Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8645178 4298643

Medicīniskā ūdens bumba, 1 kg

20,00 €
10,00 €
-50%
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šī 1 kg medicīniskā bumba, kas pildīta ar ūdeni, ir ideāli piemērota, lai dažādotu spēka treniņus.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Kompakta: viegli to uzglabāt un ņemt visur līdzi.

Daudzpusība

Piederums dažādu stāvus vai sēdus pozīcijā izpildāmu vingrojumu veikšanai.

Muskuļu treniņš

Palielina muskulatūras slodzi, pateicoties ūdens kustībai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Noskenējiet QR kodu un izmēģiniet 5 bezmaksas treniņus, ko varat veikt ar savu ūdens bumbu.

Lai parādītu, kā izmantot ūdens bumbu, mēs lūdzām sertificētus personīgos trenerus ar to izveidot treniņus. Šiem vingrinājumiem varat piekļūt bez maksas, izmantojot QR kodu uz iepakojuma. Jūs pat varat izvēlēties muskuļu grupu, uz kuru vēlaties iedarboties.

Noskenējot QR kodu, varat arī uzzināt, kā piepūst un piepildīt bumbu.

Palieliniet muskulatūras slodzi ar mūsu ūdens bumbu.

Mūsu ūdens bumba ļauj jums palielina muskulatūras slodzi. Lai to apstiprinātu, mēs lūdzām 25 cilvēkus veikt paaugstinātu izklupienu (izmantojot tikai vienu roku) ar 3 kg smagu medicīnisko bumbu, pēc tam ar 3 kg smagu ūdens bumbu. Lūk, vidējie rezultāti, kas iegūti, salīdzinot abus produktus: mūsu ūdens bumba palielina slodzi uz bicepsiem par 36%, uz vēderpresi par 21% un uz sēžas muskuļiem par 17%. Iespaidīgi, vai ne?

Vai jūsu ūdens bumba laika gaitā kļūst necaurspīdīga? Tas ir normāli.

Kad ūdens bumba ir jauna, tā ir caurspīdīga. Jūs iekšpusē varat redzēt dažas auduma pēdas; šīs pēdas ir normāla ražošanas procesa sastāvdaļa. Pēc tam, 48 stundas pēc bumbas piepildīšanas ar ūdeni, tā dabiski kļūs necaurspīdīga, kas arī ir normāli. Laika gaitā var parādīties arī pēdas, kas atkarīgas no ūdens stāvokļa jūsu bumbas iekšpusē.

sastāvs

sastāvs

Metāliskā struktūra: 100.0% Polivinilhlorīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs neiesakām uzglabāt šo produktu uz lakotas vai vaskotas virsmas. <br /> Mēs iesakām tīrīt bumbu ar mitru drānu.

Lietošanas ierobežojumi

Nemetiet bumbu ar spēku pret zemi vai pret sienu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicam vairākus testus, lai pārliecinātos, ka bumba pilda tai paredzēto uzdevumu.Jums arī būtu jāzina, ka bumba ir izgatavota no sertificētiem materiāliem, kuri nesatur kaitīgas vielas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Šī bumba nodrošina lielisku cenas un kvalitātes attiecību.Es iegādājos to, lai pēc operācijas veiktu rehabilitācijas vingrojumus ar manas labās rokas rotatoru aproces muskuļiem, jo bija nepieciešams tonizēt rokas muskuļus.Tā ir perfekta.”stāsta Silvija, ūdens bumbas lietotāja.

Videoklipi