Filtri 0
Filtri 0
DECATHLON Kods. 965851 4094637

Dabisks augļu maisījums “Energy”, 4 gab., ar ābolu un citronu garšu

6,00 €
Ar nodokļiem
Garša: Citrons / Āboli
  • Dabisks augļu maisījums “Energy”, 4 gab., ar ābolu un citronu garšu
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu sporta entuziastu komanda izstrādāja šo dabisko augļu enerģijas želeju, lai atjaunotu jūsu enerģijas rezerves aktivitāšu laikā, kas nav ilgākas par 3 h.

Izturības sporta veidu cienītājiem mūsu sportistu radītā dabiskā enerģijas želeja/augļu maisījums kopā ar āboliem nodrošina jums enerģijas devu treniņiem un/vai sacensībām, kas nav ilgākas par 3 h.

Dabisks ābolu un citronu augļu maisījums, labs C vitamīna avots.; ; Sastāvdaļas: āboli* 70%, biešu cukurs*, citronu sulas koncentrāts* 6%, malpīgijas ekstrakts*, citronu ēteriskā eļļa. * Bioloģiski audzēta sastāvdaļa.

PRIEKŠROCĪBAS

Enerģijas vērtības

Nodrošina 95–104 kcal atkarībā no garšas (sk. uzturvērtību).

Ērta lietošana

Konsistence tika izveidota tāda, lai to būtu viegli absorbēt treniņa laikā.

Antioksidants

Antioksidants C vitamīns palīdz aizsargāt šūnas pret oksidatīvo stresu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Minimāls un dabisks sastāvs!

Ecocert® (mums) un Certisys® (Beļģu piegādātājam) to ir sertificējis kā bioloģisku produktu katrā tā izgatavošanas posmā, šī produkta koncepts ir pilnīgi jauns, un mēs domājam, ka jums tas patiks.

Dabiskais augļu maisījums “Energy” ir vidusceļš starp želeju un augļu maisījumu. “Mēs vēlējāmies radīt patiešām dabisku želeju, kas būtu pēc iespējas līdzīgāka augļu maisījumam,” stāsta Džuljeta, produktu izstrādātāja.

Ņemot vērā tā sastāvu, kurā ir tikai 5 sastāvdaļas, ir grūti izdarīt mazāk.

Kāpēc dabiskais augļu maisījums “Energy” ne vienmēr garšo vienādi?

Lai gan cilvēku garšas un krāsas izjūtas atšķiras, tās mainās arī atkarībā no sezonas. Neuztraucieties, šīs variācijas ir nelielas un garša vienmēr ir lieliska, kā arī produkts vienmēr ir vienlīdz efektīvs.

Ņemot vērā, ka šis produkts ir ļoti dabisks un tajā ir tikai 5 sastāvdaļas, ir nelielas variācijas. “Ābolu garša mainās atkarībā no sezonas, un to skābums ne vienmēr ir tāds pats. Bet galu galā bioloģiskā pārtika ir tieši tāda!” norāda Džuljeta, produktu izstrādātāja.

Vai dabiskais augļu maisījums “Energy” ir man piemērots?

Ja jūs brokastis esat paēdis agrāk, tad šis dabiskais augļu maisījums “Energy” sniegs jums nepieciešamo enerģijas devu treniņiem un/vai sacensībām, kas nav ilgākas par 3 stundām. “Tomēr, ja esat paēdis vieglas brokastis, labāk būtu šo produktu kombinēt ar kaut ko nedaudz spēcinošāku, piemēram, mūsu dabisko sēklu batoniņu,” stāsta Vīms, produktu grupas vadītājs.

Mūsu dabiskais augļu maisījums “Energy” satur 39 g ogļhidrātu, salīdzinājumam vienkāršs augļu maisījums satur 24 g, bet želeja — 70 g.

Produkts, kas ir pārstrādāts un uzlabots vairākas reizes.

Tā kā smagais darbs un neatlaidība testēšanā vienmēr tiek atalgota ar panākumiem, dabiskais augļu maisījums “Energy” tika pārstrādāts vairākas reizes. “Mūsu testētāji uzskatīja, ka produkta sākotnējās versijas ir pārāk skābas. Lai to labotu, pievienojām nedaudz citronu ēteriskās eļļas”, stāsta Džuljeta, produktu izstrādātāja. Jūs jautāsiet, kā tad garšo gala versija? Labi sabalansēts skābums un augsti novērtēts produkts!

Praktiska augšdaļa

Ņemot vērā, ka ne visi var atlaist stūri, un skriešana, nelietojot rokas, ir apgrūtinoša, mēs dabiskajam augļu maisījumam “Energy” esam izveidojuši rievotu augšdaļu. Un kā ar mūsu enerģijas želeju “G-easy” dozatoru “G-easy”? Tas derēs arī dabiskajam augļu maisījumam Energy”. Šādi jūs varat viegli lietot želeju/augļu maisījumu, un tie nepilēs! Praktiski, vai jums tā nešķiet?

Kam ir domātas visas šīs sastāvdaļas?

- Āboli garšai, tekstūrai un enerģijai… tie ir arī mūsu augļu maisījuma/dabiskās želejas galvenā sastāvdaļa.

- Biešu cukurs, jo tas labi garšo un nodrošina papildu enerģiju.

- Citronu sulas koncentrāts (1%) un citronu ēteriskās eļļas, lai kompensētu ābolu skābumu.

- Malpīgijas ekstrakts ir mūsu iecienītais dabiskais C vitamīna avots.

sastāvs

sastāvs

Dabisks ābolu un citronu augļu maisījums, labs C vitamīna avots.; ; Sastāvdaļas: āboli* 70%, biešu cukurs*, citronu sulas koncentrāts* 6%, malpīgijas ekstrakts*, citronu ēteriskā eļļa. * Bioloģiski audzēta sastāvdaļa.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Dabisko enerģijas želeju/augļu maisījums jāizlieto drīz pēc atvēršanas, un to vēlams uzglabāt sausā un tumšā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Želeju/augļu maisījumu testēja mūsu sportistu grupa reālos izturības sporta apstākļos. Kas viņiem patika mūsu dabiskajā augļu maisījumā? Enerģijas nodrošināšanas efektivitāte, lieliskā ābolu garša, kā arī tas, ka maisījums nerada šķebinošo garšu, kas dažkārt rodas, lietojot citas želejas, un fakts, ka to ir ērti lietot.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Želeja/dabiskais augļu maisījums “Energy” garšoja visiem mūsu testētājiem, kuru pulkā bija gan iesācēji, gan pieredzējuši sportisti un sportistes — riteņbraucēji, kalnu riteņbraucēji, triatlonisti, taku skrējēji, skrējēji utt.