Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komanda ir izstrādājusi šo divdaļīgo peldkostīmu iesācējām, kas sērfo lūstošos viļņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Izstrādāts, lai nenoslīdētu pavisam mazos viļņos (lūstošajos viļņos).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūs esat sērfošanas iesācēja.

Jūsu meita sāk apgūt sērfošanu ļoti mazos viļņos.Viņa paliek tur, kur var sataustīt pamatu un tiek uzraudzīta.Viļņos viņa vēlas jautrību un izbaudīt jaunas pieredzes.Mācoties sērfošanu, viņa tiks mētāta viļņos, kas nav pārāk spēcīgi.Mēs esam izstrādājuši peldēšanas apģērbu, kas ir piemērots piedzīvojumam viļņos un atbilst jaunu meiteņu sērfotāju ķermeņa uzbūvei drošam piegulumam un mazos viļņos.

Ķermeņa forma.

Mēs esam izstrādājuši “Bali” divdaļīgo peldkostīmu tā, lai jaunajām sērfotājām būtu jautri atklāt viļņus.Peldkostīma bikini augšdaļa ar šaurajām lencītēm viļņos paliek savā vietā.Peldkostīmu ir viegli ielocīt tajā iestrādātajā kabatā, tāpēc jaunā sērfotāja to var paņemt līdzi jebkur.

Meiteņu peldkostīmu izmēri.

Izstrādājot peldkostīmus gados jaunākajiem sērfotājiem, “Decathlon” ņem vērā viņu augošo organismu īpatnības.Tāpēc mēs sistemātiski sasaistām bērna auguma garumu ar apģērba izmēru, jo tikai vecums nav pietiekams rādītājs, lai garantētu pareizo izmēru.Divas 10 gadus vecas meitenes var būt ļoti atšķirīgas gan auguma, gan svara un ķermeņa formu ziņā, un viņām var būt pilnīgi atšķirīgi izmēri.Ja iespējams, mēs iesakām peldkostīmu arī pielaikot.

Mūsu meiteņu peldkostīmu izmēri.

Šeit norādīta vecuma un auguma garuma attiecība, atbilstoši norādēm uz mūsu apģērbu etiķetēm:

4/5 gadi:no 105 līdz 114 cm

5/6 gadi:no 115 līdz 124 cm

7/8 gadi:no 125 līdz 132 cm

8/9 gadi:no 133 līdz 142 cm

10/11 gadi:no 143 līdz 150 cm

12/13 gadi:no 151 līdz 160 cm

14/15 gadi:no 161 līdz 169 cm

Sausa un slapja peldkostīma izmēra noteikšana.

Lai nodrošinātu ideālu piegulumu ūdenī, svarīgi izvēlēties atbilstošu izmēru, kad vēl esat sausa; slapjš peldkostīms kļūst vaļīgāks.Tāpēc mēs iesakām jums iegādāties atbilstošu izmēru.Uzvelkot peldkostīmu pielaikošanas kabīnē, tam ir cieši jāpieguļ jūsu ķermenim un jums jāsajūt peldkostīma sniegtais atbalsts.Atsevišķos peldkostīma elementos iestrādātais elastāns ūdenī kļūst mīkstāks, padarot audumu brīvāku.

Nenoslīd arī viļņos:testēšana.

Mēs izstrādājam peldkostīmus, kas viļņos nenoslīd.To testēšanai esam pieaicinājuši sieviešu sērfotāju komandu – vismaz 12 sievietes ar atšķirīgām ķermeņa formām; šī komanda izpilda testa protokolu mūsu produktu izstrādes biroja baseinā, Hendajā, Francijas dienvidrietumos.Protokola mērķis ir imitēt sajūtas, ko izjūt sērfotāji, nokrītot viļņos sērfošanas laikā.Ja testēšanas rezultāts ir apmierinošs, mēs dodamies sērfot jūrā, lai pārbaudītu mūsu peldēšanas apģērbu reālos lietošanas apstākļos.

Vai vēlaties samainīt savu peldkostīmu?

Izvēlētais izmērs vai modelis nav jums piemērots?Vai vēlaties to samainīt savā “Decathlon” veikalā?Nekādu problēmu, tikai pārliecinieties, ka nenogriezāt peldēšanas apģērba etiķeti gadījumam, ja vēlēsieties to samainīt.

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols.

“Olaian” ir “Decathlon” jaunais sērfošanas un peldēšanas dēļu zīmols, kas atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos.Mūsu birojos, kas atrodas pašā ūdens malā, varam izstrādāt peldkostīmus un tajā pašā dienā izmēģināt tos tieši jūrā, lai pārbaudītu, vai viļņos tas turas savā vietā.

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Tribord” sērfošanas produkti kļūst par “Olaian” – jauno “Decathlon” zīmolu, kas veltīts sērfingam, bodibordingam un skimbordingam.Pakāpeniski tiks nomainītas visas zīmola norādes uz sērfošanas produktiem.Tāpēc uz jūsu produkta attēlotais logotips var atšķirties no šo produktu ilustrējošajā attēlā norādītā logotipa.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērots regulārai valkāšanai hlorētā vidē.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

“Šis produkts praktiski izmēģināts Hendajā un pakļauts neskaitāmām laboratorijas pārbaudēm, lai garantētu lietošanas kvalitāti mērķim, kam tas izstrādāts:auduma elastības un stiprības pārbaude, krāsas noturība berzējot, mazgājot, pakļaujot jūras ūdenim, hlorētam ūdenim un gaismai, kā arī pārbaudes produkta vispārējam stāvoklim pēc atkārtotas mazgāšanas.”

Garantija

2 Gadi