Filtri 0
Filtri 0
KUIKMA Kods. 8611633 4190159

Padel tenisa soma “PL 900”, zila, dzeltena

40,00 €
30,00 €
-25%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / ZILA
  • MELNA / ZILA
  • PELĒKA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

“Kuikma PL 900” soma ir izcili piemērota pieredzējušiem spēlētājiem, kuri vēlas ērtu somu ar lieliskām iezīmēm. Viss inventārs pa rokai katrā mačā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

Dažādas pārnēsāšanas iespējas: uz pleciem, muguras vai rokā.

Izturība

Izgatavota no izturīga poliestera.

Vairāki nodalījumi

2 lielas kabatas (2 raketes, komplekts un piederumi) un 1 apavu kabata (35 l).

Izotermisks

Termiskā aizsardzība, kas saglabā raketes izcilā stāvoklī.

Nēsāšanas komforts

Regulējamas polsterētas lences. Sver tikai 720 g.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kam paredzēts šis izstrādājums?

“Kuikma PL 900” padel tenisa soma tika izstrādāta pieredzējušiem spēlētājiem, kuri vēlas ērtu somu, lai pārnēsātu savu komplektu. Tā rūpīgi izstrādāta, lai droši aizsargātu līdz divām padel tenisa raketēm.

Dažādas pārnēsāšanas iespējas.

“Kuikma PL 900” ir viegli pārnēsājama, jo tā sver tikai 720 g. Tai ir trīs polsterētas siksnas, lai ērti pārnēsātu rokā, pār plecu vai uz muguras.

Sastāvs: 100 % poliesters.

Poliesters ir ļoti izturīgs, ilgmūžīgs materiāls, kas absorbē šķidrumus un sniedz ādai komfortu. Termoplastiskās īpašības nozīmē, ka tas var ieņemt dažādas formas. Tas ir arī stiprs un izturīgs pret nodilumu. Šīs īpašības palīdz pagarināt somas mūžu.

Padel tenisa somas izmērs.

Ir pieejamas dažāda izmēra padel tenisa somas atkarībā no jūsu aprīkojuma. Atradīsiet iespējas ar noteiktu tilpumu, kas ietekmēs somas svaru un praktiskumu.

Nodalījumi

Labai padel tenisa somai būtu vajadzīgs speciāls nodalījums visam jūsu komplektam, lai ietaupītu jūsu laiku, kad dodaties uz laukumu un sapakojat mantas. Paturot to prātā, “Kuikma” piedāvā “PL900” somu ar diviem galveniem nodalījumiem, no kuriem vienam ir termiska

odere, lai aizsargātu raketi no ekstrēmas temperatūras. Tai ir arī ventilējoša kabata apaviem.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi