Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8678452 4449130

Sieviešu trekinga mugursoma “MT100 EASYFIT”, 60 l

80,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šī ērti regulējamā 60 l mugursoma ir lieliski piemērota sievietēm, kuras dažas dienas dodas pārgājienos pa kalniem.Tās ietilpība nozīmē, ka varat paņemt visu nepieciešamo.

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Ūdens pudeles turētājs; nūju turētājs; lietus pārsegs.

Izturība

Plāns, bet izturīgs poliestera pamataudums, pastiprināta somas pamatne.

Vairāki nodalījumi

Tilpums ar nodalījumiem. Piekļuve nodalījuma apakšai. 5 kabatas. Ūdens rezervuāra nodalījums

Ērta ūdens uzņemšana

Ērtai dzeršanai ir nodrošināta vieta ūdens rezervuāram (nav iekļauts).

Svars

1,7 kg. Šis ir mūsu standartparauga somas svars.

Nēsāšanas komforts

Nešanas sistēma izstrādāta īpaši sievietēm.“Easyfit” autom. aizmugures regulēšana

Ventilācija

Mugurpusē alumīnija stieņi, kas mazina spiedienu un nodrošina gaisa caurlaidību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izmēri

Augstums: 63 cm,

Platums: 28 cm

Dziļums: 28 cm

Savietojama ar 2 x 7 l divu nedēļu glabāšanas maisiņiem.

EasyFit sistēma

Mūsu patentētā Easyfit sistēma ļauj vienlaikus regulēt aizmugures augstumu un siksnas spriegojumu, pavelkot vienu siksnu (vienā pusē).

1. Uzlieciet somu.

2. Sasprādzējiet un savelciet jostu. 3. Pavelciet oranžos rokturus (no apakšas uz augšu).

Tā ir saregulēta!

Krāsošanas process

Tekstilmateriālu krāsošanai ir nepieciešams daudz ūdens, turklāt krāsošanas vannas rada piesārņojumu.

Lai samazinātu ietekmi uz vidi, esam izvēlējušies īpašu krāsošanas veidu (krāsas pigments tiek iestrādāts jau pavediena sākotnējā izveidē).

Šis process samazina mugursomas ražošanā radītās CO2 emisijas par 35%, salīdzinot ar veco modeli.

Ietilpība

Tilpums 60 litri.

Katras somas ietilpību nosaka, izmantojot standarta metodi. Mēs piepildām galveno nodalījumu un visas kabatas ar mazām bumbiņām. Pēc tam bumbiņas izber mērtraukā, ar kura palīdzību izmēra tilpumu litros (kļūdas pielaide ir tikai daži procenti.

Mugursomas sapakošana.

Apakšā ievietojiet gulēšanas piederumus. Muguras tuvumā smagus priekšmetus (telti, plītiņu, pārtiku). Starp tiem ievietojiet apģērba gabalus. Ja zemes pārklājam vai teltij nav vietas iekšpusē, tos var piestiprināt zem atloka vai somas (izmantojot siksnas). Ūdensizturīgo jaku un flīsa jaku glabājiet parocīgā vietā. Mazus ikdienā lietojamus priekšmetus (saules aizsargkrēmu, karti, brilles utt.) lieciet kabatās. Ūdens kameru var ievietot nodalījumā, kas parasti atrodas somā gar muguru.

Kāpēc mūsu lietus pārsegi ir pelēki, ja daži ceļotāji vēlas, lai tie būtu spilgtās krāsās?

Pelēkā krāsa ir neitrāla, tādēļ tiek izmantots mazāk krāsvielu.Mēs izmantojām arī “bi-ton” krāsošanas procesu, kurā tiek krāsots tikai katrs otrais pavediens. Savukārt šie pavedieni tiek krāsoti lielapjomā, kurā tiek izmantoti krāsu pigmenti no pavedienu ražošanas fāzes.Ar šiem pasākumiem uzņēmums Forclaz ir apņēmies mazināt izstrādājumu kaitīgo ietekmi uz vidi.

Sievietes ķermeņa aprises

Mūsu sieviešu modeļi ir pielāgoti sieviešu ķermeņa formai (krūtīm un gurniem) ar atvērtāku plecu siksnu formu un jostu, kas lielākam komfortam un kustību brīvībai atrodas augstāk.EASYFiT sistēma ir pielāgota arī zemākam regulēšanas diapazonam no muguras augstuma.

Papildpiederumi

Ir svarīgi, lai jūsu pārgājiens notiktu vislabākajos apstākļos un ar labu aprīkojumu. Tāpēc, lai papildinātu savu aprīkojumu un lai mugursoma “MT100” būtu ērta, skaitiet informāciju šeit: our storage accessories

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns; Somas pārvalks: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā, vēdināmā vietā, sargājot no tiešiem saules stariem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visas mūsu mugursomas ir pārbaudījuši lietotāji, kuri pārstāv mūsu mērķa tirgu, līdzīgos apstākļos, kādos jūs to lietosiet. Mūsu testēšanas procesā, kurā produkti tiek pārbaudīti, novērtēti un apstiprināti, kopīgi darbojas produkta izstrādes vadītājs un ar Decathlon nesaistītas personas. Šo mugursomu apstiprināja ceļotāji, kas 5 nedēļas pavadīja Kanāriju salās, Pireneju kalnos un Monblāna kalnu grēdā.

Garantija

10 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu aizrautīgie klienti, ar kuriem sazinājāmies mūsu tīmekļa vietnes platformā. Atklājiet trekingu, iznomājiet savu aprīkojumu un iepazīstieties ar mūsu produktiem un padomiem mūsu tīmekļa vietnē.

Videoklipi