams, mēs aicinām peldkostīmus veikalā arī uzmērīt.

Mūsu peldkostīmu izmēri meitenēm.

Šeit norādīta sasaiste starp vecumu un augumu attiecībā uz mūsu peldkostīmu etiķetēm:

4/5 gadi:no 105 līdz 114 cm;

5/6 gadi:no 115 līdz 124 cm;

7/8 gadi:no 125 līdz 132 cm;

8/9 gadi:no 133 līdz 142 cm;

10/11 gadi:no 143 līdz 150 cm;

12/13 gadi:no 151 līdz 160 cm;

14/15 gadi:no 161 līdz 169 cm.

Izmēra noteikšana sausumā un mitrumā.

Lai nodrošinātu perfektu saderību ūdenī, svarīgi izvēlēties pareizo izmēru, kad esat sausi. Nokļūstot ūdenī, peldkostīmi kļūst vaļīgāki.Tāpēc iesakām nopirkt pareizo izmēru.Pielaikošanas kabīnē peldkostīmam cieši jāpieguļ ķermenim, jums jājūt atbalsts.Noteiktās detaļās izmantotais elastāns mūsu izstrādātajos peldkostīmos ūdenī kļūst mīkstāks un brīvāks.

Vai vēlaties samainīt savu peldkostīmu?

Izmērs vai modelis nav jums piemērots?Vai vēlaties to samainīt savā “Decathlon” veikalā?Nav problēmu, tikai pārliecinieties, ka nenogriezāt peldēšanas apģērba preču zīmi gadījumā, ja gribat to samainīt.

“Olaian” – “Decathlon” sērfošanas zīmols.

“Olaian” ir “Decathlon” jaunais sērfošanas un peldēšanas dēļu zīmols, kas atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos.Mūsu birojos pašā ūdens malā, varam izstrādāt peldkostīmu un tajā pašā dienā to izmēģināt tieši jūrā, lai pārbaudītu, vai viļņos tas paliek savā vietā.

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Tribord” sērfošanas produkti kļūst par “Olaian”, jauno “Decathlon” zīmolu, kas veltīts sērfingam, bodibordingam un skimbordingam.Pakāpeniski tiks nomainīti visi sērfošanas produktu zīmoli.Tāpēc jūsu produkta logo var atšķirties no šo produktu ilustrējošajā attēlā norādītā logo.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicama regulāra lietošana hlorētā ūdenī.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts ir praktiski pārbaudīts Hendajā un pakļauts neskaitāmām laboratorijas pārbaudēm, lai garantētu lietošanas kvalitāti, kādai tas izstrādāts:pārbaudīts materiāla elastīgums un stabilitāte, kā arī krāsu noturība pret berzēšanu, mazgāšanu, jūras ūdeni, hlorētu ūdeni un gaismu, un veiktas produkta vispārējā snieguma pārbaudes pēc atkārtotas mazgāšanas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu jaunie “Olaian” izmēģinājuma partneri, kuri pārbaudīja peldkostīmu reālos apstākļos Basku zemē, tieši blakus mūsu dizaina centram.