Filtri 0
Filtri 0
KUIKMA Kods. 8487609 2394193

Pieaugušo padel tenisa rakete “PR 560”, dzeltena

65,00 €
60,00 €
-7%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēta vidēji pieredzējušiem padel tenisa spēlētājiem, kuri meklē daudzpusīgu raketi, kas nodrošina optimālu līdzsvaru starp jaudu un kontroli.

PRIEKŠROCĪBAS

Jauda

Svars 360 g, pastiprinājumi no augstas cietības oglekļa.

Izturība

Pilns EVA dizains ļoti labi izlabo centrēšanas kļūdas.

Izturība

Aizsardzība raketes galvā palīdz tai izturēt triecienus.

Apstrāde

Vienmērīgs balanss ļauj jums efektīvi reaģēt.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Tehniskais raksturojums

Svars:362 g.Forma:lāse.Balansējums:Vidējs (265 mm.)Biezums:38 mm.Rāmja sastāvs:3 stiklšķiedras slāņi

Pamata sastāvs:mīkstas EVA.

Mīkstas EVA putas:Atbalsta optimālu veiktspēju mērenā ātrumā un augstu kļūdu labošanu sitieniem ārpus centra.Stiklšķiedra:Nodrošina komfortu un mērenu bumbas ātrumu.

Tehnoloģijas

Augstas cietības ogleklis:liela blīvuma oglekļa pastiprinājumi, lai uzlabotu raketes izturību.

“Full EVA” koncepts:vienlaidu EVA putu gabals, lai palielinātu centrēšanas zonu, kas vairāk izlabo kļūdas un nodrošina labāku bumbas kontroli.

“TPU” aizsargs:Aizsargā raketes galvu no skrāpējumiem un bojājumiem.Nodrošina jaudu un līdzsvaru.

Lieliski piemērota

Prasmju līmenis:Vidēji pieredzējušiem.

Vecums:14 un vairāk.Labākais sitiens:Jebkāds.

Tehniskās prasmes:Jebkāds.

Ātrums:Lēns-mērens.Spēles stils:Spēlētājiem, kuri veic dažāda veida sitienus visā laukumā.

Kas ir pilns EVA?

Šī ir ekskluzīva “Decathlon” padel tenisa zīmola “Kuikma” inovācija.Rakete ir izgatavota no viena EVA putu gabala, kas pārklāts ar kompozītšķiedras virsmu.Šī bezrāmja konstrukcija paplašina EVA putu virsmu un palielina galvas centrēšanas zonu.Tādējādi tā ļoti labi izlabo centrēšanas kļūdas, nodrošinot jums labāku bumbas kontroli.

Kā mēs izstrādājam produktus

“Kuikma” ir aizrautīgu padel tenisa spēlētāju komanda.

Mūsu izpētes centrs ar specializāciju konstrukciju izstrādē un inženierzinātnēs atrodas Spānijā. Tā uzdevums ir identificēt lietotāju vajadzības un informēt par tām mūsu dizaina centru Francijā.

Pēc pārbaudēm, kas veiktas sadarbībā ar Horasio Alvaresu Klementi, mēs veicām raketes izturības testēšanu mūsu dizaina centra laboratorijā.



Šie testi palīdz rūpīgi pārbaudīt mūsu produktu kvalitāti.


Tehniskais dizains.

- Mīkstas EVA putas:labi izlabo necentrētus sitienus ar mērenu ātrumu.- Stikla šķiedra:nodrošina komfortu un mērenu bumbas ātrumu. - “Full EVA” tehnoloģija:vienlaidu EVA putu gabals, lai palielinātu centrēšanas zonu, kas vairāk izlabo kļūdas un nodrošina labāku bumbas kontroli.- Ļoti stingra oglekļa šķiedra:liela blīvuma oglekļa pastiprinājumi, lai uzlabotu raketes izturību.

sastāvs

sastāvs

Rāmis: 25.0% Etilēna vinilacetāts, 40.0% Stikla šķiedra, 35.0% Karbona šķiedra; Rokturis: 50.0% Poliuretāns, 50.0% Poliamīds; Raketes uzgalis: 100.0% Polipropilēns; Raketes augšējais uzgalis: 100.0% Termoplastisks poliuretāns

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu izpētes centrs ar specializāciju konstrukciju izstrādē un inženierzinātnēs atrodas Spānijā. Tā uzdevums ir identificēt lietotāju vajadzības un informēt par tām mūsu dizaina centru Francijā. Attiecīgo jomu pārstāvošie lietotāji veic prototipu testēšanu padel tenisa laukumos. Pēc tam mūsu dizaina centra laboratorijā tiek pārbaudīta to izturība. Šie testi palīdz rūpīgi pārbaudīt mūsu produktu kvalitāti.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi