Filtri 0
Filtri 0
KUIKMA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA
  • MELNA
  • DZELTENA
  • SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Paredzēts padel tenisa spēlētājiem visos līmeņos, kuri meklē ērtu, lipīgu overgripu.

Šis viegli pielietojamais overgrips nodrošinās komfortu un saķeri.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliuretāns

PRIEKŠROCĪBAS

Absorbcija

Biezums 0,6 mm efektīvi absorbē sviedrus.

Saķere

Tā materiāls un tekstūra nodrošina lielisku saķeri.

Lietotāja komforts

Izgatavots no 100 % poliuretāna papildu komfortam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

No kurienes radies padel teniss?

Padel teniss parādījās Meksikā sešdesmito gadu beigās.Šis jautrais sporta veids drīz atceļoja uz Spāniju, Argentīnu un vēlāk uz visām spāniski runājošām Dienvidamerikas valstīm.Padel teniss šobrīd ir otrais visspēlētākais sporta veids Spānijā aiz futbola, bet tas pārspēj tenisu.Visā pasaulē ir 8 miljoni spēlētāju.

Kādi ir padel tenisa noteikumi?

Mačus spēlē komandās pa divi (dubultspēles).Atļautas divas serves, kas jāsit no apakšas pa diagonāli pāri laukumam.Atļauts viens atlēciens.Bumbai jāatsitas pret zemi, un tad tā var trāpīt jebkurā laukuma vietā.Bumbu var atsist pret sienu tikai pēc tam, kad tā ir atlekusi (tikai pret sienu, ne metāla žogu).Bumba var atstāt laukumu pēc atlēciena, un var tikt atsista spēlē no laukuma ārpuses.Punktu sistēma ir tāda pati kā tenisā.

Kā jums vajadzētu sākt spēlēt padel tenisu?

Labākam sākumam izmantojiet bumbas, kas paredzētas iesācējiem.Tās ir mīkstākas un lēnākas, lai būtu vieglāk mācīties kontrolēt sitienus.Atbilstoši apavi novērsīs jūsu paslīdēšanu padel tenisa laukumos, kurus bieži klāj mākslīgs zālājs vai smiltis.Nodarbību apmeklēšana palīdzēs jums iemācīties ātrāk un atturēs jūs no sliktu ieradumu veidošanās, piemēram, izmantot tenisa vai skvoša tehniskos paņēmienus.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu izpētes centrs, kas koncentrējas uz dizainu un inženierzinātnēm, atrodas Spānijā.Tā loma ir identificēt lietotāju vajadzības un informēt par tām mūsu dizaina centru Francijā. Lietotāji, kuri pārstāv konkrēto vajadzību, pārbauda prototipus padel tenisa laukumos.Tad tiek pārbaudīta izturība mūsu dizaina centrā. Šie testi palīdz rūpīgi pārbaudīt mūsu produktu kvalitāti.

Garantija

2 Gadi