Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi termo kreklu, valkāšanai atsevišķi vai zem neoprēna hidrotērpa sesijās, kuru ilgums ir līdz trīs stundām.

PRIEKŠROCĪBAS

Samazināta berze

Pieguļošs piegriezums un bezvīļu ielaidumi padušu daļā. 3 stundu sesijām.

Ātri žūstošs

Ūdeni atgrūdoša apstrāde ierobežo ūdens absorbciju un paātrina žūšanu.

Siltums

Flīsa odere. Labāka izolācija no aukstuma, izņemot vējā, kad tas ir slapjš.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Saglabājiet siltumu ilgāk, pateicoties mūsu termiskajiem aksesuāriem. Katram temperatūras diapazonam paredzēts savs apģērbs...

Atrodoties ūdenī, mēs zaudējam vairāk nekā pusi no mūsu ķermeņa siltuma caur mūsu ekstremitātēm (pēdas, rokas, galva).

Tāpēc esam apkopojuši ieteicamos papildu piederumus:



- siltā un remdenā ūdenī (>17 °C) => neoprēna zemie zābaciņi.

- aukstā ūdenī (12–17 °C): augstie zābaciņi (zābaki) un cimdi.

- ļoti aukstā ūdenī (7–12 °C): augstie zābaciņi (zābaki), cimdi, kapuce un krekls ar kapuci...

Pilnu mūsu neoprēna aksesuāru klāstu skatiet “Decathlon” tīmekļa vietnē

Dažādiem jūras sporta veidiem piemēroti piederumi

Mūsu neoprēna piederumi ir izstrādāti tā, lai tie atbilstu pat visprasīgāko sērfotāju vajadzībām. Mūsu dizaina izvēles padara tos piemērotus arī ar citiem ūdenssporta veidiem, piemēram, kaitsērfingam, vindsērfingam, veikbordam, ūdensslēpošanai, bradāšanai pa jūru vai supošanai.

Siltums un vējš

Minimālā ieteicamā ūdens temperatūra šī UV aizsardzības T krekla valkāšanai, valkājot to atsevišķi, ir 22 °C. Maks. sesijas ilgums: 3 stundas.

Šis krekls izgatavots no flīsa, kas palīdz novērst salšanu, kad ieejat ūdenī. Lūdzu, ievērojiet, ka vēja ietekmes rezultātā jūs varat izjust diskomfortu, kad esat slapjš, – jums būs aukstāk. Tādēļ vējainos apstākļos ir ieteicams izvēlēties kreklu ar neoprēnu.

Šo kreklu var vilkt zem hidrotērpa.

Samazināta berze

Šis termo T krekls samazina berzi un noberzumu, ko rada saskare ar sērfošanas vai bodibordinga dēli. To var valkāt arī zem hidrotērpa, tādējādi ierobežojot noberzumu veidošanos, it īpaši zonās ap kaklu un padusēm. Lai mazinātu airēšanas kustību radīto kairinājumu, padušu daļā esam iestrādājuši bezvīļu ielaidumus. Mūsu testa protokoli apstiprina ievērojamu kairinājuma samazinājumu 3 stundas ilgās sesijās.

Ātra žūšana

Poliestera tekstilmateriāls ir dabiski ātri žūstošs.

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt termo kreklu un tajā pašā dienā to pārbaudīt reālos lietošanas apstākļos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Valkājams atsevišķi vai zem hidrotērpa. Nav vēja necaurlaidīgs.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes grupas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un izturību, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu inženieri ir veikuši visu mūsu saules aizsardzības komponentu laboratorisku testēšanu. Tie atbilst spēkā esošajam standartam: EN 13758-2. Pirms uzsākt ražošanu, mēs veicam visu izmantoto materiālu testēšanu. Turklāt mūsu laboratorijās ir pieejams arī mūsu pašu mērīšanas aprīkojums, kas tiek izmantots ārējās laboratorijās veikto testu papildināšanai. Produkti ir laboratoriski testēti gan slapjā un sausā stāvoklī, gan valkāšanas laikā (ar staipīšanu, kāda rodas lietošanas laikā).