Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8735043 4494178

Mugursoma “Forclaz 50”, 50 l, melna

39,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs izstrādājām šo mugursomu visiem, kuri dodas brīvā dabā, kalnu trekingā vai ceļojumā apkārt pasaulei.

Vienkārša, funkcionāla soma ar kabatām un piekļuvi no priekšpuses, praktiska retiem pārgājieniem, kuros nepieciešams somas tilpums 50 l.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

PRIEKŠROCĪBAS

Ietilpība

Tilpums: 50 l. Svars: 1.4 kgIzmēri: 62 x 32 x 24

Pretestība pret berzi

10 gadu garantija Pamatmateriāls ar P600 pārklājumu iekšpusē papildu izturībai

Vairāki nodalījumi

Kab.: 3 ār., 1 iekš., 1 josta. Cilpa miet. Piekļuve no apakšas un nodalījumi.

Svars

Mugursomas sver apm. 1,4 kg.

Nēsāšanas komforts

Putu siksnas. Krūšu josta. Slodzes regulēš. siksnas. Cilpas rokām, regul. mugura

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā pareizi sakārtot somu

Apakšā iepakojiet gultasveļu. Muguras tuvumā smagus priekšmetus (telti, plītiņu, pārtiku). Starp šiem piederumiem iepakojiet apģērbu. Telti piestipriniet zem somas, ja tai nav vietas iekšpusē. Iepakojiet ūdensnec. un flīsa jaku tā, lai tām var ērti piekļūt. Iepakojiet ūdensnec. un flīsa jaku tā, lai tām var ērti piekļūt. Mazus ikdienā lietojamus priekšmetus (saules aizsargkrēmu, karti, brilles utt.) lieciet kabatās. Ja ņemat līdzi ūdens tvertni, ievietojiet to īpašā kabatā pie somas

Mugursomas augstuma individuāla pielāgošana

Sapakojiet somu jums pieņemamā augstumā un noregulējiet to (skat. “Mugursomas pielāgošana”). Aplieciet jostu ap iegurni, siksnas uz plecu priekšējās daļas, bet slodzes regulēšanas siksnas (dažreiz tām var regulēt augstumu) apmēram 45° leņķī (tās nedrīkst būt horizontāli vai vertikāli). Uzlieciet mugursomu plecos un, ja aizmugure šķiet pārāk īsa vai gara, pielāgojiet to, pēc tam pielaikojiet vēlreiz, līdz tā ir pieņemama.

Mugursomas pielāgošana.

Vispirms atlaidiet vaļīgāk visas siksnas (plecu siksnas, jostu, slodzes regulēšanas siksnas).

Uzlieciet plecos mugursomu. Ja mugursomas tilpums ir 50 vai vairāk litru, pareizi uzlieciet gurnu jostu (tai jāatrodas virs iegurņa) un pievelciet to. Mazāka izmēra somām aplieciet to ap vidukli.

Pievelciet plecu siksnas.

Ja nepieciešams, pielāgojiet smaguma regulēšanas siksnas.

Kā mēra somas tilpumu?

Katras somas ietilpību nosaka, izmantojot standarta metodi. Mēs piepildām galveno nodalījumu un visas kabatas ar mazām bumbiņām. Pēc tam mēs šīs bumbiņas iztukšojam tvertnē ar iedaļām, kas atbilst tilpumam litros ar vairāku procentu pielaidi.

Šis ir mūsu standartparauga somas svars. Var būt dažas atšķirības.

10 gadu garantija

Garantija sedz jebkādus mugursomas defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ. Šī īpašā 10 gadu garantija ir derīga tikai tad, ja varat uzrādīt izstrādājumu un čeku. Ja uz izstrādājumu attiecas garantija, tas tiks salabots vai apmainīts bez maksas. Šī pārdošanas garantija neietekmē jūsu valstī/štatā piemērojamās likumīgās tiesības.

Ūdens kameras nodalījums

Somā ir iekšējs nodalījums ūdens kameras glabāšanai. To var iegādātas iegādāties atsevišķi no mugursomas.

Somas aizsardzība lietainā laikā

Mugursoma nav ūdensnecaurlaidīga. Ja ir paredzami slikti laika apstākļi, ieteicams iegādāties lietus pārvalku (pieejams atsevišķi).

Remonts

Visas mugursomas sprādzes var labot, un, ja tās salūzt, tās var iegādāties kā rezerves daļas.

Lai nebūtu jāizmanto krāsošanas vannas, krāsojam diegus ar krāsainām granulām.

Tekstilmateriālu krāsošanai ir nepieciešams daudz ūdens, turklāt krāsošanas vannas rada piesārņojumu.

Lai samazinātu ietekmi uz vidi, esam izvēlējušies īpašu krāsošanas veidu (krāsas pigments tiek iestrādāts jau pavediena sākotnējā izveidē).


sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt somu sausā vietā.<br />

Lietošanas ierobežojumi

Nav ūdensnecaurlaidīga, aizsargājiet piederumus pret lietu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Veicot laboratorijas un lauka testus, mēs pārbaudām somas izturību pret nobrāzumiem un plīsumiem, tās krāsu noturību pret UV stariem un mazgāšanu, kā arī tās ūdensizturību. Pēc tam, lai pārbaudītu konstrukcijas izturību, mugursomu nosver un uzliek plecos manekenam, kas atdarina ātras soļošanas kustības, atkārtojot tās tūkstošiem reižu. Atsevišķi pārbauda arī materiālus (audumu, sprādzes, siksnas, polsterējumu, rāvējslēdzējus utt.), kas ļauj mums piešķirt šīm somām 10 gadu garantiju.

Garantija

10 Gadi

Apstiprinājis:

Visas mūsu mugursomas praksē ir pārbaudījuši lietotāji, kuri pārstāv mērķa tirgu, apstākļos, kas ir līdzīgi tipiskas lietošanas apstākļiem. Mūsu lauka testu misijas komanda apvieno izstrādājumu vadītājus un ar “Quechua” nesaistītas personas, kas testē, uzlabo un apstiprina mūsu izstrādājumus.

Videoklipi