Filtri 0
Filtri 0
TARMAK Kods. 8734060 4485670

Pieaugušo futbola apakškrekls, NBA “Lakers”, melns

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PURPURA
  • MELNA / PURPURA
  • BALTA / MELNA
  • ZILA / DZELTENA
  • PURPURA / MELNA
  • MELNA / ZAĻA
  • SARKANA / MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šis basketbola apakškrekls ar garajām piedurknēm spēlējot vienmēr gādās par jūsu sausumu.Tas ļauj saglabāt komfortablu ķermeņa temperatūru.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Mīkstais audums uzsūc mitrumu un neļauj tam palikt uz ādas.

Kustības brīvība

Elastīgais materiāls un pieguļošais griezums nodrošina lielāku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pareizā izmēra izvēle

Ja vēlaties pieguļošu griezumu, izvēlieties savu ierasto izmēru; ja vēlaties nedaudz brīvāku griezumu, izvēlieties izmēru, kas ir par vienu lielāks nekā jūsu ierastais izmērs.


Jūtieties ērti!

Šis apakškrekls ar garām piedurknēm ir izgatavots no poliestera šķiedras, kas palīdz novadīt sviedrus, un poliamīda diegiem, kas nodrošina mīkstumu. Šie divi materiāli kopā ar elastānu nodrošina ļoti patīkamu sajūtu.

Cieši pieguļošu drēbju priekšrocības, spēlējot basketbolu

Šis pamatslāņa krekls nodrošina muskuļu un auguma vidusdaļas fiksāciju, kas, spēlējot basketbolu, rada patīkamu sajūtu. Griezums nodrošina kustību brīvību un ērtu sajūtu spēles laikā.

Kas izstrādā Tarmak basketbola preces?

Mūsu izstrādātāju komanda, kas arī spēlē, izstrādā Tarmak basketbola preču klāstu. Mēs izstrādājam un pārbaudām savas preces, lai tās atbilstu visprasīgāko spēlētāju vajadzībām. Mūsu mērķis: jūsu prieks laukumā.

Izstrādājumi ir testēti apstākļos, kas ir pēc iespējas līdzīgāki laukuma apstākļiem

Tarmak preču izstrādes komanda atrodas Kipstadium treniņu centrā Ziemeļfrancijā. Vienmēr cenšoties uzlabot spēlētāju komfortu, mēs pārbaudām savas preces laboratorijā un reālos spēles apstākļos, lai pēc iespējas tuvāk atbilstu jūsu spēles vajadzībām.

Vai nepieciešams padoms par trenēšanos vai pareizā aprīkojuma iegādi?

Tarmak atbalsta ikvienu, kurš spēlē basketbolu, no iesācējiem līdz vidēja līmeņa spēlētājiem. Skatiet padomus par treniņiem, aprīkojumu un spēli vienatnē vai kopā ar draugiem mūsu tīmekļa vietnē. https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

NBA preces ir pieejamas Decathlon veikalā.

Iegādājieties preces ar populārāko NBA komandu, piemēram, Losandželosas Lakers, Goldensteitas Warriors, Hjūstonas Rockets, Ņujorkas Knicks, Losandželosas Clippers, Bostonas Celtics, Maiami Heat un Bruklinas Nets logotipiem.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 4.0% Elastāns, 22.0% Poliamīds, 74.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Sausa un elpojoša sajūta bez mitruma.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Basketbola spēlētāji ir pārbaudījuši šo produktu vairākas nedēļas reālos apstākļos.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu izstrādātāju komandas (basketbola spēlētāji), vēstnieki un tehniskie partneri.

Videoklipi