Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8787176 4749123

Bērnu pārgājienu mugursoma “MH500”, 18 litri

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BRŪNA / PELĒKA
  • BRŪNA / PELĒKA
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Pārgājienu komanda, sadarbojoties ar jaunajiem vecākiem, izstrādāja šo 18 litru mugursomu vienas dienas pārgājieniem sausā laikā pa tehniski sarežģītām takām

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Sver tikai 527 gramus.

Pretestība pret berzi

Nodilumizturīgs materiāls (apakša un muguras daļa). 10 gadu garantija.

Regulējams

Regulējama muguras daļa, kas ļauj to pielāgot 3 izmēriem: 130/140/150 cm.

Tilpums

Tilpums: 18 l. Izmēri: A: 47 cm / G: 20 cm / Dz.: 22 cm.

Vairāki nodalījumi

Kabatas ar rāvējsl.:1 iekšēja, 1 ārēja, 1 tālr. kab. jostā, 2 tīklv. auduma kab.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā pielāgot mugursomu?

1. Pielāgojiet muguras daļas augstuma regulēšanas mehānismu atbilstoši bērna augumam cm (noņemiet līplenti un pēc tam izvelciet to cauri vēlamās krāsas cilpām).

2. Palaidiet vaļīgāk visas siksnas (plecu siksnas, jostu, slodzes regulēšana siksnas).

3. Uzceliet mugursomu plecos.

4. Pievelciet plecu siksnas.

5. Ja nepieciešams, pielāgojiet slodzes regulēšanas siksnas.

10 gadu garantija.

Garantija sedz jebkādus mugursomas defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ. Šī īpašā 10 gadu garantija ir derīga tikai tad, ja varat uzrādīt izstrādājumu un čeku. Ja uz izstrādājumu attiecas garantija, tas tiks salabots vai apmainīts bez maksas. Šī pārdošanas garantija neietekmē likumā noteiktās garantijas, kas ir spēkā pirkuma iegādes valstī.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka tikai rūpīga testēšana reālos apstākļos, kas līdzinās tiem, kādos izstrādājumu lietosit, ļauj mums nodrošināt līdz šim labākos produktus.

Kur tiek ražotas mūsu mugursomas?

Šī mugursoma ir izstrādāta mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam to ražo mūsu piegādātāji Ķīnā un Vjetnamā.Mēs cieši sadarbojamies ar tiem partneriem, kuriem ir reāla pieredze mūsu mugursomu ražošanā.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet mugursomu sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ūdensnecaurlaidīga, aizsargājiet piederumus pret lietu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicam laboratorijas testus, lai pārbaudītu komponentus: audumu, sprādzes, siksnas, polsterējumu, rāvējslēdzējus u.c. Piemēram, auduma testus: izturība pret berzi un plīšanu, krāsu noturība UV staru iedarbībā, pretestība pret mazgāšanu, ūdensnecaurlaidība u.c. Pēc tam testu veic izstrādājumam, imitējot vairāku gadu ilgu iedarbību uz mugursomu, lai pārbaudītu konstrukcijas izturību: mugursomu nosver, pēc tam to uzvelk manekenam, kurš atdarina ātras soļošanas kustības, atkārtojot tūkstošiem ciklu.

Garantija

10 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.