Filtri 0
Filtri 0
RADBUG Kods. 3744073 311007

Zābaciņi / neoprēna zeķes bodibordinga pleznām, 2 mm

13,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Izstrādātas bodibordinga cienītājiem ūdenī virs 15 °C lielākam siltumam un komfortam pleznās.

PRIEKŠROCĪBAS

Siltumizolācija

2 mm neoprēns.Vidēji augsta virsa.Nepārvilktas vīles.Ūdens temperatūra > 15 °C.

Griezuma komforts

Mīksts komforts visai pēdai.Pirms iegādāšanās izmēģiniet ar savām pleznām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izvēlēties neoprēna zeķu un bodibordinga pleznu izmēru.

Izvēlieties tādu neoprēna zeķu izmēru, lai tajās būtu pēc iespējas mazāk kroku bez pēdas pārlieku lielas saspiešanas.Nepieciešamo pleznu izmērs var atsķirties par pusizmēru atkarībā no tā, vai valkājat neoprēna zeķes.Tāpēc pirms pirkšanas jums jāizmēģina zeķes jūsu pleznās.Aizmugurējai lencei ir jāsaskaras ar jūsu papēdi un jūsu kāju pirksti nedrīkst būt ieliekti.Līdzīgi, atkarībā no tā, vai izmantojat pleznu auklas vai nē, tas mainīs pieguļamību par pusi no apava izmēra.

Komforts, siltums un nēsāšana.

Lielākam komfortam, valkājot pleznas, papildu siltuma nodrošināšanai mēs esam izstrādājuši šīs neoprēna zeķes ar pilnpēdas formu (ar papēdi), bet bez zoles.Tāpēc šīs zeķes nav paredzētas, lai dotos līdz sērfošanas vietai.Mēs iesakām nogaidīt, līdz esat pie ūdens, un tikai tad uzvilkt zeķes un pleznas.Zeķes pat ir iespējams vieglāk uzvilkt, kad tās ir mitras.

“Radbug”.

“Radbug” ir “Decathlon” zīmols, kas veltīts bodibordingam un bodisērfingam.Mūsu mērķis ir nodrošināt, lai pēc iespējas vairāk cilvēku varētu piedzīvot neticamas izjūtas, nodarbojoties ar bodibordingu un bodisērfingu.Šī sajūta, slīdot viļņos, ir tīra, uzmundrinoša un pieradumu izraisoša.Mēs esam sev izvirzījuši uzdevumu ikvienam sniegt iespēju uzsākt un panākt progresu, piedāvājot viegli lietojamus un inovatīvus produktus.

Ieteicamā ūdens temperatūra.

Neoprēna zeķu vai zābaciņu izmantošana bodibordinga laikā arī ir saistīta ar personīgām izvēlēm un ūdens temperatūru.Ūdenim virs 15 °C šie zābaciņi būs pietiekami.Ja esat īpaši jutīgs pret aukstumu vai ūdens temperatūra ir zemāka par 15 °C, jūs varat izmantot neoprēna zeķes ar pārvilktām vīlēm (kas nav šī modeļa gadījums).3 un 5 mm neoprēna zeķes ar pārvilktām vīlēm ir pieejamas niršanas nodaļā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 10.0% Poliamīds, 90.0% [Kaučuks — hloroprēns (CR) — neoprēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc lietošanas izskalot un izžāvēt ēnā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu bodibordinga cienītāju dizaina komandas Hendejā, Francijā.Šajā produktā izmantotās sastāvdaļas ir testētas laboratorijā, lai nodrošinātu labāko iespējamo kvalitāti un izturību.

Garantija

2 Gadi