Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8383299 2189140

Trekinga ceļa soma “Duffle 500 Extend”, 40 l līdz 60 l

60,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI / PELĒKA
  • HAKI / PELĒKA
  • TIRKĪZA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šī "Duffel" tipa soma ir paredzēta mantu pārnēsāšanai pārgājienu laikā brīvā dabā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ietilpība

Tilpums no 40 l līdz 60 l

Ūdeni atgrūdošs

Audums ar pārklājumu, lai ūdens paliktu uz materiāla virsmas.

Ērta pārvietošana

Nēsājiet to uz muguras, izmantojot polsterētās plecu siksnas, vai nesiet rokās.

Bloķēšanas mehānisms

Aizslēdzams galvenais rāvējslēdzējs somas satura aizsardzībai.

Izturība

Garantija somai 10 gadi Ļoti izturīga, pateicoties audumam un šuvēm

Vairāki nodalījumi

Trīs kabatas ar rāvējslēdzēju Soma organizētai mantu glabāšanai.

Svars

Šī soma sver 1,27 kg.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izmēri

Garums: 55 cm

Platums: 40 cm

Augstums: 32 cm (bez “Extend” sistēmas)

“Extend” sistēma

Šai ceļa somai ir mūsu “Extend” sistēma, tāpēc tās tilpums ir maināms. Tā ir siksnu sistēma, kas pēc palaišanas vaļīgāk atbrīvo vairāk vietas. Turklāt tā arī saspiež somu, lai to samazinātu līdz minimālajam tilpumam (šajā gadījumā 40 L).

Rokas bagāža



Vairākums aviosabiedrību pieņem šo somu kā rokas bagāžu.Tomēr ieteicams sazināties ar izvēlēto aviosabiedrību un noskaidrot apstiprinātos izmērus.

Kā mēra somas tilpumu?

Katras somas ietilpību nosaka, izmantojot standarta metodi: Mēs piepildām galveno nodalījumu un visas kabatas ar mazām bumbiņām. Tad bumbiņas izberam konteinerā ar mērskalu, kas dod līdzvērtīgu tilpumu litros.

Tehniskie testi

Materiālu pārbaudei mēs veicam testus laboratorijas apstākļos: audums, sprādzes, siksnas, putas, rāvējslēdzēji u.c. Piemēram, auduma testi: nodilumizturība un izturība pret plīsumiem, krāsu noturība pret UV stariem un pēc mazgāšanas, hidroizolācija utt.

Pēc tam tiek veikts galaprodukta tests, kurā imitē somas slodzi vairāku gadu laikā, lai novērtētu konstrukcijas izturību.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns; Pārklājums: 100.0% Termoplastisks poliuretāns; Putu daļa: 100.0% Etilēna vinilacetāts

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Ilgstošai uzglabāšanai novietojiet to sausā vietā, kur to neskar tieši saules stari

Lietošanas ierobežojumi

Nav ūdensnecaurlaidīga, aizsargājiet piederumus pret lietu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Decathlon produktus testē lietotāju grupa reālos apstākļos, kādos tos ir paredzēts lietot. Forclaz organizē šos testus kalnos, tos vada mūsu dizaina centra inženieri, kas ir atbildīgi par šo uzdevumu. Mūsu izstrādes vadītāji, inženieri un visa komanda izmanto šo testu rezultātus, radot un izgatavojot mūsu klientu vajadzībām atbilstošus tehniskos izstrādājumus.

Garantija

10 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu kaislīgie klienti tika rekrutēti ar mūsu vietnē esošās platformas starpniecību Atklājiet trekingu, nomājiet aprīkojumu un atklājiet mūsu produktus un mūsu padomus mūsu vietnē

Videoklipi