Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BRŪNA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu speciālistu komanda ir ekoloģiski izstrādājusi šos "NH500" apavus regulāriem pārgājieniem sausos laikapstākļos pa lauku vidi, mežu vai piekrasti

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Derbija stils un sietv.virsma rada brīvības sajūtu pacēluma daļā.

Viegls

Katra 43. izmēra apava svars tikai 378 g.

Pretestība pret berzi

Purngala aizsargs bez šuvēm purngalā aizsargā pret akmeņiem,dodoties brīvā dabā.

Saķere

Zoles konstrukcija un 4 mm radzes atvieglo dubļu notīrīšanu.

Saķere

Zoles sastāvs un dizains uzlabo saķeri uz takām | 4 mm radzes

Amortizācija

EVA zoles dubultā cietība uzlabo komfortu, dodoties pa gājēju takām.

Lietotāja komforts

Gaisu caurlaidīga, ergonomiska, izņemama 5 mm bieza zolīte.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Zoles ar labu saķeri dabiski veidotām takām

Zoles dizains izveidots mūsu laboratorijās veiktas ilgas izpētes rezultātā. Tā sastāv no īpašas formulas kaučuka, kas optimizē saķeri. Tā kā vajadzības atšķiras, mēs vienmēr meklējam labāko risinājumu staigāšanai pa mīkstu segumu, piemēram, dabiskām meža takām.

Paredzēti lietošanai pa apvidu takām

Soļošanas apavi ir paredzēti staigāšanai pa bezceļu takām. Mēs izvēlējāmies zoles un apavu virsējās daļas komponentus un pārbaudījām tos, lai pārliecinātos, vai tie ir ideāli piemēroti staigāšanai pa mīkstu segumu (piemēram, dabiskām meža takām) vai akmeņainiem ceļiem (piemēram, akmeņainām piekrastes takām). Staigājot pa šoseju (asfaltu), apavi var priekšlaicīgi nolietoties un radīt diskomfortu. Tie nav piemēroti staigāšanai pa kalniem.

Pārbaudīta, lai nodrošinātu optimālu izturību

Laboratorijā tika veiktas citas pārbaudes, lai pārbaudītu tālāk norādītos elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmēšana, toksikoloģija, UV pretestība, ārzoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana. Šīs pārbaudes palīdz mums uzlabot mūsu izstrādājumu kvalitāti, novēršot priekšlaicīgu pastaigu apavu nodilšanu.

Ādas apavu kopšana

Pēc pārgājieniem ieteicams:

- Žāvēt apavus siltuma avota tuvumā;

- Ar cietu saru suku enerģiski tīrīt sausu ādu, lai notīrītu visus dubļus un netīrumus;

- Izmantot mīkstu saru suku vai nubukādas suku, lai notīrītu visus netīrumus;

- Ja netīrumus nevar notīrīt, izmantot suku un nedaudz silta ūdens;

- Ļaut nožūt;

- Tīrīt vēlreiz, izmantojot cietu saru suku;

- Izmantot impregnēšanas aerosolu: tas padarīs ādu spīdīgu un izcels tās krāsu.

Kā izvēlēties pareizā izmēra pastaigu apavus?

Uzvelciet abus apavus ar uzvilktām pārgājienu zeķēm un nostājieties kājās. Ja nepieciešams, pielaikojiet vairākus apavu modeļus vai izmērus.

Pārbaudiet divus komforta punktus:

- papēža pamatni;

- purngala daļu, ejot lejup pa slīpu virsmu.

Ja apavi ir piemēroti, tie nekur nespiež. Droši pastaigājiet pa veikalu, lai pārbaudītu, vai jūtaties ērti. Lai apavus pakāpeniski ievalkātu, dodieties ar tiem vispirms īsos pārgājienos.

Kā izvēlēties pareizas pārgājienu zeķes?

Tulznas pārgājienu laikā rodas vairāku iemeslu dēļ: berzēšanās, zeķu kroka, mitrums, nepareizs apavu izmērs. Tāpēc ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo apavu izmēru un apaviem piemērota materiāla zeķes.Jums ir jāizvēlas savai pēdai piemērots zeķu izmērs, lai novērstu jebkādu papildu materiāla ielocīšanos, krokas var rasties pārāk liela zeķu izmēra dēļ, kad ap kāju ir pārāk daudz materiāla, vai pārāk maza zeķu izmēra dēļ, kad tās zābaku iekšpusē noslīd no pēdas.

Valkāšanai apavos NH500 piemērota materiāla zeķes

Dodoties pārgājienā, ir nepieciešams iespējami kontrolēt mitruma līmeni: svīšana bieži nav novēršama.

Apavi NH500 ir gaisu caurlaidīgi, un tie neitralizē mitrumu, ko rada svīšana. Tāpēc svarīgi ir izvēlēties arī vieglas un gaisu caurlaidīgas zeķes. Ieteicams izvēlieties īsās vai pusgarās zeķes Hike 100. Tās satur kokvilnu, kas absorbē mitrumu, un to apakšā ir frotē audums, kas novirza mitrumu prom no pēdas. Tās ir pietiekami augstas, lai aizsargātu potītes no apaviem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Glabājiet apavus sausā, tumšā un, ja iespējams, vēdināmā vietā un prom no siltuma avotiem.

Lietošanas ierobežojumi

Neizmantojiet tos kalnainā apvidū un uz asfalta.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lielisks ieguvums augstas kvalitātes kempinga produktu izstrādē, kas ļauj mums dalīties ar jums savā pieredzē.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu vēlmes, Quechua izstrādājumi tiek pārbaudīti lauku apvidū tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties kempinga ceļojumā. Mūsu darbinieki un testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.