Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8379457 2170279

1 ātri regulējama pārgājienu prettriecienu nūja "MT500 Anti-shock", pelēka

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA / TIRKĪZA
  • PELĒKA / TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs esam izstrādājuši šo prettriecienu nūju entuziastiem, kas intensīvi veic pārgājienus un nodarbojas ar trekingu nelīdzenā kalnu reljefā

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

3 izbīdāmas daļas.Garums saliktā veidā:64 cm.Platums saliktā veidā:aptuveni 5 cm

Saderība

Komplektā vasaras grozs. Daudzi piederumi un servisa daļas pieejami atsevišķi.

Ergonomiska saķere

Blīvu putu rokturis, gara 3D forma. Ērts rokturis. Mīksta aproces siksna.

Regulējams

Iekšējās skrūves regul. sistēma.Nofiks. prettriecienu sistēma.No 105 cm - 130 cm

Izturība

Alumīnijs 7075-T6. Caurules diametrs 18/16/14 mm. Volframa gals.

Svars

265 g / nūja

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izstrādes process

Šo modeli ir pilnībā izstrādājusi un apstiprinājusi mūsu komanda Monblāna kalnu pakājē.

Lai nodrošinātu prettriecienu funkciju, mēs izvēlējāmies šo sistēmu aprīkot ar atsperi, kas integrēta skrūves savilkšanas sistēmā.

Tad mēs izveidojām rokturi, kas nodrošina spēcīgu un ērtu satvērienu jebkurā pozīcijā: apkārt caurulei, kas paredzēta kāpšanai klintīs un virāžās, ar plaukstas locītavas siksnu, lai efektīvi varētu nospiest pogu kritiena gadījumā.

Kā noregulēt nūjas līdz pareizajam garumam?

Turiet nūjas ar pareizajā leņķī saliektām rokām. Lai to panāktu: - atskrūvējiet vidējo daļu, atrodiet vajadzīgo nūjas garumu un cieši pieskrūvējiet atpakaļ

- pievelciet vēl stingrāk (pusapgriezienu), ja pamanāt, ka nūja saliecas

- tāpat rīkojieties ar nūjas apakšējo daļu

Nekad nepārsniedziet STOP līniju, lai izvairītos no nūjas salaušanas.

Lietošanas norādījumi

Šī pārgājienu nūja ir izstrādāta, lai palīdzētu jums noturēt līdzsvaru, virzīt sevi uz priekšu un sadalīt spēku starp rokām un kājām.

Lai būtu drošs, pirms došanās ceļā un regulāri pārbaudiet, vai nūja ir nofiksēta vietā, imitējot smagus triecienus. Ja pamanāt, ka nūjai ir tieksme saliekties, pievelciet to stingrāk par pusapgriezienu.Nelieciet mugursomu vētras gadījumā.

Padomi par kopšanu

Pareiza jūsu nūjas apkope nodrošinās tās optimālu darbību un ilgāku kalpošanas laiku.

Pēc lietošanas, ja ūdens ir iekļuvis nūjā, sadaliet to pa daļām un ļaujiet tai nožūt. Ja nepieciešams, notīriet putekļus vai dubļus ar ūdeni vai sausu suku. Tiklīdz nūjas daļas ir sausas, salieciet tās. Mēs iesakām nemēģināt pašam ieeļļot vai ieziest ar smērvielu mehānismus.

Kādēļ nūjas tiek pārdotas atsevišķi?

Uzņēmumā Decathlon mēs nolēmām tirgot pārgājiena/trekinga nūjas pa vienai atsevišķi. Pirmkārt, tāpēc ka tās šādi tiek lietotas. Tiešām, daži cilvēki vēlas lietot tikai vienu nūju. Turklāt, ja kāda no jūsu nūjām saplīst, tas nozīmē, ka jums ir jāiegādājas tikai vienu, nevis divas.

Piederumi tiek pārdoti atsevišķi, un tie tiek pielāgoti modelim.

Forclaz pārgājienu nūju iegādes priekšrocība ir tā, ka jums ir plaša saderīgo piederumu un rezerves daļu izvēle. Lai jūs to varētu izbaudīt pēc iespējas ilgāk.

Pārgājienu nūju uzgaļi:preces kods 8580865



Vasaras grozs: preces kods 8737774



Ziemas grozs: preces kods 8503857



Rezerves uzgalis:

preces kods 8577676 vai 8755646 (ja ir jauna skrūvējama versija)

sastāvs

sastāvs

Vārpsta: 100.0% Alumīnijs; Rokturītis: 100.0% Polioksimetilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet nūju sausā vietā, nepievelkot regulēšanas sistēmas, lai tās netiktu nospriegotas un saglabātu fiksācijas spēku.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai noteiktu izturības sliekšņu vērtības, spēki, kādiem tiek pakļautas nūjas, tiek mērīti prasīgākajos apstākļos. Katram modelim izstrādes laikā tiek veiktas laboratorijas pārbaudes, kas atkārto šos spriegumus (saspiešana, trīspunktu liece utt.), līdz tā salūzt. Mēs arī pārbaudām sastāvdaļas atsevišķi (to savilkšanas spēku, plīsumus u.c.). Visbeidzot, šīs pārbaudes tiek regulāri atkārtotas ražošanas laikā, lai nodrošinātu nemainīgu kvalitātes līmeni.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu testēšanas inženieris Teo līdzīgi kā laboratorijas testos gādā par to, lai ar katru modeli tiktu veikti izmēģinājumi staigāšanai pa standartizētām testa virsmām. Tas ļauj mums pārbaudīt tādus aspektus kā komforts, regulēšanas ērtums, vibrācijas u. c.Visbeidzot, tiek pārbaudīta arī izturība, veicot izturības testus, kas var sasniegt vairāk nekā 500 km.