Filtri 0
Filtri 0
SUBEA Kods. 8334361 678275

Vīriešu niršanas regulatora silikona iemutis “SCD”, L izmērs, melns

6,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu “Subea” nirēju komanda ir izstrādājusi šo lāpstiņas tipa vārsta iemuti tā, lai tas būtu saderīgs ar visiem niršanas regulatoriem.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta montāža/demontāža

Piemērots izmantošanai ar visiem regulatoriem. Nostipriniet ar iespīlēšanas fiksatoru.

Mutes komforts

Ekskluzīvs anatomiskas konstrukcijas silikona iemutis, izstrādāts sadarbībā ar ortodontiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

“Subea” regulators: ekskluzīvs anatomiskas konstrukcijas iemutis.

Šis regulatora iemutis ir izstrādāts, lai, ievietojot to mutē, jūs justos ērti; komfortu nodrošina anatomiskā konstrukcija, kas izstrādāta sadarbībā ar ortodontiem. Šim iemutim ir ekskluzīva forma, kas palīdz vieglāk noturēt to mutē, pateicoties zobu balstam, mēles balstam un atšķirīgam materiāla biezumam un blīvumam (vienslāņa un dubults blīvums), kas pielāgots žokļa aizvēršanās leņķim.

Kopšanas norādījumi

Lai saglabātu garantiju, pēc īpaši intensīvas sezonas vai ilgstoša dīkstāves laika “Subea” iesaka veikt aprīkojuma pārbaudi un tehnisko apkopi reizi gadā vai ik pēc 100 niršanas reizēm.

sastāvs

sastāvs

Rāmis: 100.0% Silikons

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Ir svarīgi uzglabāt niršanas aprīkojumu vietā, kur tuvumā neatrodas ozonu izdalošas iekārtas. Uzglabājiet aprīkojumu sausā vietā un sargājiet to no karstuma avotiem un tiešu saules staru iedarbības.

Lietošanas ierobežojumi

Niršanai nepieciešams instruktora sertifikāts.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Turklāt visi mūsu regulatori ir izstrādāti, veicot lietošanas un ērtuma pārbaudes (statisko, dinamisko un biomehānisko analīzi), ko, kā speciālists un neatkarīgs konsultants, veic “DAN Europe”.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu tehniskais partneris: “Planet Ocean” ir PADI 5 zvaigžņu niršanas centrs, kas izveidots “Tribord” paspārnē. Centrs izmanto “Subea” aprīkojumu visa gada garumā. Instruktoru komanda aktīvi iesaistās mūsu niršanas piederumu izstrādes procesā: sākot ar izstrādes posmu sadarbībā ar produktu vadītājiem, dizaineriem un inženieriem, beidzot ar prototipu testēšanu ilgtermiņa lietošanas testos sadarbībā ar niršanas iesācējiem un apmācību instruktoriem.