Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI Kods. 8600573 4103704

Viendaļīgs peldkostīms “Vega”, rozā

8,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ROZĀ
  • ROZĀ
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas izstrādāja šo kopējo peldkostīmu jaunietēm, kuras ir pilnīgas iesācējas un vēlas no peldēšanas nodarbībām iegūt pēc iespējas vairāk.

PRIEKŠROCĪBAS

Aizsardzība pret hloru

Lietošanas laiks līdz 100 stundām: ieteicams neregulārai lietošanai.

Stabilitāte

Platas V-veida lencītes un pieguļoša forma.

Pārklājums

Slēgta muguras daļa un vidējs kāju izgriezums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūsu aktivitātes

Peldēšana iesācējām: jaunām peldēšanas iesācējām, kuras uzsāk peldēšanu un kurām ir nepieciešams ērtums un brīvība. “Nabaiji” viņai piedāvā plašu peldkostīmu klāstu, kas ļauj peldēt, izmantojot peldēšanai piemērotus izstrādājumus, kuri atbilst anatomiskajām prasībām.

Peldēšanas apģērba modelis.

V formas aizmugure: vispirms peldkostīmam ir jābūt ērtam, lai varētu brīvi veikt kustības un lai nekas netraucētu vai nesagādātu sāpes. Tāpēc ir svarīgi rūpīgi izvēlēties peldkostīma aizmugures formu. Peldkostīms ar slēgtu V formas aizmuguri kopumā sniedz labu atbalstu. Turklāt tas aizmugurē nav ļoti atvērts, labi nosedzot.

Peldēšanas apģērba materiāls.

Materiāls: 80 % poliamīds, 20 % elastāns. Hlorēts ūdens var kaitēt peldkostīmiem, kurus atkārtoti izmanto peldbaseinā. Elastāna šķiedra, kas piešķir materiālam staipīgumu un tādējādi padara to ērtu, kļūst ļoti trausla, saskaroties ar hloru. Ja jūs peldat laiku pa laikam, šis materiāls būs piemērots.Ja jūs peldat regulāri vai intensīvi, izvēlieties 100 % poliestera materiālu.

Lietošanas ierobežojums.

Nav ieteicams izmantot slidkalniņos.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds; Oderējums: 100.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams izmantot slidkalniņos.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi