Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SMILŠKRĀSA / PELĒKA / OKERA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu komanda izstrādāja šos videi draudzīgos apavus NH500 Fresh regulāriem pārgājieniem pa pārgājienu takām karstā laikā.

Mūsu mērķis: nodrošināt ērtus un vieglus apavus, vienlaikus garantējot aizsardzību un pārgājienu apavu saķeri. Apavi ir gaisu caurlaidīgi, kas ir ļoti noderīgi vasarā.

Bez virsmas: 30.0% Poliuretāns, 60.0% Poliesteris, 10.0% Termoplastisks poliuretāns; Ārējās zoles materiāls: 50.0% Sintētiskais kaučuks, 50.0% Etilēna vinilacetāts; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

8. izmēra viens zābaks sver tikai 330 g

Aizsardzība pret triecienu

Vienlaidu purngala aizsargs papildu aizsardzībai pret akmeņiem.

Saķere

Apavu un zoles konstrukcija, kas uzlabo saķeri uz lauku takām

Amortizācija

EVA starpzole. Biezā zole nozīmē to, ka mazāk jutīsiet akmeņus.

Griezuma komforts

Virspuses forma un elastīgie materiāli nodrošina brīvu sajūtu | Starpzole:5 mm.

Elpojamība

Sietveida materiāls virspusē nodrošina ļoti labu gaisa cirkulāciju.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Zoles ar labu saķeri dabiski veidotām takām

Zoles dizains izveidots mūsu laboratorijās veiktas ilgas izpētes rezultātā. Tā sastāv no īpašas formulas kaučuka, kas optimizē saķeri. Tā kā lietotāju prasības ir atšķirīgas, mēs vienmēr meklējam labāko risinājumu staigāšanai pa nestabilām dabas takām, piemēram, meža takām.

Paredzēti lietošanai pa apvidu takām

Soļošanas apavi ir paredzēti staigāšanai pa bezceļu takām. Mēs izvēlējāmies zoles un apavu virsējās daļas komponentus un pārbaudījām tos, lai pārliecinātos, vai tie ir ideāli piemēroti staigāšanai pa mīkstu segumu (piemēram, dabiskām meža takām) vai akmeņainiem ceļiem (piemēram, akmeņainām piekrastes takām). Staigājot pa šoseju (asfaltu), apavi var priekšlaicīgi nolietoties un radīt diskomfortu. Tie nav piemēroti staigāšanai pa kalniem.

Testēti, lai nodrošinātu optimālu izturību

Laboratorijā tika veiktas citas pārbaudes, lai pārbaudītu tālāk norādītos elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmēšana, toksikoloģija, UV pretestība, ārzoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana. Šīs pārbaudes palīdz mums uzlabot mūsu izstrādājumu kvalitāti, novēršot priekšlaicīgu pastaigu apavu nodilšanu.

Kā izvēlēties pareizā izmēra pastaigu apavus?

Uzvelciet abus apavus ar uzvilktām pastaigu zeķēm un nostājieties kājās. Ja nepieciešams, uzmēriet vairākus modeļus un izmērus. Pārbaudiet divus punktus komfortam:

- papēža balsta vietu;

- priekškājas daļu slīpumā uz leju.

Piemērot apavus, izvairieties no spiedīgiem punktiem. Brīvi pastaigājaties pa veikalu. Pakāpeniski sāciet ievalkāt savus apavus, veicot pirmos pārgājienu ceļojumus.

Svarīga nozīme ir apavu un zeķu kombinācijai

Tulznas pārgājienu laikā rodas vairāku iemeslu dēļ: berzes, zeķu krokas, mitrums, pārāk mazi vai pārāk lieli zābaki u. c.Tāpēc ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo apavu izmēru un pārgājienu apaviem piemērota materiāla zeķes.

Kā izvēlēties pareizā izmēra pastaigu zeķes?

Izvēlieties savām pēdām pareizo zeķu izmēru, lai zeķei nerastos papildu krokas: Ja zeķes ir pārāk lielas, ap kāju būs pārāk daudz materiāla, bet, ja zeķes ir pārāk mazas, tās tiks vilktas uz apavu iekšpusi.

Kā izvēlēties pareizā auduma pastaigu zeķes?

Dodoties pārgājienā, ir nepieciešams iespējami kontrolēt mitruma līmeni: svīšana bieži nav novēršama.

Ja apavi ir elpojoši, tie neitralizēs mitrumu, ko rada svīšana. Tāpēc svarīgi ir izvēlēties arī vieglas un elpojošas zeķes. Ja jūsu apavi ir samērā ūdensizturīgi, jūs neizvēlēsieties tādas pašas zeķes, lai pasargātu sevi no lietus radītā mitruma: jums jāizvēlas zeķes, kas absorbē sviedrus un pēc tam neitralizē tos, atstājot sausas kājas.

Kādas zeķes valkāt “NH500 Fresh” apavos?

Ieteicams izvēlēties no poliamīda izgatavotas zeķes, kas nesatur kokvilnu. Poliamīds ir šķiedra, kas tiek izvēlēta tieši tāpēc, ka spēj likvidēt mitrumu. Tātad, kad jūs svīstat, zeķes, kas izgatavotas no poliamīda, novērsīs jebkādu mitrumu. Pēc tam jūsu apavi pārņems uzdevumu izvadīt mitrumu uz ārpusi, pateicoties ventilācijas sietam.Tāpēc iesakām izmantot zeķes Newfeel WS500 Fresh.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet apavus sausā, tumšā un, ja iespējams, vēdināmā vietā un prom no siltuma avotiem.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicami skriešanai vai pārgājieniem pa stāvām kalnu takām.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda izdomā, izstrādā un rada Quechua izstrādājumus Francijā, Monblāna pakājē. Mēs testējam tos reālos apstākļos kopā ar citiem pārgājienu mīļotājiem, lai pārbaudītu, cik tie ir ērti un izturīgi. Piemēram, Fontenblo mežā, Bretaņā vai pat Korsikā. Mēs dodamies uz visdažādākajām vietām jebkādos laikapstākļos. Tā ir lieliska izdevība pārrunāt dažādus jautājumus un iegūt atsauksmes, ko izmantot nākamo izstrādājumu plānošanai.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti ir testēti dabā tādos apstākļos, ar kādiem jūs varētu saskarties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.