Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8731062 4452334

Sieviešu trekinga mugursoma “MT100 Easyfit”, 50 l ietilpība

70,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: SARKANA / BORDO
  • SARKANA / BORDO
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šī viegli pielāgojamā mugurs.ar 50l ietilp.ir ideāla sievietēm, kas dodas dažu dienu pārgājienā kalnos. Tās ietilp. nozīmē, ka varat paņemt visu nepieciešamo.

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Ūdens pudeles turētājs; nūju turētājs; lietus pārsegs.

Izturība

Plāns, bet izturīgs poliestera pamataudums, pastiprināta somas pamatne.

Vairāki nodalījumi

Sadalīta kapacitāte, piekļuve somas apakšai, 5 kabatas

Ērta ūdens uzņemšana

Lai būtu ērti padzerties, ir paredzēta vieta ūd.pudelei (nav iekļauts komplektā)

Svars

1,6 kg. Šis ir mūsu standartparauga somas svars.

Nēsāšanas komforts

Pārnēsāšanas sistēma sievietēm. “Easyfit” autom. aizmugures regulēšana

Ventilācija

Mugurpusē alumīnija stieņi, kas mazina spiedienu un nodrošina gaisa caurlaidību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izmēri

Somas izmēri lietošanas laikā: Augstums: 58 cm /23 collas

Platums: 26 cm / 10 collas

Dziļums: 25 cm/10 collas

Saderīgs

ar 2x7L pusmēness formas glabāšanas pārsegiem, Muguras daļas garums (= attālums 7. mugurkaula - jostas kauls): Minimums: 41 cm / 16 collas

Maksimālais: 50 cm / 20 collas

Josta:Minimums: 74 cm / 29 collas

Maksimālais: 131 cm / 52 collas

EasyFit sistēma

Mūsu patentētā Easyfit sistēma ļauj vienlaikus regulēt aizmugures augstumu un siksnas spriegojumu, pavelkot vienu siksnu (vienā pusē).

1. Uzlieciet somu.

2. Nostipriniet un pievelciet jostu.

3. Pavelciet siksnas (uz augšu).

Gatavs!

Ietilpība

Tilpums: 50 L Katras mugursomas tilpums tiek mērīts, izmantojot standartizētu metodi. Mēs piepildām galveno nodalījumu un visas kabatas ar mazām bumbiņām. Pēc tam bumbiņas izber mērtraukā, ar kura palīdzību izmēra tilpumu litros (kļūdas pielaide ir tikai daži procenti.

Mugursomas sapakošana.

Apakšā ievietojiet gulēšanas piederumus. Muguras tuvumā smagus priekšmetus (telti, plītiņu, pārtiku). Starp tiem ievietojiet apģērba gabalus. Ja zemes pārklājam vai teltij nav vietas iekšpusē, tos var piestiprināt zem atloka vai somas. Ūdensizturīgo jaku un flīsa jaku glabājiet parocīgā vietā. Mazus ikdienā lietojamus priekšmetus (saules aizsargkrēmu, karti, brilles utt.) lieciet kabatās. Ūdens kameru var ievietot nodalījumā, kas parasti atrodas somā gar muguru.

Sievietes ķermeņa aprises

Mūsu sieviešu modeļi ir pielāgoti sieviešu ķermeņa formai (krūtīm un gurniem) ar atvērtāku plecu siksnu formu un jostu, kas lielākam komfortam un kustību brīvībai atrodas augstāk.EASYFiT sistēma ir pielāgota arī zemākam regulēšanas diapazonam no muguras augstuma.

Papildpiederumi

Ir svarīgi, lai jūsu pārgājiens notiktu vislabākajos apstākļos un ar labu aprīkojumu. Tāpēc, lai papildinātu savu aprīkojumu un lai mugursoma “MT100” būtu ērta, skaitiet informāciju šeit: our storage accessories

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns; Somas pārvalks: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā, vēdināmā vietā, sargājot no tiešiem saules stariem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visas mūsu mugursomas ir pārbaudījuši lietotāji, kuri pārstāv mūsu mērķa tirgu, līdzīgos apstākļos, kādos jūs to lietosiet. Mūsu testēšanas procesā, kurā produkti tiek pārbaudīti, novērtēti un apstiprināti, kopīgi darbojas produkta izstrādes vadītājs un ar Decathlon nesaistītas personas. Šo mugursomu apstiprināja ceļotāji, kas 5 nedēļas pavadīja Kanāriju salās, Pireneju kalnos un Monblāna kalnu grēdā.

Garantija

10 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu aizrautīgie klienti, ar kuriem sazinājāmies mūsu tīmekļa vietnes platformā. Atklājiet trekingu, iznomājiet savu aprīkojumu un iepazīstieties ar mūsu produktiem un padomiem mūsu tīmekļa vietnē.

Videoklipi