Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8581391 4006201

Sieviešu trekinga mugursoma “MT500 AIR”, 45+10 l

110,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Meklējat mugursomu, kas ir gan ērta, gan daudzpusīga, taču nav pārāk smaga? “MT500 AIR” jums ir izstrādājusi mūsu entuziastu komanda.

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Pudeļu turētājs, nūju turētājs, lietus pārsegs, daudzfunkcionālas siksnas

Izturība

Viegls, bet izturīgs poliamīda pamataudums, pastiprināta somas pamatne.

Vairāki nodalījumi

Sadalīta ietilpība, plaša piekļuve priekšpusē, piekļuve somas apakšdaļai, 8 kabatas

Ērta ūdens uzņemšana

Iekšējais nodalījums ūdens rezervuāram (nav iekļauts)

Svars

1,6 kg: Šis ir mūsu tukšas somas standartparauga svars.

Nēsāšanas komforts

Lieliski piemērota sievietēm, kuras pārnēsā 15 kg. Mugurpuse ar ventilāciju un regulējamu augstumu.

Ventilācija

Pastiprināts rāmis ar sietu, kas samazina spiedienu un ļauj mugurai elpot.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izmēri

Augstums: 65 cm,

Platums: 35 cm,

dziļums: 30 cm

Ietilpība

Somai ir 45 l tilpums ar paplašinājumu 10 l pārnēsāšanai Katras mugursomas tilpumu mēra, izmantojot standarta metodi. Mēs piepildām galveno nodalījumu un visas kabatas ar mazām bumbiņām. Pēc tam bumbiņas izber mērtraukā, ar kura palīdzību izmēra tilpumu litros (kļūdas pielaide ir tikai daži procenti.

Svars

1,6 kg. Pilna komplektācija.

Noņemamā lietus pārsega svars ir 100 g

AIR dizains

Tāpat kā “MT900 UL” līnijai, arī “MT500 AIR” sērijai ir ventilējama mugurpuses struktūra ar sieta audumu (tīkla audumu), kas palīdz mugurai elpot un ātri izžūst. Stingrību garantē pastiprināts rāmis. Aizmugure ir regulējama ar atvienošanas siksnu, kas ir viegli un ātri lietojama.

Materiāli

Poliamīda galvenais audums 210D RS (Ripstop = paaugstināta izturība pret plīsumiem), pastiprināta somas pamatne (420Dx330D RS)

Ieteicamais pārnēsāšanas svars

Saskaņā ar projektu, kuram šī mugursoma tika izstrādāta, mēs iesakām to nenoslogot ar vairāk par 15 kg. Tad jūs varat gūt labumu no visām tās funkcijām. Turklāt nav ieteicams pārnēsāt slodzi, kas lielāka par 20-25% no jūsu svara un radīt pārāk lielu spiedienu uz muguru.

Mugursomas sapakošana.

Apakšā iepakojiet gultasveļu. Muguras tuvumā smagus priekšmetus (telti, plītiņu, pārtiku). Starp tiem ievietojiet apģērba gabalus. Ja zemes pārklājam vai teltij nav vietas iekšpusē, tos var piestiprināt zem atloka vai somas. Ūdensizturīgo jaku un flīsa jaku glabājiet parocīgā vietā. Mazus ikdienā lietojamus priekšmetus (saules aizsargkrēmu, karti, brilles utt.) lieciet kabatās. Ūdens kameru var ievietot nodalījumā, kas parasti atrodas somā gar muguru.

Kā izmantot daudzfunkcionālās siksnas?

Jauno MT500 AIR un MT900 UL somu klāstā ir divas siksnas ar atvērtām alumīnija sprādzēm (somas apakšējā daļā). Šīs siksnas ļauj piestiprināties pie telts vai matrača zem somas vai mucas. Ja šīs siksnas netiek lietotas, tās var glabāt (iespiežot tās iekšā) tām paredzētajā slēptajā kabatā vai atvienot un izmantot citur ar cīruļa galvas mezgla sprādzi.

Sievietes ķermeņa aprises

Mūsu sieviešu modeļi ir pielāgoti sieviešu ķermeņa formai (krūtīm un gurniem) ar atvērtāku plecu siksnu formu un jostu, kas lielākam komfortam un kustību brīvībai atrodas augstāk.

Papildpiederumi

Lai atvieglotu “MT500 AIR” somas lietošanu, apskatiet mūsu uzglabāšanas piederumus, labojiet sprādzes vai pakarināmās siksnas.Apskatiet mūsu aksesuārus

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliamīds; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns; Somas pārvalks: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā, vēdināmā vietā, sargājot no tiešiem saules stariem.

Lietošanas ierobežojumi

Neievietojiet savu somu veļas mašīnā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visas mūsu mugursomas ir pārbaudījuši lietotāji, kuri pārstāv mūsu mērķa tirgu, līdzīgos apstākļos, kādos jūs to lietosiet. Mūsu testēšanas procesā, kurā produkti tiek pārbaudīti, novērtēti un apstiprināti, kopīgi darbojas produkta izstrādes vadītājs un ar Decathlon nesaistītas personas. Šo mugursomu apstiprināja ceļotāji, kas 5 nedēļas pavadīja Kanāriju salās, Pireneju kalnos un Monblāna kalnu grēdā.

Garantija

10 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu aizrautīgos klientus var atrasts vietnē <a href=”https://cocreation.decathlon.fr/en” target=” _blank”><u>DECATHLON Co-Creation</u></a> Skatiet trekinga, nomas ekipējumu, kā arī mūsu produktus un padomus vietnē <a href=”https://www.forclaz.co.uk”><u>https://www.forclaz.co.uk</u></a>

Videoklipi