Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI Kods. 8491744 2523995

Peldēšanas veste “Swimvest+”, zila/rozā (25–35 kg)

22,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / ROZĀ / TIRKĪZA
  • ZILA / ROZĀ / TIRKĪZA
  • TIRKĪZA / ZAĻA / SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēta bērniem ar svaru no 25 līdz 35 kg, kuri jau prot peldēt, un kuriem galvenais peldvestē ir nevis celtspēja, bet kustību brīvība.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Ērtai lietošanai, šīs vestes mīkstais putu materiāls ir apvilkts ar audumu.

Samazināta berze

Šis jaunais dizains minimizē padušu noberšanas iespēju.

Palīdz attīstīt motoriku

Veste nodrošina lielisku kustību brīvību rokām un kājām.

Peldspējas palīglīdzeklis

Ar EN 13138-1 sertificētas vestes peldspēja ir 25 ņūtoni, šai vestei 35 ņūtoni.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Produktu menedžera replika.

Novērojot bērnu peldētmācīšanās procesu, mēs veidojām vesti, lai tā sniegtu treniņiem vajadzīgo ērtību un vieglumu.Tās vienkāršā forma ieskauj ķermeni, un pielāgojas bērna augumam, vienlaikus atbrīvojot rokas un plecus, nodrošinot lielāku pārvietošanās brīvību.Bērniem, kuri to lieto, pie ūdens jābūt jau pieradušiem un jājūtas ērti, jo šīs vestes celtspēja bērnu noturēs uz ūdens tieši tik, lai atvieglotu pirmās peldēšanas kustības.

"Nabaiji" "Trīs ūdens piedzīvojumi".

"Nabaiji" piedāvā 3 piedzīvojumus:"Iepazīšanās ar ūdeni", "Peldēšanas uzsākšana" un "Zemūdens pasaules atklāšana".

"Swimvest+" peldveste ir daļa no "Atklājot peldēšanu" piedzīvojuma:bērni jau jūtas ērti atrodoties ūdenī, taču viņiem vēl ir grūtības noturēties virs ūdens. Viņi izmanto rokas un kājas, un viņiem ir nepieciešama liela kustību brīvība, lai paliktu ieguvējos no piedzīvotā.Šī peldēšanas veste piešķir viņiem tādu peldspējas līmeni, kas ļauj progresēt un dod iespēju iemācīties peldēt.

Produkta svars.

Apmēram 400 g.

Lietošanas ieteikumi.

Pēc lietošanas vienmēr noskalojiet vesti tīrā ūdenī, lai atbrīvotos no hlora, smilts un sāls.Ļaujiet tai nožūt labi vēdināmā vietā.Lai izvairītos no priekšlaicīgas krāsas izbalēšanas, neatstājiet peldēšanas vesti tiešos saules staros.

sastāvs

sastāvs

Putas : 100.0% Nitrila butadiēnkaučuka latekss; Iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Ārējais materiāls: 50.0% Poliamīds, 50.0% Poliesteris; Sprādzes: 100.0% Polioksimetilēns; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Noskalot ar tīru ūdeni, ļaut nožūt brīvā dabā un uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā, pasargātā no tiešu saules staru iedarbības.

Lietošanas ierobežojumi

Šī nav glābšanas veste, tāpēc uzraudzība ir obligāta.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

"Nabaiji Swimvest+" atbilst peldēšanas apmācības palīglīdzekļu peldspējas standartam EN 13138-1.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

No neatkarīgām laboratorijām.