Filtri 0
Filtri 0
TARMAK Kods. 8751418 4584752

Vīriešu un sieviešu basketbola pusgarie legingi "500", NBA Losandželosas komanda “Lakers”, melni

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šie legingi tika izstrādāti basketbola spēlētājiem, kuri meklē gaisu caurlaidīgu apģērba apakškārtu, lai treniņu vai sacīkšu laikā saglabātu sausuma sajūtu.

Šie kapri basketbola legingi palīdzēs jums saglabāt siltumu un komfortu.Sviedri tiek neitralizēti. Audums nesaglabā mitrumu un ātri izžūst. Lieliski piemēroti vēsam vai aukstam laikam.

Pamatmateriāls: 13.0% Elastāns, 87.0% Poliesteris; Balsts: 4.0% Elastāns, 96.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Mīkstais audums uzsūc mitrumu un neļauj tam palikt uz ādas.

Pretestība pret berzi

Pret nodilumu izturīgs audums uz ceļgaliem, lai samazinātu caurumu rašanos.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc, spēlējot basketbolu, valkāt 3/4 garuma legingus?

Šie 3/4 garuma legingi ir izgatavoti no auduma, kas ir ļoti mīksts uz tausti, lai nodrošinātu optimālu komfortu. Stratēģiskajās vietās mēs pievienojām gaisu caurlaidīgas sietveida auduma zonas. Tās ātri neitralizē sviedrus, tāpēc spēles laikā nav jāsamirkst. Mēs pievienojām arī ļoti izturīgu audumu ceļgalos, lai novērstu kritienu izraisītu caurumu rašanos.

Kas izstrādā Tarmak basketbola tekstilizstrādājumus?

Tarmak ir dedzīgu basketbolistu komanda, kas izstrādā preces tieši basketbola spēlēšanai. Viss mūsu apģērbu klāsts ir veidots tā, lai atbilstu visprasīgāko basketbola spēlētāju vajadzībām un lai jūs varētu pilnībā izbaudīt treniņus.

Vai zinājāt, ka visas Tarmak preces tiek pārbaudītas reālos spēles apstākļos?

Tarmak produktu izstrādes komanda atrodas Kipstadium, Ziemeļfrancijā. Tā nemitīgi tiecas padarīt basketbolu par patīkamāku pieredzi.

Visas mūsu preces ir izstrādātas no materiāliem, kuru kvalitāte ir pārbaudīta attiecībā uz mitruma pārvaldību, izturību utt. Basketbolisti vairāku nedēļu garumā reālās situācijās pārbauda katru modeli, un, pamatojoties uz jūsu atsauksmēm, tiek veiktas izmaiņas.

Saņemiet visus mūsu sporta padomus par treniņiem un pareizā basketbola aprīkojuma izvēli.

Tarmak apmierina visu basketbolistu, gan iesācēju, gan regulāru spēlētāju, vajadzības. Iepazīstieties vietnē ar mūsu padomiem par basketbola treniņiem, aprīkojumu un lieliski pavadītu laiku, spēlējot vienam vai kopā ar draugiem.



https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

TARMAK sadarbība ar NBA.

Decathlon basketbola zīmols Tarmak tagad sadarbojas ar NBA. Šīs sadarbības ar Nacionālo basketbola asociāciju rezultātā ir izveidota kolekcija ar kopīgu zīmolu NBA X TARMAK, kurā redzamas NBA labāko franšīžu krāsas un logotipi uz tādām precēm kāapavi, aizsarglīdzekļi (elkoņu un ceļu polsteri), pamatslāņi, ortozes un atbalsta apģērbs.

NBA preces ir pieejamas Decathlon veikalā.

Iegādājieties preces ar populārāko NBA komandu, piemēram, Losandželosas Lakers, Goldensteitas Warriors, Hjūstonas Rockets, Ņujorkas Knicks, Losandželosas Clippers, Bostonas Celtics, Maiami Heat un Bruklinas Nets logotipiem.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 13.0% Elastāns, 87.0% Poliesteris; Balsts: 16.0% Elastāns, 84.0% Polietilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Ieteicams glabāt šo preci sausā vietā. Pēc lietošanas izņemiet to no sporta somas, lai izmazgātu un izžāvētu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šai precei ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai pārliecinātos, ka tā saglabā formu un krāsu. Šīs pārbaudes ļauj nodrošināt mūsu kvalitātes prasību izpildi.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu testētāji, vēstnieki un tehniskie partneri

Videoklipi