Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ROZĀ
  • DAUDZKRĀSAINA
  • ROZĀ
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komanda ir izstrādājusi šo kopējo peldkostīmu iesācējām, kas sērfo plīstošos viļņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Izstrādāts, lai nenoslīdētu pavisam mazos viļņos.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sērfošanas iesācēja.

Jūsu meita ir sākusi sērfot ļoti mazos viļņos.Viņa paliek vietā, kur var aizsniegt ūdenstilpes pamatu un ir uzraudzīta.Viņa vēlas gūt viļņu sniegto prieku un piedzīvot ko jaunu.Apgūstot sērfošanu, viņa dosies vājos viļņos.Mēs esam izstrādājuši jauno sērfotāju ķermeņa formām atbilstošus peldkostīmus, kas nodrošina drošu noturību viļņos.

Ķermeņa forma.

“Hanalei" viendaļīgais peldkostīms piešķir sērfotājai sportisku un vienlaikus sievišķīgu izskatu.Krustotās aizmugures lences un brīvā plecu daļa uzlabo kustību brīvību sērfošanas laikā.Peldkostīma piegriezums samazina berzi starp dēli un vasku.

Nenoslīd arī viļņos:testēšana.

Mēs izstrādājam peldkostīmus, kas viļņos nenoslīd.To testēšanai mēs pieaicinām vismaz 12 sērfotāju komandu – sievietes ar atšķirīgām ķermeņa formām; šī komanda izpilda testa protokolu mūsu produktu izstrādes biroja baseinā, Hendajā.Protokola mērķis ir imitēt sajūtas, ko izjūt sērfotāji, nokrītot viļņos sērfošanas laikā.Ja testēšanas rezultāts ir apmierinošs, mēs dodamies sērfot jūrā – pārbaudīt mūsu peldēšanas apģērbu reālos lietošanas apstākļos.

Meiteņu peldkostīmu izmēri.

Izstrādājot peldkostīmus gados jaunākiem sērfotājiem, “Decathlon” ņem vērā viņu augošo organismu īpatnības.Tāpēc mēs sistemātiski sasaistām bērna auguma garumu ar apģērba izmēru, jo tikai vecums nav pietiekams rādītājs, lai garantētu pareizo izmēru.Divas 10 gadus vecas meitenes var būt ļoti atšķirīgas gan auguma, gan svara un ķermeņa formu ziņā, un viņām var būt pilnīgi atšķirīgi izmēri.Ja iespējams, mēs iesakām peldkostīmu arī pielaikot.

Mūsu meiteņu peldkostīmu izmēri.

Šeit norādīta vecuma un auguma garuma attiecība, atbilstoši norādēm uz mūsu apģērbu etiķetēm:4/5 gadi:no 105 līdz 114 cm

5/6 gadi:no 115 līdz 124 cm

7/8 gadi:no 125 līdz 132 cm

8/9 gadi:no 133 līdz 142 cm

10/11 gadi:no 143 līdz 150 cm

12/13 gadi:no 151 līdz 160 cm

14/15 gadi:no 161 līdz 169 cm

Sausa un slapja peldkostīma izmēra noteikšana.

Lai nodrošinātu ideālu piegulumu ūdenī, svarīgi izvēlēties atbilstošu izmēru, kad vēl esat sausa; slapjš peldkostīms kļūst vaļīgāks.Tāpēc mēs iesakām jums iegādāties atbilstošu izmēru.Uzlaikošanas laikā pielaikošanas kabīnē peldkostīmam ir cieši jāpieguļ jūsu ķermenim un jums jāsajūt tā sniegtais atbalsts.Atsevišķos peldkostīma elementos iestrādātais elastāns ūdenī kļūst mīkstāks, padarot audumu brīvāku.

Vai vēlaties samainīt savu peldkostīmu?

Izvēlētais izmērs vai modelis nav jums piemērots?Vai vēlaties to samainīt savā “Decathlon” veikalā?Nekādu problēmu, tikai pārliecinieties, ka nenogriezāt peldēšanas apģērba etiķeti gadījumam, ja vēlēsieties to samainīt.

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols.

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas zīmols

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos.Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt peldkostīmu un tajā pašā dienā to izmēģināt sērfojot, lai pārliecinātos, ka tas paliek savā vietā arī viļņos un ir pietiekami ērts un izturīgs.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicama regulāra valkāšana hlorētā vidē.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai garantētu šī produkta kvalitātes atbilstību paredzētajam lietojuma mērķim, tam ir veikta gan praktiska testēšana Hendajā, gan vairāki laboratoriski testi:pārbaudīta auduma elastība un stabilitāte, kā arī krāsu noturība pret berzēšanu un mazgāšanu, tas ir pakļauts jūras ūdens, hlorēta ūdens un gaismas iedarbībai, un tam ir veiktas produkta vispārējā snieguma pārbaudes pēc vairākām mazgāšanas reizēm.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu jaunie testētāji, kas izmēģināja peldkostīmu reālos lietošanas apstākļos Basku zemē, tieši blakus mūsu produktu izstrādes centram.