Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8807204 4881049

1 pārgājienu nūja "MT100", zila

6,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina speciālistu komanda ir izstrādājusi šo pirmizdevuma nūju, lai jūs varētu droši staigāt neregulāru izbraucienu laikā brīvā dabā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

3 teleskopiskie posmi. Garums salocītā stāvoklī: 55 cm. Platums salocītā stāvoklī: ~ 5cm.

Saderība

Integrēts vasaras grozs, nav noņemams.Nomaināms uzgalis

Ergonomiska saķere

Taisns rokturis ar elastīgu putu materiālu. Uzgalis nūjas augšpusē. Plaukstas locītavu siksna

Regulējams

Ļoti vienkārša un izturīga spiedpogu sistēma.105/110/115/120 cm

Izturība

6061-T6 alumīnija caurules. Liels caurules diametrs 20/18/16 mm. Tērauda uzgalis

Svars

200 g / nūja

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā tas tika izstrādāts...

Pilnībā mūsu komandas izstrādāta un apstiprināta. Kāpēc esam izvēlējušies spiedpogu sistēma?Daži lietotāji nevēlas sarežģīt nūju regulēšanu vairāk, nekā tas ir nepieciešams. Šī sistēma ir vienkārša, izturīga, viegla un lēta.

Kāpēc lielizmēra caurules? Jo šis modelis ir paredzēts gājējiem, kuriem ir jābūt pārliecinātiem par to izturību. Kāpēc taisns putu materiāla rokturis?Mūsu praktiskie testi ir pierādījuši, ka lietošanas komforts ir labāks nekā ar plastmasas rokturi.

Kā pareizi noregulēt nūjas?

Turiet nūjas, saliecot rokas taisnā leņķī.Lai to paveiktu:

- velciet apakšējo daļu, līdz apakšējā spiedpoga nofiksējas;- bīdiet cauruli no vidus, līdz augšējā spiedpoga atrodas līdz vajadzīgajai atverei;

- izmantojiet uz caurulēm uzdrukātās līnijas, lai savienotu spiedpogu ar atverēm;Nekad nevelciet pāri STOP līnijai, lai izvairītos no nūju salaušanas.

Lietošanas instrukcija

Šī pārgājienu nūja ir izstrādāta, lai palīdzētu jums noturēt līdzsvaru, veicināt kustību un līdzsvarot piepūli starp rokām un kājām.Lai justos pārliecināti, pirms došanās ceļā un regulāri pārbaudiet, vai jūsu nūja ir nostiprināta noteiktā stāvoklī, atveidojot spēcīgus grūdienus. Vētras laikā nūju nav ieteicams novietot mugursomā.Daži lietotāji jūtīgi reaģē uz svilpojošo troksni, kas var rasties, kad vējš izplūst caur regulēšanas atverēm.

Uzkopšanas padomi

Pareiza nūjas apkope nodrošinās tās optimālu darbību un ilgāku kalpošanas laiku.Pēc lietošanas, ja uz nūjas ir nokļuvis ūdens, noņemiet pavedienus un ļaujiet tiem nožūt.Ja nepieciešams, notīriet putekļus vai dubļus ar ūdeni vai sausu birsti. Pēc izžūšanas varat no jauna savienot pavedienus.Mēs iesakām nemēģināt ieeļļot vai sasmērēt mehānismus.

Kāpēc nūja tiek pārdota atsevišķi?

Uzņēmumā Decathlon esam nolēmuši pārdot mūsu pārgājienu/trekinga nūjas atsevišķi. Pirmkārt, to izmantošanas veida dēļ.Daži cilvēki patiešām vēlas izmantot tikai vienu pārgājienu nūju. Turklāt, ja viena no nūjām salūzt, tas nozīmē, ka jums būs jāpērk tikai viena nūja, nevis vesels pāris.

Piederumi tiek pārdoti un pielāgoti šim modelim atsevišķi

Forclaz trekinga nūju iegādes priekšrocība ir tā, ka jums ir plaša saderīgu piederumu un rezerves daļu izvēle. Lai jūs varētu to izmantot pēc iespējas ilgāk.Pārgājienu nūju uzgaļi: atsauces numurs: 8580865

Apakšējais nūjas posms "MT100": atsauces numurs: 8648384

sastāvs

sastāvs

Vārpsta: 100.0% Alumīnijs; Rokturītis: 100.0% Polietilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet nūju sausā vietā, nepievelkot regulēšanas sistēmas, lai tās netiktu sastieptas un saglabātu savu pielāgošanas spēju.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai noteiktu robežvērtības, ir veikti sprieguma mērījumi nūjām vissarežģītākajās situācijās.Izstrādes posmā katrs modelis tiek pakļauts laboratorijas izturības testiem (saspiešana, trīs punktu locīšana u. c.), līdz nūjas tiek salauztas. Mēs testējam detaļas arī atsevišķi (pievilkšanas spēks, plīsumi utt.).Visbeidzot, šie testi tiek regulāri atkārtoti ražošanas procesā, lai nodrošinātu nemainīgu kvalitātes līmeni.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Papildus šiem laboratorijas testiem mūsu testēšanas inženieris Teo rūpējas, lai katrs modelis tiktu izmēģināts arī standarta testa apstākļos. Tas ļauj mums pārbaudīt tādus aspektus kā komfortu, regulēšanas ērtumu, vibrāciju u. c. Visbeidzot, veicot izturības testus, tiek pārbaudīta arī izturība, kas var sasniegt vairāk nekā 500 km.