Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8383301 2189142

Paplašināma trekinga pārgājienu soma no 80 līdz 120 l, pelēka

80,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI / PELĒKA
  • HAKI / PELĒKA
  • OKERA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu trekinga entuziastu komanda izstrādāja šo pārgājienu somu, kurā jūs varētu nest savas mantas, un pārgājienu laikā atvieglot slodzi.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

Elastīga struktūra pārnešanai uz nastu dzīvniekiem (zirgiem, ēzeļiem, kamieļiem)

Ērta lietošana

Iekšējā kabata, saspiešanas siksnas, etiķešu turētājs, plecu siksnas.

Pretestība pret berzi

Ļoti izturīga, pateicoties īpaši izturīgam audumam un šuvēm.

Regulējams

Regulējiet somas tilpumu atbilstoši savām vajadzībām no 80 līdz 120 l.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Tilpums

80 l, paplašināma līdz 120 l

Izmēri

40 cm (augstums) x 75 cm (garums) x 45 cm (platums)

Svars

1,75 kg

Tehniskie testi

Mēs veicam laboratorijas testus, lai pārbaudītu katru sastāvdaļu: audumu, sprādzes, siksnas, putuplastu un rāvējslēdzējus. Piemēram, attiecībā uz audumu: noturību pret nodilumu, plīsumiem un mazgāšanu, krāsas noturību pret UV stariem, kā arī tās ūdensizturību. Nākamajā testā tiek imitēta mugursomas lietošana vairāku gadu garumā, lai pārbaudītu tās sastāvdaļu izturību: Mugursoma tiek piepildīta ar atsvariem un uzlikta uz manekena, kas imitē tūkstošiem ātras soļošanas kustības

Kā tiek mērīts mugursomas tilpums?

Katras mugursomas tilpumu mēra, izmantojot standartizētu metodi: galvenais nodalījums, kā arī katra kabata tiek piepildīta ar mazām bumbiņām. Tad bumbiņas tiek izbērtas graduētā tvertnē, kas ar dažu procentu pielaidi ļauj iegūt ekvivalentu tilpumu litros.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns; Pārklājums: 100.0% Termoplastisks poliuretāns; Putu daļa: 100.0% Etilēna vinilacetāts

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet to sausā vietā, prom no tiešiem saules stariem

Lietošanas ierobežojumi

Nav ūdensizturīga: sargiet savas mantas no lietus.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Uzņēmumā Decathlon mūsu izstrādājumus izmēģina lietotāju grupa tādos lietošanas apstākļos, kādiem tie ir paredzēti. Forclaz šos izmēģinājumus organizē kalnos, tos vada inženieru komanda no mūsu dizaina centra, kas atbild par šo misiju. Mūsu izstrādājumu ražošanas vadītāji, inženieri un visa komanda izmanto šo testu rezultātus, lai izstrādātu un radītu tehniskos izstrādājumus, ar kuriem mūsu klienti ir apmierināti

Garantija

10 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu klienti – entuziasti, kas izraudzīti, izmantojot mūsu Decathlon izveides testa platformu: Pievienojieties mums: https://testproduit.decathlon.fr

Videoklipi