Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI Kods. 8574261 2922430

Meiteņu viendaļīgs peldkostīms “Lexa Kali”, hlora izturīgs, zils

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / DZELTENA / ROZĀ
  • ZILA / DZELTENA / ROZĀ
  • ROZĀ / ORANŽA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas ir izstrādājušas šo kopējo treniņu peldkostīmu pieredzējušām peldētājām, kas vēlas atbalstu un sportisku piegriezumu.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Augsts gurnu izgriezums un diskrēts nosegums: brīvai peldēšanai visos 4 stilos

Aizsardzība pret hloru

Peldiet, cik vēlaties, pateicoties materiālam, kas ir noturīgs pret hloru.

Stabilitāte

Peldkostīms ar plānām, elastīgām, aizmugurē krustotām lencēm labam piegulumam

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Modelis

Atvērta X veida muguras daļas konstrukcija: peldkostīmam, galvenokārt, ir jābūt ērtam, lai jūs varētu izpildīt visas kustības viegli, bez diskomforta vai sāpēm. Tāpēc ir svarīgi rūpīgi izvēlēties peldkostīma muguras daļas konstrukciju. Muguras daļa ar X veidā krustotām lencītēm ir īpaši piemērota peldēšanai. Tā nodrošina pietiekamu kustību brīvību, pateicoties lencēm, kas atstāj lāpstiņas brīvas.

Materiāls

Mūsu inženieri ir izstrādājuši poliestera bāzes tekstilmateriālu, aizstājot elastāna šķiedras ar elastolefīna šķiedrām, kas sniedz pietiekamu elastīgumu, lai nodrošinātu lietotājam nepieciešamo komfortu, vienlaikus pasargājot produktu no hlora kaitīgās ietekmes. Šai šķiedrai piemīt arī ātras žūšanas priekšrocība. Vēl viena priekšrocība: pat viskošākās krāsas ilgāk saglabās savu spilgtumu.

Jūsu treniņš

Pieredzējušas peldētājas parasti trenējas klubā, noteiktos laika posmos, saskaņā ar trenera instrukcijām, un peldēšanas distances, kuru mērķis ir uzlabot fizisko sagatavotību un rezultātus, ir 2,5–5 km garas.

Viņas peld, izmantojot 4 dažādus atvēziena veidus un prasmīgi nirst, izceļ ķermeni no ūdens un apgriežas.

Sporta sezonā viņas piedalās sacensībās, pārstāvot savu klubu.

“Aquaresist” tehnoloģija

Produktiem ar “Aquaresist” sertifikātu tiek garantēta noturība pret hlora iedarbību visā to kalpošanas laikā. Šo iemeslu dēļ tie ir ieteicami regulārai vai intensīvai lietošanai baseinā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 22.0% Elastolefīns, 78.0% Poliesteris; Ķīļveida ielaidums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Produkti, kuriem piešķirts “Aquaresist” sertifikāts, tiek pārbaudīti tos cikliski ievietojot hlorēta ūdens baseinā uz 240 stundām. Testēšanas laikā netika novērota elastības stiprības samazināšanās. Atšķirībā no standarta peldēšanas apģērba, šis produkts paliek neskarts.

Garantija

2 Gadi