Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • TIRKĪZA
  • MELNA
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu dizaineri radīja šo “NH Arpenaz 100” 30 litru mugursomu neregulāriem pārgājieniem pa līdzenumiem, mežiem vai piekrasti.

PRIEKŠROCĪBAS

Ietilpība

Tilpums: 30 litri | Svars: 620 g | Izmēri: 50 x 26 x 20 cm.

Ērta pārvietošana

Nūju turētāji | Vieta segai | Gumijas lence jakas pārnēsāšanai vai žāvēšanai

Pretestība pret berzi

Izturīgi, nodilumizturīgi materiāli un detaļas | 10 gadu garantija

Nēsāšanas komforts

Polster. plecu lences, mugura – 4 ieliktņi | Cilpas īkšķiem | Gurnu, krūšu josta

Kabatas

1 nodal. | 6 kabatas: 3 kabatas ar rāvējsl., 2 pudelēm, 1 nodal. 15” klēpjdat.

Stabilitāte

Savilkšanas siksnas sānos efektīvai slodzes sadalīšanai.

Ventilācija

4 polsterējuma ieliktņi muguras ventilācijai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Hidroizolācija

Somas materiāls atgrūž ūdeni, lai uz laiku varētu turpināt pastaigu/pārgājienu nelielā lietū. Uzmanību! Šī soma nav ūdensnecaurlaidīga un tai nav lietus pārsega.

Ja vēlaties turpināt pastaigu/pārgājienu lietū un pasargāt savas mantas, iesakām lietot šo izstrādājumu: Lietus pārsegs no 20 līdz 40 L, kuru var apskatīt mūsu mājas lapā, preces kods: 8734213.

Kā mēra tilpumu?

Katras mugursomas ietilpību nosaka, izmantojot standarta metodi: mēs piepildām galveno nodalījumu un visas kabatas ar mazām bumbiņām. Tad mēs šīs bumbiņas izberam konteinerā ar mērskalu, kas dod līdzvērtīgu tilpumu litros.

Mugursomas pielāgošana

- Atbrīvojiet visas siksnas (plecu, jostas, slodzes regulēšanas).

- Uzceliet somu plecos.

- Pievelciet plecu siksnas.

- Ja nepieciešams, pielāgojiet slodzes regulēšanas siksnas.

Kā sapakot mugursomu?

- Ievietojiet smagus priekšmetus apakšā. Starp šiem piederumiem iepakojiet apģērbu;

- Iepakojiet ūdensnecaurlaidīgo un/vai flīsa jaku, lai tā būtu ērti aizsniedzama;

- Kabatās ievietojiet mazus priekšmetus, kurus izmantosiet dienas laikā (sauļošanās aizsargkrēmu, karti, brilles u.c.) ;

- Pudeli var ievietot šim mērķim paredzētajā sānu kabatā.

Pārbaudīti optimālai izturībai

Mēs veicam vairākus laboratorijas testus, lai pārbaudītu somas materiālus: audumu, sprādzes, lences, polsterējumu, rāvējslēdzējus. Piemēram, audumam pārbauda berzes un plēšanas pretestību, krāsu izturību UV staros, mazgāšanu un ūdensizturību. Mēs veicam arī testus, kuros pārbaudām konstrukcijas izturību, izmantojot manekenu, kas simulē pārgājienā veiktās kustības un atdarina somas nodilšanu un plīšanu vairāku gadu laikā.

Jūsu viedoklis mums ir ļoti svarīgs!

Saņemot visas jūsu atsauksmes, mēs varējām uzlabot 30 litru mugursomas NH100 dizainu.

Jaunajam modelim mēs lielajā kabatā izveidojām jaunu nodalījumu, kā arī kabatu ar rāvējslēdzēju. Mēs izmainījām arī galvenā nodalījuma atveri, lai jums būtu labāka piekļuve mugursomas saturam.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt mugursomu sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Uzmanību! Nodalījumi nav ūdensnecaurlaidīgi. Pārklājs nav iekļauts.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda izdomā, izstrādā un rada Quechua izstrādājumus Francijā, Monblāna pakājē. Mēs tos pārbaudām praksē kopā ar citiem tūristiem, lai pārliecinātos, ka tie ir izturīgi un ērti. Šo mugursomu ir pārbaudījuši un uzlabojuši pārgājienu entuziasti dažādos klimata apstākļos un vidēs.

Garantija

10 Gadi

Apstiprinājis:

Šī soma tika izstrādāta, uzklausot daudzu klientu atsauksmes, kā arī pārgājienu cienītāju komentārus. To pārbaudīja un apstiprināja aptuveni 100 pārgājienu entuziastu grupa, dodoties pārgājienos Augšsavojas reģionā. Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua izstrādājumi ir pārbaudīti lauku vidē. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un arī pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.