Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI Kods. 8579765 2991275

Peldēšanas brilles ar spoguļlēcām “B-Fast 900”, zilas

26,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / MELNA
  • ZILA / MELNA
  • MELNA / BALTA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas izstrādāja šīs peldēšanas brilles pieredzējušiem peldētājiem, kuri vēlas labu sniegumu gan treniņos, gan sacensībās.

PRIEKŠROCĪBAS

Aizsardzība pret aizsvīšanu

Peldiet ar neaizsvīstošām brillēm, šīs brilles apstrādātas pret aizsvīšanu.

Redzamības zona

Ļoti plats redzes lauks 135

Regulējams

Precīzi pielāgojiet deguna tiltiņu un dubulto elastīgo siksniņu aizmugurē.

Stabilitāte

Jūtiet stabilitāti, pateicoties tam, ka lēcas ir kompaktas un vienlaidu dizaina.

Ūdensnecaurlaidīgs

Jutīsiet mīkstas kompresijas blīves, kas ļauj pielāgot brilles jūsu sejai.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Patentēta inovācija

Vai meklējat peldēšanas brilles, kas pielāgotas jūsu sejai, kas ir pilnīgi ūdensdrošas un nenoslīd, kad peldat, nirstat vai veicat pagriezienu?



Ar “B-Fast” brillēm mums ir risinājums, pateicoties vienkāršai un precīzai deguna tiltiņa pielāgojuma sistēmai. Šī sistēma ļauj jums precīzi noregulēt atstarpi starp divām lēcām, izmantojot vai nu skrūvgriezi, kas nāk komplektā ar brillēm, vai iebūvētu rīku aizmugures sprādzē.

Aizsvīšana.

Aizsvīduma parādīšanās ir atkarīga no vairākiem faktoriem, ķermeņa un ūdens temperatūras atšķirībām, mitruma līmeņa utt. Berzes radītais nodilums ir viens no galvenajiem cēloņiem.

Ja brilles aizsvīst, iemērciet lēcas ūdenī, un aizsargpārklājums pārveidosies.

Parasti pēc noteikta laika, pretaizsvīšanas pārklājuma darbība samazinās.



Mēs piedāvājam pretaizsvīšanas marķieri, kas no jauna aktivizē pretaizsvīšanas apstrādi un palielina jūsu briļļu kalpošanas laiku.

Izmēra izvēle.

Peldēšanas briļļu ūdensnecaurlaidību nodrošina maliņu pareizs piegulums jūsu sejas formai.

Pirms iegādes iesakām veikt “piesūkšanās” pārbaudi bez siksniņas.

Ja brilles “pielīp” sejai ar nelielu vakuuma efektu, tās būs ūdensnecaurlaidīgas arī peldēšanas laikā. Tas ļauj arī pamanīt diskomforta vai kairinājuma vietas, kad šis modelis ir uz sejas. Viena izmēra modelis ar precīzu deguna tiltiņa pielāgojumu.

Kā pielāgot peldēšanas brilles.

Šīs peldēšanas brilles pielāgojas jūsu sejas formai, nepieguļot pārāk cieši.



Pārāk ciešas brilles var radīt neērtības, atstāt uz sejas nospiedumus un pat izveidot ūdens ieplūdes atveres.



Nav nepieciešams ar rokām piespiest lēcas, ar vieglu vakuuma efektu parasti pietiek, lai peldot nerastos sūces.

Ideālā gadījumā siksniņām ir jāatrodas 2–3 cm virs ausīm.

Šāds novietojums uzlabos briļļu saķeri un ērtumu.

Lēcu tonis.

Briļļu krāsai jābūt atbilstošai jūsu peldēšanas vietai un apgaismojumam. Ja trenējaties ārā vai baseinā ar spilgtu apgaismojumu, izvēlieties brilles ar nokvēpinātām lēcām, lai ierobežotu žilbinošu gaismu.

Tomēr, ja baseinā ar vāju apgaismojumu ir diezgan tumšs, piemēram, ziemas vakaros, izmantojiet pilnībā caurspīdīgas lēcas.

Peldēšanas brilles “B-Fast” ir pieejamas ar dažādu toņu lēcām.

Kopšana - piesardzība.

Mēs iesakām:

- skalot brilles (tikai nepieciešamības gadījumā), vienkārši iemērcot tās ūdenī; - izvairīties no spēcīgu ūdens strūklu vēršanas pret lēcu iekšējo virsmu; - noglabāt brilles futrālī pēc katras peldēšanas reizes, lai izvairītos no lēcu bojājumiem (uz iekšējās virsmas, jo tām ir pretaizsvīšanas pārklājums, un uz ārējās virsmas, lai nerastos skrāpējumi); - nepakļaut tās temperatūras iedarbībai virs 60 °C. Neaiztieciet / neberzējiet lēcu iekšpusi.

UV aizsardzība.

Atbilst standartam: Q/BT 4734 – 2014, visas “Nabaiji” peldēšanas brilles, pareizi lietojot, aizsargā pret kaitīgiem UVA un UVB stariem neatkarīgi no lēcu toņa.

Skatīšanās tieši uz sauli ir bīstama un var radīt neatgriezeniskus acu bojājumus.

Apstiprinājusi FINA

“Nabaiji” brilles “B-Fast” ir treniņu un sacensību brilles, ko apstiprinājusi FINA (starptautiskā peldēšanas federācija).

sastāvs

sastāvs

Savienojums/blīve: 100.0% Termoplastisks polietilēns; Sprādzes: 100.0% Polikarbonāts; Siksna: 100.0% Silikons; Lēca: 100.0% Polikarbonāts; Metāliskā struktūra: 100.0% Poliamīds; Skrūves: 100.0% Polioksimetilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Pēc lietošanas uzglabājiet brilles futrālī.<br /> <br /> Svarīgi: nepieskarieties lēcu iekšējai virsmai, jo tas var sabojāt pretaizsvīšanas pārklājumu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

“Nabaiji” peldēšanas brilles atbilst Eiropas Parlamenta un Padomes Regulai (ES) 2016/425. Mūsu izstrādājumus pārbaudīja un atzinīgi novērtēja neatkarīgas laboratorijas. Brilles ir paredzētas peldēšanai virs ūdens.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Fabiens Gilots, 2012. gada olimpiskais čempions, 2015. gada pasaules čempions un “Nabaiji” tehniskais partneris. Fabiens piedalījās “Nabaiji” briļļu “B-Fast” izstrādē un atzina tās par labām, izmantojot šīs brilles treniņos un augsta līmeņa peldēšanas sacensībās.

Videoklipi