Filtri 0
Filtri 0
SUBEA Kods. 8330584 607585

Vīriešu neoprēna jaka niršanai ar akvalangu “SCD 100”, 5,5 mm, pelēka, zila

75,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / ZILA
  • MELNA / ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komandas izstrādāja šo jaku ērtai valkāšanai virs kombinezona.Ideāli piemērota niršanai mēreni siltos ūdeņos (16–24 °C).

Īpaši viegli uzvelkams un novelkams.Šī divdaļīgā hidrotērpa priekšrocība ir tā, ka jūs varat viegli kombinēt atšķirīgu izmēru augšdaļu un apakšdaļu, atbilstoši jūsu ķermeņa parametriem.

Putas : 100.0% Gumija; Oderējums: 100.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Šis divdaļīgais hidrotērps ir viegli uzvelkams un novelkams.

Siltumizolācija

5 mm neoprēna jaka. Līmētas vīles ar GBS konstrukciju.

Kustības brīvība

Anatomisks piegriezums brīvām roku kustībām, bezvīļu padušu daļa.

Elastīgums

Jūs varat izvēlēties sev piemērotāko kombinezona un jakas izmēru.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Informācija par siltumizolāciju.

5,5 mm neoprēna hidrotērpa jaka ar priekšējo rāvējslēdzēju.5 mm neoprēna putas ar divpusēju neilona auduma pārklājumu.Līmētas vīles ar GBS (līmētas, ar neredzamo dūrienu šūtas vīles) konstrukciju.

Šis divdaļīgais hidrotērps ļauj jums izvēlēties atšķirīga izmēra bezpiedurkņu kombinezonu un jaku.

Hidrotērpa svars (L izmērs):1,580 kg.

GBS (līmētas, ar neredzamo dūrienu šūtas vīles) konstrukcija.

Hidrotērpa un kapuces vīles ir ūdensnecaurlaidīgas, ar līmētu konstrukciju, kas sašūta, izmantojot neredzamo dūrienu tehnoloģiju (GBS):vispirms neoprēns tiek līmēts, pēc tam, maksimālai izturībai, sašūts (šujamā adata netiek izdurta cauri neoprēnam pilnībā, tādējādi novēršot ūdens iekļūšanu caur vīli).

Kustību brīvība / niršanas hidrotērpa uzvilkšana un novilkšana.

Kopējais niršanas hidrotērps ar pievienotu kapuci, aprīkots ar “Air Expulse” sistēmu:sistēma, kas nodrošina gaisa burbuļu izvadīšanu no kapuces.

Fiksēta kājstarpes siksna un atvieglota hidrotērpa uzvilkšana, pateicoties priekšpusē diagonāli iestrādātajam rāvējslēdzējam.Bezvīļu padušu daļa nodrošina brīvas roku kustības.

Siltuma snieguma klase.

Šī niršanas hidrotērpa nodrošināto termisko aizsardzību un atbilstību spēkā esošā standarta (EN 14225-1:2005) prasībām pārbaudījis neatkarīgais profesionālās niršanas institūts INPP (Marseļa, Francija).

Sertificēts C klases niršanas hidrotērps:

A (+7 °C / +12 °C / +45 °F / +54 °F)

B (+10 °C / +18 °C / +50 °F / +64 °F)

C (+16 °C / +24 °C / +61 °F / +75 °F)

D (+22 °C / +30 °C / +72 °F / +86 °F).

Kas ir niršanas hidrotērps?

Šis ir populārākais niršanas hidrotērpa veids nozarē.Tas ir īpaši izstrādāts nevis, lai novērstu ūdens iekļūšanu, bet gan, lai to iesprostotu, sniedzot jūsu ķermenim iespēju to sasildīt, veidojot siltuma starpslāni starp jums un ārpusi.

Izgatavots no neoprēna – gumijas polimērs ar ietvertiem gaisa burbulīšiem – šie hidrotērpi ir pieejami biezumā no 0,5 līdz 7 mm.

Pateicoties to elastībai un modularitātei, tie ir lieliski niršanas hidrotērpi.

Ieteikumi hidrotērpa uzvilkšanai.

Ievietojiet pēdu plastikāta maisiņā, tad ieslidiniet kāju hidrotērpā.Jūsu pēda izslīdēs cauri starai bez aizķeršanās.Lai pielāgotu hidrotērpa piegulumu, palūdziet kādam iepūst gaisu jūsu piedurknē no plaukstas locītavas puses.ienākošais gaiss piepūtīs neoprēna hidrotērpa iekšpusi, nekavējoties izveidojot atstarpi starp hidrotērpu un jūsu ādu.Tad varat viegli turpināt ar papildu pielāgojumiem.

Ieteikumi niršanas hidrotērpa kopšanai.

1) Pēc katras niršanas sesijas iegremdējiet hidrotērpa ārpusi un iekšpusi tīrā ūdenī;

2) notīriet to ar antibakteriālu šķīdumu;

3) kārtīgi noskalojiet tīrā ūdenī;4) žāvējiet uz plata pakaramā tumšā, labi vēdināmā vietā.

Uzmanību: saule izbalinās hidrotērpa tekstilmateriāla elementu krāsas, kā arī paātrinās neoprēna novecošanās procesus.

Rāvējslēdzēja aizdares tīrīšanai var izmantot zobu suku un ieeļļošanai — silikona smērvielu.

sastāvs

sastāvs

Putas : 100.0% Gumija; Oderējums: 100.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet hidrotērpu, sargājot to no tiešiem saules stariem un siltuma avotiem; izkariet uz plata pakaramā, lai uzturētu hidrotērpa formu un saglabātu neoprēna veiktspēju.

Lietošanas ierobežojumi

Izstrādāta valkāšanai virs bezpiedurkņu kombinezona.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājuši un pārbaudījuši mūsu tehniskie partneri Hendajā (Francija), lai apstiprinātu siltumizolāciju.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu tehniskais partneris:“Planet Ocean” (PADI 5 zvaigžņu niršanas centrs), kas izveidots “Decathlon” ūdenssporta centrā, Hendajā, Francijā.Centrs izmanto “Subea” niršanas aprīkojumu visa gada garumā.Instruktoru komanda dedzīgi iesaistās mūsu “Subea” niršanas piederumu izstrādes procesā:sākot no projekta posma ar komandām (produktu vadītāji, dizaineri un inženieri), beidzot ar izturības pārbaudēm, iesaistot centra nirējus (no iesācējiem līdz instruktoriem visa gada garumā).