Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8610725 4185012

Futbola apavi Traxium Compressor FG

95,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šie inovatīvie futbola apavi ir radīti ar ekskluzīvu tehnoloģiju visprasīgākajiem spēlētājiem spēlēšanai uz dabīgiem vai garas sintētiskas zāles laukumiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Īpaši elastīga pastiprināta auduma ieliktnis atvieglo šo apavu uzvilkšanu.

Izturība

Inovatīvā tehnoloģija Compressor® ar sakausētu augšdaļu un nedalāmu zoli.

Saķere

Traxium® zole izcilai saķerei uz sausiem laukumiem.

Griezuma komforts

Adīta zeķe ar patentētiem putu ieliktņiem, lai jūs justos ērti.

Griezums

Labs pēdas atbalsts, līdz ar to nav nepieciešamas šņores.

Bumbas vadība

Augšdaļa veidota ar sistēmu Traxium Grip: ar lāzeru iegravētas zvīņas.

Bumbas pieskāriens

Plāna, elastīga augšdaļa nodrošina labu bumbas izjūtu ar basas pēdas efektu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Francijā ražoti futbola apavi.

Un jā, tie ir franču. Šie inovatīvie futbola apavi tika radīti Kipsta galvenajā mītnē netālu no Lilles, un tos netālu no Nantes ražoja piegādātājs, kas ir izstrādājis modernu tehnoloģiju.

Apvienojot mūsu zināšanas futbola apavu veidošanā ar mūsu jaunā ražošanas partnera industriālajām un tehnoloģiju zināšanām, spējām radīt jaunas futbola apavu ražošanas iespējas.

Par mūsu ekskluzīvo un patentēto tehnoloģiju Compressor®

Vairāk nekā četrus gadus tika veikta izpēte un izstrāde, lai pilnveidotu jaunu futbola apavu ražošanas procesu.

Šī jaunā tehnoloģija, kuras pamatā ir termiskā saspiešana, nodrošina jaunas iespējas.

Sistēma Compressor® nodrošina izcilus un ārkārtīgi izturīgus futbola apavus.

10 gadu garantija: neticami, bet patiesība.

Šie nepārspētie futbola apavi ir izgājuši testus laboratorijā un laukumā, veicot 3D analīzes, kas parādīja, ka to sniegums ir līdz pat 16 reizēm labāks nekā citiem futbola apaviem.

Esam atklājuši ĪSTO risinājumu, lai novērstu zoles atdalīšanos no apaviem.

Tādēļ piedāvājam 10 gadu garantiju augšdaļas/zoles savienojumam. Kad nākamreiz iegādāsities jaunus futbola apavus, neapšaubāmi izvēlēsities to.

Jauna interaktīva pieredze ar jūsu futbola apaviem

Šajos apavos ir nākamas paaudzes RFID mikroshēma, ko varat skenēt ar viedtālruni (NFC) vai planšetdatoru, izmantojot tehnoloģiju NFC (jāaktivizē). Ienāciet virtuālajā izpētes laboratorijā, kur varat pārvietoties, lai mijiedarbotos ar objektiem un piekļūtu ekskluzīvam saturam par jūsu apaviem, kā arī testiem, pateicībām un citiem pārsteigumiem.

Kādas ir Traxium Compressor® futbola apavu saķeres vadības priekšrocības?

Svari “+” formā ir ar lāzeru iegravēti apavu augšdaļā. Tie uzlabo bumbas sajūtu pat uz slapjiem laukumiem.

Parādiet savas labākās kustības!

Vai vēlaties uzzināt, kā ir valkāt futbola apavus Traxium Compressor®? Aplūkosim tos tuvāk.

Šie futbola apavi ir radīti ar augstas precizitātes dizainu un ražošanu ar vienu mērķi: radīt tirgū visizturīgākos futbola apavus, vienlaikus nodrošinot bumbas izjūtu un komfortu, kas konkurē ar vislabākajiem futbola apaviem.

Tie ir ražoti ar trīs dažādiem tehniskiem zeķu ieliktņiem, kuros zole ir iegulta, izmantojot termisko saspiešanu. Tiem ir arī iepriekš veidota iekšzole ar Poron® polsteriem, kā arī 3D putu polsterējums.

Kas ir Traxium®?

Tā ir pilnīgi jauna produktu līnija no mūsu Kipsta zīmola, Tajā ietilpst produkti, kas ir paredzēti spēcīgiem futbolistiem.

Šie inovatīvie produkti palīdz jums sasniegt nākamo līmeni, veikt vislabāko bloķēšanu, lēkt augstāk, lai apstrādātu bumbu ar galvu, atņemt bumbu pretiniekiem, kā arī izcili driblēt, piespēlēt un spert.

Daži vārdi no mūsu futbolistu komandas

Mūsu produktu izpētes un izstrādes grupa ir bāzēta Francijas ziemeļos un tajā ir produktu vadītāji, inženieri un dizaineri, kā arī produktu sertifikācijas (testēšanas) grupa. Visi šīs grupas dalībnieki ir kaislīgi futbola cienītāji un ir apņēmušies darīt visu, lai nodrošinātu vislabākos futbola apavus, kas spēj apmierināt visas vajadzības. Ar lepnumu piedāvājam šo ekskluzīvos un inovatīvos Traxium Compressor® futbola apavus, lai jūs varētu laukumā spēlēt ar maksimālu sniegumu.

Traxium Compressor® futbola apavu kopšana

Vai jums ir ieradums pēc treniņa atstāt dubļainos apavus somā un pēc tam izņemt tos tieši pirms nākamās spēles? Tas ir jāpārtrauc.

Lai apavi kalpotu labi, jums ir jāvelta tiem savs laiks.

Aksesuāri, kas ir nepieciešami, lai paildzinātu apavu kalpošanas laiku:

- birste ar diviem pielietojuma veidiem

- kopšanas komplekts

- maisiņi pret nepatīkamu aromātu

- uzglabāšanas un pārnēsāšanas soma.

Varat tos atrast mūsu vietnē!

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Termoplastisks poliuretāns; Bez virsmas: 50.0% Termoplastisks poliuretāns, 50.0% Poliesteris; Iekšzole: 20.0% Poliamīds, 30.0% Termoplastisks poliuretāns, 50.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc katras lietošanas reizes izņemiet futbola apavus no to somas. Notīriet tos ar birsti un uzglabājiet sausā vietā. Maisiņi pret nepatīkamu aromātu pagarinās apavu kalpošanas laiku.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu futbola apavi tiek izstrādāti, testēti un apstiprināti sadarbībā ar profesionāliem futbolistiem un amatieriem, lai nodrošinātu mūsu izstrādājumu augstu kvalitāti.

Apstiprinājis:

Mūsu Traxium futbola apavus ir izstrādājis un apstiprinājis mūsu partneris ortopēds, kas specializējas sportā un profesionālā futbolā.

Detaļu garantija

10 gadu garantija augšdaļas/zoles savienojumam, kā arī 2 gadi priekšlaicīgam augšdaļas un manšetes nodilumam.

Videoklipi