Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8512786 2464527

Pieaugušo sasienami jātnieku zābaki “500”, melni

55,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu jātnieku komanda radīja šos sintētiskos, mīkstos, izturīgos jātnieku zābaku, lai jūs vienmēr būtu savā labākajā formā!

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Ar aizmugures aizdari zābakus var pielāgot, neatsienot auklas.

Izturība

Īpaši izturīgs sintētisks materiāls un šūta zole.

Griezuma komforts

Jauna forma un profilēta zole, kas zābakam ļauj labi piegult pēdai.

Griezums

Auklas, lai zābaki labāk piegulētu kājai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Viegla kopšana:

Jātnieku zābaki samirkst un pie tiem pielīp netīrumi. Taču daudz laika to kopšana neprasa: tie ir izgatavoti no sintētiska mikrošķiedras auduma ar pārklājumu, tāpēc tiem nav nepieciešams lietot ziepes vai balzamu ādas izstrādājumiem. Vispirms notīriet zābakus ar birsti un pēc tam noslaukiet ar mitru sūkli!



Pateicoties izņemamai starpzolei, tie labi der jebkurai pēdai un ātri žūst.

Velciet kopā ar zābaku stulmiem “500”:

Jātnieku zābaki “500” ir viegli, sevišķi ērti un stilīgi, un lieliski sader ar zābaku stulmiem “500”, kuri izgatavoti to tiem pašiem materiāliem. Komplektējot jātnieku zābakus ar zābaku stulmiem, rodas iespaids, ka jums kājās ir īsti jātnieku zābaki. Un, pateicoties mūsu ekspertu radītajām funkcionālajām priekšrocībām, zābaki ir piemēroti treniņiem un sacensībām!

Optimāls komforts:

Nereti pastāv uzskats, ka jātnieku zābaki ir lieli, stīvi un nepievilcīgi? Lai mainītu šo uzskatu, pamēģiniet mūsu jātnieku zābakus “500”. Mūsu dizaineri ir pilnveidojuši zābaku pēdas formu, lai jātnieks justos vēl ērtāk! Pateicoties profilētai, izņemamai starpzolei, zābaki ir vēl ērtāki! Tie lieliski balsta kāju, nesaspiežot pēdas, radot sajūtu, ka jums kājās ir čības!

Mīksti zābaki:

Jātnieki, pirmkārt, ir sportisti, tāpēc tiem ir svarīgi nodrošināt kustību brīvību. Ir ļoti svarīgi, lai jāšanas laikā potīte būtu stabila. Jātnieku zābaki “500” ir īpaši mīksti mikrošķiedras auduma dēļ. Nav nekāda iemesla paturēt kājās ielas apavus! Auduma ārējais slānis un odere ir izgatavoti no kvalitatīva sintētiska materiāla un pielāgojas jātnieka kustībām.

Noturīgi pret nolietošanos:

Nenoliegsiet: jātnieki ne vienmēr notīra savus zābakus. Smiltis, zāle, ūdens un dubļi uz zābakiem atstāj traipus. Jātnieku zābaku “500” dizaineri to ir ņēmuši vērā. Pateicoties sintētiskiem materiāliem un līmētai zolei ar neredzamām šuvēm, noturīgi pret mitrumu un dilšanu. Zābakiem ir ārējs pārklājums, kas padara tos piemērotus jāšanai jebkuros apstākļos.

Vieglāki:

Ja jāšanas laikā kājās ir smagi zābaki, ir grūti demonstrēt labu sniegumu. Turklāt kāpšļu siksnās jātnieks nejutīsies stabili. Tāpēc mūsu jāšanas sporta cienītāju komanda apmainījās ar dažādām idejām un radīja vieglos zābakus “500”. Pateicoties jaunradītajai gumijas zolei, kas ir par vairākiem simtiem gramu vieglāka nekā iepriekš, zābakos jūs jutīsieties viegli. Tas noteikti ir daudz labāk!

Pievilcīgs izskats:

Dodat priekšroku elastīgām lentēm? Vai auklām? Vēlaties melnus vai brūnus? Jātnieku zābaki “500” ir pieejami vairākās versijās. Mūsu dizaineri ir radījuši pievilcīgu, stilīgu modeli, kas pielāgojas jātnieka pēdai. Jā, zābaki nav izgatavoti no ādas, bet gan no sintētiska materiāla, taču tie ir tikpat izturīgi un elastīgi kā ādas zābaki. Turklāt tos ir vieglāk kopt. Tie ir ražoti Portugālē un tiem ir daudzas funkcionālas priekšrocības, nemaz nerunājot par to estētisko dizainu

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Sintētiskais kaučuks; Bez virsmas: 40.0% Poliamīds, 60.0% Poliuretāns; Iekšzole: 50.0% Poliamīds, 50.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet sausā, labi vēdināmā vietā, kur nepiekļūst mitrums. Neatstājiet žūt tuvu siltuma avotam. Lai ātrāk izžūtu, pakariniet zābakus otrādi.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi