Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA / BALTA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izstrādāja šo kopējo peldkostīmu gados jaunām peldētājām, kas tikai uzsāk nodarboties ar peldēšanu un kurām nepieciešams ērtums peldēšanas nodarbību laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

X veida muguras daļas konstrukcija: pielāgojas visiem ķermeņa tipiem un nodrošina atbrīvotu lāpstiņu daļu.

Aizsardzība pret hloru

Lietošanas laiks līdz 100 stundām: ieteicams neregulārai lietošanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūsu aktivitātes.

Peldēšana iesācējiem: bērni, kuri tikai uzsāk nodarboties ar peldēšanu, un kuriem nepieciešams bezrūpīgums un komforts. “Nabaiji” sieviešu peldēšanas apģērbu kolekcijā iekļauts plašs modeļu klāsts, ļaujot ikvienai sievietei izvēlēties sev un savām anatomiskajām īpatnībām piemērotus peldēšanas produktus.

Konstrukcija.

X veida muguras daļas konstrukcija: peldkostīmam primāri ir jābūt ērtam, lai jūs varētu viegli izpildīt visas kustības bez diskomforta vai sāpēm. Tāpēc ir svarīgi rūpīgi izvēlēties peldkostīma muguras daļas konstrukciju. Peldkostīms ar X veida muguras daļas konstrukciju — krusteniski izvietotās lences nodrošina neierobežotas kustības. Tā kā lences nav savstarpēji sastiprinātas, tās pielāgojas visiem ķermeņa tipiem.

Audums.

Hlorēts ūdens var kaitēt peldkostīmiem, kas tiek regulāri valkāti peldbaseinā. Elastāna šķiedra, kas piešķir materiālam elastību un tādējādi padara to ērtu, saskarē ar hloru kļūst ļoti trausla. Ja jūs peldat neregulāri, šis materiāls būs jums piemērots. Ja jūs peldat regulāri vai intensīvi, izvēlieties 100% poliestera materiālu.

Lietošanas ierobežojumi.

Nav ieteicams šļūkšanai no slīdkalniņiem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi