Filtri 0
Filtri 0
KUIKMA Kods. 8584913 4019012

Pieaugušo padel tenisa rakete “PR 530”, melna, zila

55,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / ZILA
  • MELNA / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Izstrādāta vidēji pieredzējušiem padel tenisa spēlētājiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Jauda

Neitrāls balanss, stiklšķiedras ārpuse un “Soft EVA” putu iekšpuse.

Izturība

“Full EVA” dizains ļoti labi izlabo centrēšanas kļūdas.

Apstrāde

Ļoti viegla (342 g) ātrai reakcijai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Datu lapa.

Svars:340 g.Forma:lāse.Balansējums:vidējs (265 mm).Biezums:38 mm.Rāmja sastāvs:3 slāņi stiklšķiedras;

vidus sastāvs:mīkstais EVA.Mīkstas EVA putas:Veicina optimālu sniegumu pie mērena ātruma un labi izlabo necentrētus sitienus.Stiklšķiedra:nodrošina komfortu un mērenas intensivitātes bumbas ātrumu.

Tehnoloģijas.

Ļoti stingra oglekļa šķiedra:liela blīvuma oglekļa pastiprinājumi, lai uzlabotu raketes izturību.“Full EVA” koncepts:vienlaidu EVA putu gabals, lai palielinātu centrēšanas zonu, kas vairāk izlabo kļūdas un nodrošina labāku bumbas kontroli.

Vislabāk piemērota:

Prasmju līmenis:vidēji pieredzējušiem.

Vecums:no 12 gadiem.Vislabākais sitiens:jebkurš.Tehniskās prasmes:jebkuras.Ātrums:neliels.Spēles stils:aizsardzības spēlētājiem, kuri var veikt mēģinājuma sitienus.

Kas ir “Full EVA”?

Šī ir ekskluzīva “Decathlon” padel tenisa zīmola “Kuikma” inovācija.Rakete ir izgatavota no viena EVA putu gabala, kas pārklāts ar kompozītšķiedras virsmu.Šī bezrāmja konstrukcija paplašina EVA putu virsmu un palielina galvas centrēšanas zonu.Tādējādi tā ļoti labi izlabo centrēšanas kļūdas, nodrošinot jums labāku bumbas kontroli.

Kā mēs izstrādājam mūsu produktus.

“Kuikma” ir aizrautīgu Padel tenisa spēlētāju komanda.Mūsu izpētes centrs ar specializāciju dizainā un inženierzinātnēs atrodas Spānijā.Tā loma ir identificēt lietotāju vajadzības un informēt par tām mūsu dizaina centru Francijā.

Pēc pārbaudēm, kas veiktas kopā ar Horasio Alvaresu Klementi, mēs testējām raketes izturību mūsu dizaina centra laboratorijā.Tas dod iespēju apstiprināt mūsu produktus, pamatojoties uz to kvalitāti.

sastāvs

sastāvs

Rāmis: 25.0% Etilēna vinilacetāts, 40.0% Stikla šķiedra, 35.0% Karbona šķiedra; Rokturītis: 50.0% Poliuretāns, 50.0% Poliamīds; Raketes uzgalis: 100.0% Polipropilēns; Raketes augšējais uzgalis: 100.0% Termoplastisks poliuretāns

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu izpētes centrs ar specializāciju dizainā un inženierzinātnēs atrodas Spānijā.Tā loma ir identificēt lietotāju vajadzības un informēt par tām mūsu dizaina centru Francijā.Padel tenisa laukumos prototipus pārbauda tāda veida lietotāji, kuriem produkti ir paredzēti.Tad produkta izturība tiek testēta mūsu dizaina centrā.Tas dod iespēju apstiprināt mūsu produktus, pamatojoties uz to kvalitāti.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi