Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8588022 4037949

Sausa, auksti kaltēta trekinga maltīte “Pasta ar Boloņas mērci”, 120 g

10,00 €
Ar nodokļiem
  • Sausa, auksti kaltēta trekinga maltīte “Pasta ar Boloņas mērci”, 120 g
  • Sausa, auksti kaltēta trekinga maltīte “Pasta ar Boloņas mērci”, 120 g
  • Sausa, auksti kaltēta trekinga maltīte “Pasta ar Boloņas mērci”, 120 g
Krāsa: BRŪNA
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu trekinga entuziastu komanda radīja šo maltīti, lai tā jūsu fiziskajām aktivitātēm (trekingam) sniegtu pietiekamu enerģiju, bet svērtu tikai 140 g.

PRIEKŠROCĪBAS

Enerģijas vērtības

381 kcal uz 100 g sausa produkta un 400 g aplieta produkta.

Ērta pārvietošana

Atkārtoti noslēdzama paciņa. Izmēri: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Kopējais svars: 140g.

Ērta lietošana

Ātra (5–8 min.) un ērta pagatavošana, pateicoties ūdens līmeņa atzīmei iekšpusē.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lietošanas norādījumi

Atveriet paciņu un satuviniet abus galus, līdz tie saskaras, lai paciņas apakšējā daļa atvērtos bļodas formā.

Pievienojiet 280 ml karsta vai vāroša ūdens (6. līmeņa atzīme). Samaisiet ar karoti. Noslēdziet paciņu. Ievilkšanās laikā regulāri apmaisiet paciņu. Uzgaidiet 5–8 minūtes, pirms atverat paciņu, apmaisāt saturu un sākat ēst.

Lietošanas norādījumi (turpinājums)

Paciņu var noplēst līdz pusei, lai to izmantotu kā bļodu.

Ņemiet vērā: jo karstāks ūdens, jo maltīte būs ātrāk gatava. Ja ūdens nav vārošs, pirms ēdiena baudīšanas uzgaidiet vēl pāris minūšu.

Jūsu viedoklim ir nozīme!

Tā kā mums ir svarīga mūsu sportistu veselība un labklājība, šī maltīte ir uzlabota atbilstoši jūsu atsauksmēm. Ņemot vērā jūsu komentārus, mēs esam izveidojuši jaunu recepti ar zemāku sāls saturu. Turklāt mēs izmantojām izdevību izstrādāt jaunu recepti ar garantētu Francijas izcelsmi. Izmantotā gaļa ir auksti kaltēta, sertificēta Francijas liellopa gaļa.

Dehidrācija vai aukstā kaltēšana?

Lielākā daļa mūsu ēdienu ir liofilizēti (izņemot garšvielas, rīsus un pastu). Tā ir aukstās kaltēšanas metode (ūdens tieša pārveidošana no cieta stāvokļa gāzveida stāvoklī). Šādi tiek saglabāta visa receptēs izmantoto sastāvdaļu uzturvērtība (atšķirībā no citām dehidrācijas metodēm). Šī metode arī palīdz — un tas ir ļoti svarīgi — saglabāt ēdiena garšu un samazināt konservantu daudzumu.

Kā tiek sagatavoti produkti?

Mūsu auksti kaltētās maltītes ir izgatavotas Francijā.

Liellopa gaļa (ar garantētu Francijas izcelsmi) tiek termiski apstrādāta zemā temperatūrā (aptuveni 70 °C) laika posmā no 45 minūtēm līdz 1 stundai, un pēc tam tā tiek auksti kaltēta. Pārējās sastāvdaļas (cieti saturošie produkti utt.) tiek atsevišķi pakļautas aukstajai kaltēšanai.

Pēc tam visas sastāvdaļas tiek samaisītas kopā ar garšvielām un aromātiskajiem garšaugiem atkarībā no receptes. Beigās tās tiek saliktas paciņās pa porcijām.

Svars un izmēri

Aplieta produkta svars: 400 g.

Sausa produkta svars: 120 g.

Izmēri: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm.

Kopējais svars: 140 g ar paciņu.

sastāvs

sastāvs

Sastāvdaļas: 50% pastas (cieto kviešu putraimi), 15% auksti kaltētas, termiski apstrādātas liellopa gaļas (liellopa gaļa, galda sāls, Provansas garšaugi, pipari), 15% tomātu (pulveris un tomātu gabaliņi) no Itālijas, kartupeļu ciete, auksti kaltēts siers 5,0%, burkāni 3,0%, cukurs, Askalonijas sīpoli 1,5%, galda sāls, Provansas garšaugi 0,3%, pipari. ; Var saturēt nelielu daudzumu: ZEMESRIEKSTU, VĒŽVEIDĪGO, OLAS, ZIVS, SOJAS, SELERIJAS, SULFĪTU, MOLUSKU, RIEKSTU, SINEPJU.; Liellopa gaļa ar garantētu Francijas izcelsmi. Auksti kaltēta gaļa.

informācija par uzturvērtību

informācija par uzturvērtību

Uzturvērtība: 100 g | 120 g (=1 maltīte)
Enerģētiskā vērtība: 1607 kJ/381 kcal | 1928 kJ/457 kcal
Tauki: 8,0 g | 9,6 g
no kuriem piesātinātās taukskābes: 4,3 g | 5,2 g
Ogļhidrāti: 56,0 g | 67,0 g
no kuriem cukuri: 12,0 g | 14,0 g
Olbaltumvielas: 19,0 g | 23,0 g
Sāls: 2,9 g | 3,5 g

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet vēsā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu pārtikas produktus katrā to izstrādes posmā testē mūsu komandas un patērētāji, lai nodrošinātu maksimālu atbilstību klientu vēlmēm. Mūsu auksti kaltēto maltīti ir apstiprinājis dietologs un paneļa testētāji.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Visai izstrādes komandai bija iespēja izmēģināt šo maltīti “Pasta ar Boloņas mērci” biežajās ekskursijās uz Monblāna kalnu grēdu, kur atrodas Decathlon trekinga zīmola Forclaz biroji. Šī maltīte ir praktiski testēta un pārbaudīta reālās dzīves apstākļos. To 5 nedēļu trekingā izmēģināja testētāju komanda, kura devās 2 nedēļu ilgā trekingā Kanāriju salās un 3 nedēļu trekingā pa GR10 takām.