Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8649351 4335209

Pārgājienu mugursoma, “NH Escape 500”, 32 l

45,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / BRŪNA / PELĒKA
  • MELNA / BRŪNA / PELĒKA
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Esam izstrādājuši šo "NH Escape500" 32 litru pārgājienu mugursomu, lai jūs varētu ņemt līdzi visu nepieciešamo pārgājienos, ceļojumos un ikdienas dzīvē.

PRIEKŠROCĪBAS

Ietilpība

Liels tilpums: 32 l | Izmēri: 50 x 28 x 25 cm | Rokas bagāžas izmērs

Daudzpusība

Slēptā kabata | Drošs rāvējsl. | Kabeļa izvads | Savien. ar koferi | Organiz.

Izturība

Izturīgi, nodilumizturīgi materiāli un detaļas | 10 gadu garantija

Vairāki nodalījumi

3 nodalījumi |15 kabatas:7 ar rāvējsl., 2 pud.tur.(1l), 1x17" klēpjdatora kabata

Svars

Viegla (1,1 kg)

Nēsāšanas komforts

Lences un mugurpuse ar 5 putu polsteriem | Regulējamas krūšu un vidukļa siksnas

Ventilācija

Mugurpuse ar biezu “open-cell” tehn. polst. ventilācijai |Elpojošas plecu lences

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ārējie izmēri

Augstums: 50 cm | Platums: 28 cm  | Biezums: 25 cm.

Šo somu var izmantot kā rokas bagāžu lidojot, jo tās izmēri atbilst lidsabiedrības prasībām (IATA), ja vien tā nav pārpakota. Mēs iesakām sazināties ar savu lidsabiedrību, lai iegūtu sīkāku informāciju par rokas bagāžas izmēra un svara ierobežojumiem.

Jūsu komforts – mūsu prioritāte

Lai pilnībā izmantotu priekšrocības, īpašu uzmanību pievēršam ērtu somu dizainam:mugurpusei, plecu lencēm un rokturim ir bieza konstrukcija, kas sastāv no dažāda veida putu polsteriem, kas pārklāti ar 3D sietu, lai uzlabotu ventilāciju un žāvēšanu.- Mugurpuse: 5 polsteri, veidoti no 2 veidu 15 mm biezām putām (PE-PU). - Plecu siksnas: sastāv no 2 veidu 15 mm biezām putām (EVA - PU).

Krūšu siksna ir polsterēta, ar regulējamu platumu un augstumu.Vidukļa jostas platumu iespējams regulēt.

15 kabatas un 3 nodalījumi mantu glabāšanai

3 nodalījumi un vairākas kabatas (15), lai jūsu mantas būtu nodalītas un labi sakārtotas.1 nodalījums ar rāvējsl., ieskaitot 2 kabatas 17" klēpjdatoram un 15" planšetdatoram, kas ir paceltas, lai izvairītos no triecieniem.7 kabatas ar rāvējsl., 1 slēpta kabata ar rāvējsl., 1 kabata 6,8" tālrunim (kreisā plecu lence).2 elastīgi ūd.pudeļu turēt. ar labu pārklājumu.1 organizators un 1 atslēgu gredzens.1 kabeļa izvads un 1 bateriju kabata.1 luktura turētājs

1 siksna, lai piestiprinātu pie ceļasomas

Hermētiskums

Somas materiāls atgrūž ūdeni, lai uz laiku varētu turpināt pastaigu/pārgājienu nelielā lietū. Uzmanību! Šī soma nav ūdensnecaurlaidīga un tai nav lietus pārsega.

Ja vēlaties turpināt pastaigu/pārgājienu lietū un pasargāt savas mantas, iesakām lietot šo izstrādājumu: Lietus pārsegs no 20 līdz 40 L, kuru var apskatīt mūsu mājas lapā, preces kods: 8734213.

Kā mēra tilpumu?

Katras mugursomas ietilpību nosaka, izmantojot standarta metodi: Mēs piepildām galveno nodalījumu un visas kabatas ar mazām bumbiņām. Tad mēs šīs bumbiņas izberam konteinerā ar mērskalu, kas dod līdzvērtīgu tilpumu litros.Šīs somas galvenā tilpuma ietilpība ir 32 l.

Mēs arī izmērījām tilpumu ar 2 ārējām ūdens pudeļu kabatām, līdz ar to tās kopējā ietilpība palielinās līdz 35 l.

Pārbaudīti optimālai izturībai

Lai nodrošinātu somas izturību, mēs veicam materiālu un savienojumu laboratorijas testus, kuros simulē somas novecošanos.

Piemēram, mēs pārbaudām materiāla izturību pret nodilšanu un plīšanu, krāsu noturību pēc saskares ar UV stariem un pēc mazgāšanas, kā arī ūdensnecaurlaidību.

Testu rezultātus mēs izmantojam, lai garantētu, ka soma kalpos 10 gadus, sākot no iegādes datuma, kas norādīts uz pirkuma dokumenta.

Mugursomas pielāgošana

1 - Atlaidiet visas lences, plecu lences, vidukļa un krūšu siksnas;

2 - Uzlieciet somu;

3 - Sastipriniet krūšu siksnu un pielāgojiet augstumu un platumu;

4 - Pievelciet plecu lences (no augšas uz leju)

5 - Sastipriniet vidukļa siksnu;

6 - Pielāgojiet to savām vajadzībām;

Gatavs!

Kā sapakot mugursomu?

Ievietojiet smagos priekšmetus, piemēram, klēpjdatoru, proviantu utt., apakšā un paredzētajās vietās. Starp šiem piederumiem iepakojiet apģērbu. Nelielus priekšmetus, ko izmantosiet dienas laikā (saules aizsargkrēms, karte, saulesbrilles u.c.), ielieciet kabatās. Ievietojiet ūdens pudeli(-es) sānu ārējās kabatās, kuras ir paredzētas šim mērķim.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt mugursomu sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Uzmanību! Nodalījumi nav ūdensnecaurlaidīgi. Pārklājs nav iekļauts.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda izdomā, izstrādā un rada Quechua izstrādājumus Francijā, Monblāna pakājē. Mēs tos pārbaudām praksē kopā ar citiem tūristiem, lai pārliecinātos, ka tie ir ērti un izturīgi. Šo mugursomu ir pārbaudījuši un uzlabojuši pārgājienu entuziasti dažādos klimata apstākļos un vidēs.

Garantija

10 Gadi

Apstiprinājis:

Šī soma tika izstrādāta, uzklausot daudzu klientu atsauksmes, kā arī pārgājienu cienītāju komentārus. To pārbaudīja un apstiprināja aptuveni 100 pārgājienu entuziastu grupa, dodoties pārgājienos Augšsavojas reģionā. Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua izstrādājumi ir pārbaudīti lauku vidē. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un arī pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.

Videoklipi