Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8403220 2543589

Bērnu īsais neoprēna sērfošanas hidrotērps “100”, 1,5 mm, zils

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • PURPURA / ROZĀ
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda ir izstrādājusi bērnu īso hidrotērpu, kas ir īpaši piemērots sērfošanai un bodibordingam vasarā, kad ūdens temperatūra pārsniedz 21 °C.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Aizmugurējais rāvējslēdzējs. Gara rāvējslēdzēja aukla (izmēriem no 10 gadiem).

Kustības brīvība

Īpaša konstrukcija, kas uzlabo roku rotāciju airēšanas laikā. Elastīgas vīles.

Ūdensnecaurlaidīgs

1,5 mm neoprēns. Rāvējslēdzēja atloks. Jābūt cieši pieguļošam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izvēlieties atbilstošu izmēru

Lai gūtu maksimālu labumu no hidrotērpam piemītošajām īpašībām, ir nepieciešams izvēlēties pareizo izmēru. Sērfošanas hidrotērpam ir cieši jāpieguļ, uz tā nedrīkst veidoties redzamas krokas. Ir pilnīgi normāli, ja sausumā šķiet, ka hidrotērps ir pārāk ciešs; diskomforts izzudīs, tiklīdz tērps kļūs slapjš. Izvēloties pārāk liela izmēra hidrotērpu, uz tā parādīsies krokas, jūs sajutīsiet kairinājumu un samazināsies termālā komforta līmenis (hidrotērpā iekļūstot ūdenim).

Pirms iegādes pielaikojiet.

Materiāli



Papildu nodilumizturības nodrošināšanai, neoprēns ir oderēts ar sintētisku audumu.

Neoprēna biezums: 1,5 mm.

Neoprēns ir slēgto šūnu elastomēra putas (polihloroprēns), kurās ietverti slāpekļa burbulīši.

Apkakle

Kairinājuma samazināšanai izstrādāta kakla izgriezuma apdare. Atkarībā no valkātāja jutības, zem hidrotērpa iespējams pavilkt UV aizsardzības topu, tādējādi samazinot kairinājuma risku. Tāpat, ja hidrotērpu paredzēts valkāt ilgāku laiku, ir ieteicams intensīvas berzes vietās (uz kakla, padusēs) uzklāt ziedi (piemēram, vazelīnu). Pārliecinieties, ka atloks vienmēr atrodas hidrotērpa iekšpusē, lai samazinātu kairinājuma risku starp rāvējslēdzēju un kaklu.

Aizdare

Mūsu rāvējslēdzēji un aizdares elementi ir laboratoriski testēti, lai nodrošinātu optimālu kalpošanas ilgumu un labu noturību pret sālsūdens iedarbību.

Uzlabotam komfortam, nodarbojoties ar ūdenssporta veidiem (noguļoties uz dēļa, lai airētu), mēs esam papildinājuši šī hidrotērpa konstrukciju ar mugurpusē iestrādātu rāvējslēdzēju.

Rāvējslēdzēja aukla

Likums paredz, ka bērnu produktus jāaprīko ar īsu auklu, tādējādi novēršot nožņaugšanās risku starp jaunākajiem lietotājiem. Izmēriem, kas paredzēti bērniem virs 10 gadu vecuma, auklas ir pietiekami garas, lai bērns varētu to lietot patstāvīgi. Maza līplentes aizdare novērš nejaušu rāvējslēdzēja atvēršanos valkāšanas laikā.

Berzi ierobežojoša konstrukcija

Mēs esam izstrādājuši šo produktu ar bezvīļu ielaidumiem padušu daļā, lai ierobežotu kairinājumu, ko rada atkārtotas airēšanas kustības sērfošanas sporta laikā.

Dažādiem ūdenssporta veidiem piemēroti hidrotērpi

Mūsu hidrotērpi ir izstrādāti, lai apmierinātu visprasīgāko sērfotāju vajadzības. Mūsu dizaina izvēles tos padara arī saderīgus ar citiem ūdenssporta veidiem, piemēram, vindsērfingu, veikbordu, ūdens slēpošanu, brišanu jūrā vai SUP (supošanu).

sastāvs

sastāvs

Putas: 100.0% Putupolistirola butadiēna gumija; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā. Sargāt no karstuma avotiem. Lai pagarinātu sērfošanas apģērba kalpošanas laiku, neatstājiet to žāvēties ārā, tiešos saules staros. Nav ieteicams mazgāt veļasmašīnā.

Lietošanas ierobežojumi

Paredzēts ūdenim no 20 līdz 25 °C.Sesijas ilgums līdz 1 h.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes grupas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un izturību, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi

Detaļu garantija

2 gadi