Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas ir izstrādājušas šo peldēšanas komplektu jaunajām peldētājām, kuras tikai uzsāk nodarboties ar peldēšanu un kurām nepieciešams parocīgs sākuma komplekts.

Vēlaties pilnīgu un daudzpusīgu peldēšanas komplektu?Šajā komplektā iekļauti visi pamata piederumi peldēšanas uzsākšanai – sākot ar peldkostīmu un beidzot pat ar peldbrillēm.

Pamatmateriāls: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds; Oderējums: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

Peldēšanas komplekta soma ir ideāli piemērota gājieniem uz baseinu.

Aizsardzība pret hloru

Lietošanas laiks līdz 100 stundām:ieteicams neregulārai lietošanai.

Stabilitāte

Slēgta tipa V veida muguras daļas konstrukcija ar platām lencītēm.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūsu aktivitātes.

Peldēšana iesācējām:jaunām peldēšanas iesācējām, kuras uzsāk peldēšanu un kurām ir nepieciešams bezrūpīgums un komforts.“Nabaiji” sieviešu apģērbu kolekcijā iekļauts plašs peldēšanas apģērbu klāsts, ļaujot ikvienai izvēlēties sev un savām anatomiskajām īpatnībām piemērotu peldēšanas aprīkojumu.

Komplektā iekļautie piederumi.

Šis peldēšanas komplekts ir paredzēts jaunām peldēšanas iesācējām.Komplektā iekļauts:- koraļļkrāsas tīklveida peldcepure

- tumši zils, labu atbalstu nodrošinošs peldkostīms “Vega” ar V veida muguras daļas konstrukciju

- “X-Base” peldbrilles – ērts un viegli pielāgojams modelis, kas nodrošina ūdensnecaurlaidīgu blīvējumu

- mikrošķiedras dvielis, M izmērs (65 x 90 cm)

- soma ar savelkamas auklas aizdari visu peldēšanai nepieciešamo piederumu pārnēsāšanai.

Modelis.

V veida muguras daļas konstrukcija:peldkostīmam pirmkārt ir jābūt ērtam, ļaujot jums viegli veikt visas kustības, bez jebkāda diskomforta vai sāpēm.Tāpēc ir svarīgi rūpīgi izvēlēties peldkostīma muguras daļas konstrukciju.

Materiāls.

Materiāls:80 % poliamīds / 20 % elastāns.Hlorēts ūdens var kaitēt peldkostīmiem, kas atkārtoti tiek valkāti peldbaseinā.Elastāna šķiedra, kas piešķir materiālam elastību un tādējādi padara to ērtu, saskarē ar hloru kļūst ļoti trausla.Ja jūs peldat neregulāri, šis materiāls būs piemērots.Ja jūs peldat regulāri vai intensīvi, izvēlieties 100 % poliestera materiālu.

Lietošanas ierobežojumi.

Nav piemērots šļūkšanai no slīdkalniņiem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi