Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA / MELNA
  • MELNA
  • ORANŽA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izstrādāja šo kopējo peldkostīmu, valkāšanai ūdens aerobikas nodarbībās ar mazu ietekmi uz krūšu daļu (zemas intensitātes lēkāšana).

PRIEKŠROCĪBAS

Aizsardzība pret hloru

Valkāšanai nodarbībās 1–2 reizes nedēļā, līdz pat 100 valkāšanas stundām.

Formas veidošana

Izceliet savas formas:formējiet gurnus un iegūstiet gluda vēdera efektu.

Pārklājums

Gurnu daļu nosedzošs zems izgriezums.

Atbalsts krūtīm

Peldkostīmā iestrādātās bļodiņas sniedz jums atbalsta sajūtu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ jums nepieciešams krūšu atbalstu nodrošinošs peldkostīms?

Neatkarīgi no jūsu vecuma un ķermeņa formas, atrodoties ūdenī un esot vertikālā pozīcijā, jūsu krūtis lielākā vai mazākā mērā tiek pakļautas ievērojamiem triecieniem.Nodarbības laikā jūsu krūtis kustas augšup un lejup, un to svars var pieaugt līdz pat piecām reizēm.Peldkostīms ar iestrādātu krūšturi palīdz pasargāt jūsu krūtis no atkārtotiem triecieniem.Mēs piedāvājam trīs līmeņu atbalstu, lai jūs varētu izvēlēties savam nodarbību veidam un intensitātei piemērotāko modeli.

Jūsu nodarbību intensitātei atbilstošs atbalsta līmenis.

Neliels atbalsts:maigām nodarbībām, kas paredz nelielu kustību ūdenī (maiga ūdens aerobika, vingrojumi uz ūdens trenažiera, spēka treniņi, ūdens joga utt.)

Vidējs atbalsts:dinamiskām nodarbībām, kas paredz intensīvas kustības ūdenī (ūdens aerobika, ūdens zumba, ūdens bokss utt.)

Spēcīgs atbalsts:ļoti dinamiskām nodarbībām, kas paredz atkārtotas kustības (ūdens tramplīnlēkšana, ūdens treniņi dažādās disciplīnās utt.)

Pilnīgākām krūtīm iesakām izvēlēties modeli ar pastiprinātu atbalstu.

Kāds krūšturis ir šim peldkostīmam?

Iestrādātas bļodiņas:iestrādāto bļodiņu lielākā priekšrocība ir tā, ka tās vienmēr paliek savā vietā.Papildus to sniegtajam atbalstam, šīs bļodiņas arī veido krūšu formu, piešķirot tām apaļāku un viendabīgāku izskatu.Funkcionāla un estētiska priekšrocība.

Muguras daļas konstrukcija.

U veida muguras daļas konstrukcija:

U veida muguras daļas konstrukcija padara šo peldkostīmu viegli uzvelkamu un novelkamu.Ideāli piemērots lielāku izmēru valkātājām – atvieglota pārvilkšana pāri gurnu daļai un ērtāka plecu lencīšu sakārtošana un pielāgošana.

Kādēļ ir vērts nodarboties ar ūdens aerobiku vai ūdens vingrošanu?

Neskatoties uz to, ka ūdenim piemīt lielāka pretestība nekā gaisam, ūdenī ķermenis kļūst vieglāks un visas kustības ir vieglāk izpildāmas – jūsu muskuļi tiek nodarbināti intensīvāk.Jūsu muskuļiem tiek nodrošināts intensīvāks treniņš, jums to pat nemanot.Ūdens aerobikas papildu priekšrocība ir tā, ka tā ir uzskatāma par “zemas intensitātes” aktivitāti.Ko gan jūs vēl gaidāt?Tā nāks par labu gan jūsu ķermenim un sirdij, gan veselībai un garastāvoklim.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērots šļūkšanai no slīdkalniņiem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi